Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszmysz

ciąża czy nie ciąża

Polecane posty

Gość myszmysz

tydzien temu wspolzylam, mimo ze mialam okres to znam moj organizm i wiem ze cuda potrafi teraz pojawilo sie zmeczenie, apetyt mozliwe ze tez ale najbardziej niepokoi mnie bol po prawej stronie - nerka albo jajnik, promieniuje i jes dosyc ostry klujacy co to moze byc?

Gość Alicja 2
Nie powinnaś zajść , ale jeżeli od razu nie wstałaś to być może to coś popłyneło za głęboko!i tak czasami bywa !!!pozdro!!!

Gość makkitta.
nie martw się ja tez tak mam czasami - to jest jajnik U mnie tez czasmi się odzywa to normalne pewnie dlatego cię boli bo masz juz dni płodne. Jezeli bedzie to długo trwało to idz do lekarza bo z jajnikami nie ma żartów.

Gość sylwia13
Dwa tygodnie temu współżyłam z chłopakiem,miałam dni niepłodne!! Kochalismy sie bez prezerwatywy,ale wyszedł ze mnie przed finałem? Czy mogłam zajść w ciąze? Mam jakies dziwne bóle brzucha,straszne upławy ogólnie nie mam jakis typowych objawów ciazy!Ale czy jest to mozliwe????

Gość ekati
do sylwia 13... zależy czy miałaś płodne dni. ale istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo... dziewczyny kiedy wy sie nauczycie, że stosunek przerywany to nie antykoncepcja

Gość sylwia13
miałam dni niepłodne!!