Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

pustka w głowie

Polecane posty

Gość dlatego np
:) dobrze jest trafic w zainteresowania dlatego ksiazke z nauka rysowania zwierzakow i zestaw ktory to umozliwi.

Gość e to jakis inny zestaw
np w sklepie jest duzo. a jak nie masz mozliwosci to inne ale takie cos jest fajne bo moze trzymac w tym wszystko co potrzebne i nie bedzie sie gubic a jak sie skonczy to napelni albo jakis kuferek i wypelnic kredkami, pisakami, farbkami

dzięki i dobranoc ten zestaw jak dla mnie trochę tandetny jest a ja tego nie lubię i badziewia kupować dla dziecka nie chcę tak czy siak książka o zwierzętach to strzał w dziesiątkę helio...

Gość eh cóż przykro mi sie zrobilo
nie mialo wyjsc tandetnie, ale skoro tak uwazasz. chcialam pomoc. a dziecko nie widzi roznicy czy jest to tandeta czy nie. im wiecej sie swieci tym dziecku sie bardziej podoba. jeszcze jak jest to dziewczynka siedmioletnia to i kolor rozowy lubi. to nie jest prezent dla ciebie lecz dla dziecka, a dzieci sie ciesza gdy moga sie pochwalic innym takim wlasnie ladnym zestawikiem, w ktorym wszystko trzymaja. no ale lepiej zeby bylo porozrzucane po calym pokoju, a dzieciak nie mial gdzie tego schowac tylko trzymac po szufladach.

Gość a poza tym napisalam
ze moze to byc inny kuferek, w ktory mozna wlozyc takie kredki itd wszystko co jest potrzebne do malowania. niekoniecznie musi byc to z plastiku tylko cos solidnego. no ale na taki pomysl to raczej cie nie stac, bo to juz by sie z kosztami liczylo. ty wolales kupic byle ksiazke za 3 zlote.

eh cóż przykro mi sie zrobilo - tu chyba nie chodzi, ze pomysl do dupy, tylko o ten konkretny zestaw. i wierz mi, ze dzieci tez potrafia cenic solidne wykonanie, a nie kazda 7letnia dziewczynka lubi róż ;)

dzięki pomaranczo nie chciałem Ci sprawić przykrości od zabawek i kolorowych prezentów to są rodzice a ja od ciekawych prezentów i niech się dziecko rozwija używając porządnych rzeczy

Gość kubek nescafe
:) to ja

u mojego małego w klasie dziewczynki dziewczynki jednak głównie bawią się lalkami i tamagotchi- tamagotchi oryginalne to niezły prezent i do najtańszych nie należy:P albo poprostu tradycyjnie barbie oba prezenty są zawsze na topie

piąte nie obraź się;) ale jak jej kupisz jakąs ksiązkę o zwierzętach czy coś w tym stylu to nie oczekuj wielkiej radości:P

jak już wcześniej wspominałem od zabawek są rodzice a ja od innych prezentów ona bawi się lalkami ale lubi też rysować to wolę jej kupić książkę o malowaniu i farbki niż lalkę

Gość burza zmysłów
:)

Gość burza zmysłów
na wszystkoo przyjdzieee czas:) powodzenia 🖐️

Gość burza zmysłów
jak tam Twój konkret? wczoraj tak wcześnie zasnęłam... :)