Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona20

przyszla tesciowa mowi kiedy mam miec dziecko!!!

Polecane posty

Gość zaskoczona20

jestem ze swoim ukochanym 4lata, mamy dopiero 20 lat ale ja chcialabym miec dziecko tak za 4-5lat, tymczasem dzis moja niedoszla tesciowa moiw mi, ze ona moze zostac babcia za 10lat i wtedy MOZEMY miec dzieci, po czym stwierdzila ze przeciez jestem rozsadna, tak mnie to zbilo z tropu, ze nic nie odpowiedzialam, no szok

Gość o ja pierdoleeee

nie sluchaj jej bez przesady to twoje zycie i planuj dzieci ze swoim ukochanym a nie z tesciowa

Gość zaskoczona20
normalnie nie wiem, co ona ma do tego kieyd ja chce miec dziecko z jej synem, rozumie tesciowa, ale chyba na zbyt wiele sobie pozwala, normalnie mnie wkurzyla

Gość o ja pierdoleeee
olej tak, ale jak ona sie juz wtraca i to w takie intymne sprawy jeszcze zanim jestes zona, to ja nie wroze Wam dobrych kontaktow. Koniecznie sie dowiedz jak Twoj facet na to zareaguje.

Gość jest to almost genialne
ona to se może :O pewno myśli że jeszcze za młoda na babcię

Gość rrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeee
uuuuuuuuu to ładnie sie zapowiada:) nie daj sie od początku,bo ona chyba z "tych":)

Gość o ja pierdoleeee
Dobrze, ze Ci jeszce bioder nie zmierzyla ;)

Gość zaskoczona20
jeszcze zaczela mowic, ze dziecko to mozemy miec za 10 lat bo teraz sa najpiekniejsze nasze lata, musimy podrozowac, wyzyc sie , wsyzalec zupelnie jakby dla tej kobiety dziecko oznaczalo koniec wszystkiego i bylo tylko i wylacznie problemem, za dzuo sobie pozwala

Gość solanka
na szczęście ona może co najwyżej pogadać do ściany na ten temat:-) decydujący głos masz i tak Ty i Twój facet :-)

Gość zaskoczona20
tak bo ona ma 41lat i wielka kariere robi, do kosmetyczki, do fryzjera biega non stop, i ostatnio przez caly dzien ubolewala, ze zmarszczki ma, sama urodzila syna w wieku 21lat a mi tu mowi kiedy ja mam sie na dzeicko decydowac, wiecie jaj jej tylko powiedzialam, ze uwazam ze czas na dziecko jest wtedy, kiedy jest sie w stanie je utrzymac, a Ona : no tak czy li wlasnie w wieku 30 lat, rece opadaja:/

Gość zaskoczona20
wiecie w czym jest najwiekszy problem? Boje sie, ze Ona zacznie nastawiac mojego faceta, aby rzeczywiscie zdecydowal sie ze mna na dziecko najwczesniej za 10 lat, a ze jest jedynakiem, to liczy sie z mamusia...

no i tutaj zaczyna sie problem naprawdę:czy to twój facet czy mamusi:o bo jeśli twój to w takiej sprawie nie musi z mamusią sie liczyć,a jeśli on jest mamusi to uciekaj jak najdalej,puki masz czas

Gość taka sobie jedna zwyczajna
Hmmm, a moze ona nie na zlosc Tobie tak powiedziala? moze wlasnie dlatego ze sama tak mlodo urodzila dziecko, wie czym to pachnie i chce ci tego oszczedzic.W sumie to ona nic zlego nie powiedziala.ma tez troche racji.Nie wiem , mysle ze sie czepiasz babki.

Gość dejzi69
WIESZ,MOZE SIE CZUJE MLODO,JESZCZE PRACUJE ,LUBI SIE BAWIC I WYCHODZIC ZE ZNAJOMYMI,CHCE JESZCZE ,,POSZALEC'' I NIE MA OCHOTY NAINCZYCH WNUKOW,MOI RODZICE TEZ TAK MAJA TYLKO,ZE MI SIE AKURAT I MOJEMU NARZECZONEMU TEZ DO DZIECI NIE PALI,MOZE TO TROCHE WEZ POD UWAGE,BO 25 LAT TO STUDIA SKONCZYSZ ,DO RPACY POJDIESZ I KTO SIE ZAJMIE DZIECMI?NIANKA OD RAZU TO KIEPSKI POMYSL,A ZANIMM ODDASZ DO PRZEDSZKOLA,TO 3 LATA MINIE.

