Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

ktora jest jeszcze wkurwiona na swojego???

Polecane posty

pain au chocolat lepiej mieć mały tyłek i małe cycki niż wielka dupe i wielkie balony:P

Mój na moje nieszczęście sam sie napatoczył:D Skubaniec przyjechał z mazur i juz tak został:P

tzytzki składaja sie z tłuszyku :P w moich tłuszczu jest naprawde mało:P moj tez sie sam napatoczyl cholera jedna tylko akurat poznalam go w barze:classic_cool: czyli w jego srodowisku naturalnym:P nie no zartuje doprawilam sobie wodeczka i mi sie humorek poprawił:P polecam dziewczeta:P

Kurcze kusisz normalnie:P Sama chyba zaraz pójde sprawdze co tam tatuś w barku trzyma:D W sumie to jest jedna z niewielu okazji żeby sobie skosztować nieco %% bo przy nim nie pije bo mówi, że w alkoholizm popadnę:P

Ale jutro rano do szpitala mam:O Jak sie dzis napije to mnie oddziałowa wyje** na zbity pysk:D

switezianeczka zimne piwko na upały badz pyszny drineczek jeszcze nikomu nie zaszkodzilo a humorek po tym glanc:P jestem na tos wietnym przykladem gdyby nie to ze kumpela ma zapalenie oskrzeli to jeszcze bym sykotke dzisiaj zaliczyla::P

bo o 6 wstaje i jade do siory zajac sie jej dzieckiem i bede tam sama😭a jak wypije to nie wstane a jak wstane to nie bede w stanie sie nia zajac:O

Ja mam podobnie, tylko ze muszę wstać trochę wcześniej, a później zajmę sie 45 starszymi ludźmi a nie dzieckiem, więc kac też nie wchodzi w grę, chociaż jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło :D Widziałam, że w lodówce stoi Lesio więc się może skuszę:P