Gość defet
ja mam w tej chwili 40 latek moj syn 18 i tez nie wyobrazam sobie wnuka za 2 lata. Najpier kariera,zwiedzic swiat,jakas firma a potem dzieci. Tez mojemu synowi tak mowie!!! A jak wpadnie z jakas gupia koza w wieku lat 20 to usunie,

defet ,naprawdę masz 40 lat???:o i tak pierdzielisz.A jak nie usunie to co?zamordujesz ja??lepiej syna wychowaj żeby nie zrobił dzieciaka a nie planuj usuwanie:o

Gość co usunie...
...ciebie z ich zycia?!

Gość kto usunie
twój syn czy zmusicie dziewczynę oj babcia.....

Powiem tak jak reszta OLEJ TO :D A jeśli już to będzie nie wytrzymania to powiedź grzeczniutko że sami wiecie kiedy dla Was jest najlepszy moment na powiększenie rodziny. Moja teściowa przy pierwszym dziecku nic nie mówiła.A teraz gdzieś od roku non stop mi marudzi że bym mogła pomyśleć już o drugim! Zawsze jej mówię że to ja o tym będę decydowała kiedy jest najlepszy moment.A jak jeszcze chce powiedzieć trzy grosze :D to wtedy się pytam -mamo a kto będzie bawił????he he he teściowa wtedy siedzi cicho :D

Gość zaskoczona20
halo, ja nie chce miec dziecka teraz tylko tak w wieku 25lat, i dziecko bedzie zostawalo albo z niania albo w zlobku, bo absolutnie nie wymagam ani od moje mamy ani od tesciowej ktore maja 20lat pracy przed soba do emerytury na ktora moga przejsc w wieku lat 60, nianczenia moich dzieci

Gość co usunie...
princepolo witam kurcze a ciebie to wszedzie pelno ;) milo....

Gość zaskoczona20
do tej wypowiedzi, zeby usunac, az przykro czytac, ze mowi takie rzeczy 40l etnia kobieta

acha............no to uważam,że pienisz sie o nic i na zapas:o fajne będziecie mieć układy:o

defet: zwykle mam szacunek do starszych ale to co piszesz zasługuje tylko na pogardę. Następna debilna mamuśka która swojego synalka niczego nie nauczy. Nie wiedziałam, że dziewczyna sama sobie wpada, sama zachodzi w ciążę; nie wiedziałam, że uczenie odpowiedzialności swojego syna to namawianie do aborcji i nie wiedziałam, że masz krowo jakiekolwiek prawo do decydowania o tym czy dziewczyna ma usunąć czy nie. Gdybyś mnie tak powiedziała, naplułabym Ci w twarz a wnuka nie zobaczyłabyś nigdy na oczy - chyba, że po bardzo dłuuuuugich i gorzkich przeprosinach.

Ja mam 40 lat, no ale nie mam dzieci mam nadzieje ogromna, ze jeszcze bede miala chociaz jedno, ale nie o tym tu mowa. Ja jako wolny elektron, ja o ktorej mowia, ze wyglama na 30 lat i w ogole z moim usposobieniem, to niewyobrazalne byloby dla mnie gdybym teraz miala zostac BABCIĄ no szok :D wiec moze faktycznie ta tesciowa autorki tylko to miala na mysli?

A moze tez tak ta mama mowi, boteraz w tych czasach jakby nie bylo bardzo przesunal sie z roznych przyczyn ten wiek na pierwsze macierzynstwo.

co usunie... ------ Ba,zamieszanie muszę zrobić wszędzie :classic_cool: :P A tak na serio to jak pracuje 12 h/dobę przy kompie to aż korci by tu wejść :D

Gość zaskoczona20
moze mowi tak bo srednia krajowa sie przesunela, ja jednak uwazam, ze to sa juz sprawy tylko i wylacznie miedzy mna a moim mezczyzna, bron boze nie krytykuje kobiet pozno decydujacych sie na dzieci, ja jednak ustalilam ze pierwsze dziecko chcialabym miec w wieku 25lat i troche mnie slowa przyszlej tesciowej zaskoczyly