Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana 18tka

Starzy zrobili mi prezent

Polecane posty

Gość Załamana 18tka

Ale mi odwalili numer na 18kę. Zaprosiłam ludzi na imprę a straszy przylazł i mówi "Córeczko wyjrzyj przez okno , mamy dla Ciebie prezęt niespodziankę, o której zawsze marzyłaś". Ja wyglądam a tam stoi 15 letni Polonez przewiazany rózowa wstążką. Ja takie gąły i "Co jest? " A starsza "Córeczko, no chyba nie myślałąś że do nauki kupimy ci nowy samochód". Sąsiad sprzedawał tanio a on bardzo dbał o niego. poldek jest duży i bezpieczny i ma gaz, to ci na paliwo starczy ". Wiecie jak sie czułam ? kumpele nie widziały co z oczami zrobic, widziałam że niektóre aż sie duszą ze śmiechu. Impra jakoś wyszła, ale do tej pory nie odzywam się do starych i unikam ludzi

Gość hahahahaahaha
oo dusze sie ze smiechu hahahahahahahahah poloneza starego hahaha masakra

Gość eastmann kodak
jaki znowu skocz?

Gość a dodali do tego słownik
ortograficzny? jesli tak, to przezyjesz.

Gość ło maaaaaaaaatko
ale masz kurwa powód :O Oni chcieli dobrze, a tymczasem przestałaś się odzywać. Zero wdzięczności :O Egoistyczka idiotka :O

Gość klepatka
Intencje mieli dobre,a Ty jesteś snobka i tyle. Sprawiasz rodzicom ogromną przykrość, bo dla ciebie ważniejsze co pomysląkoledzy rówieśnicy niż dobre serce rodziców. Wiesz ile 18-latek dostaje od rodziców skromne prezenty i są zadowoleni? a do tego szanują tych swoich staruszków. Ty jesteś zepsuta.

Gość tak szczerze
lepszy taki niz zaden..jakby mi rodzice kupili jakiekolwiek auto na 18-stke,to bym sikala ze szczescia...ja zawsze napierdzielalam nogami albo pociagiem

Gość o ja nie moge....
Nie odzywasz się ? A poldka przyjęłaś ? Jeździłaś nim ? Jedzenie od starych dostajesz ? Jesz ? Nie powiesz "dziękuję " Majtki ci kupują ? Nosisz ? Do komornego się dokładasz ?

Gość takze
moj 1 samochod to suzuki 800,sikalam z radosci,momo iz pod maska nie wygladal ciekawie,na zewnatrz w sumie te byl lipny.ale cieszylam sie jak dzieciak i nauczylam sie przynajmniej jezdzic.znajomi tez byli zadowoleni9jesli to takie wazne) ,bo jechac na wagary samochodem jest o wiele lepsze niz stac gdzies i nabijac czas.moj samochodzik i ja bylismy slawni w naszym miescie(mimo ze miasto duuze :p )

Gość no nie mogę ludziska
jaka ta młodzież teraz zepsuta, do szpiku kości Egocentycy ! przepraszam za liczbę mnogą, wierzę jednak, że nie wszyscy

Gość Załamana 18tka
nie odzywajcie sie jak sie nie znacie! stary sprzedał nerkę specjalnie żeby kupic tego poloneza, po prostu siara na maksa bo teraz mam złoma i ojca inwalidę...

Gość no nie mogę ludziska
Ty swojej córce na 18-tkę kupisz samolot ponaddźwiękowy, już zbieraj kasę

Hah taa bo paniusia chciała \'\'be eme\'\' co ? :D Najlpieje jakąś czarną piąteczkę co? :D Głupia pindo...

No załamka... Ja jakbym rozklekotanego malucha dostała, to bym się cieszyła. Nieważne co, ważne, że rodzice chcieli Ci naprawdę sprawić radość, a że Ty masz niewiadomo jakie wymagania, to nic dziwnego... Współczuję im córeczki...

Gość dsfsdfsd
ty kurwo powinnas ssac ojcu pisiora za to

Gość impertynentka taka
haha no ciesz się dziewucho! na swoje słit 18 dostałaś samochód! moim zdaniem powinnaś się cieszyć... masz swoje auto! jak zaczniesz zarabiać pieniądze to docenisz jego wartość... żal mi Twoich rodziców, że mają za córkę takiego pustaka... ja dostałam od rodziców to, że wyprawili mi 18-nastkę w lokalu i pożyczyli kasę na prawko, których jak się potem okazało nie będę musiała im oddawać. Będę im za to wdzięczna do konca życia

Gość A ja jestem z Tobą
przegieli pałę Twoi starzy, a tych lamusów z kafeterii nie słuchaj, bo tu kazdy się użala nad sobą i potępia ludzi z większymi wymaganiami

Gość impertynentka taka
A ja jestem z Tobą nastepny zepsuty bachor :O

Gość kafflarkkkaaa
ja bym sie cieszyła i to bardzo.... nawte mnie na takiego poldka nie stac a ty wybrzydzasz... najlepsza satysfakcja jest wtedy gdy sama dorobisz sie własnego auta...

Gość Załamana 18tka
Mają kasę- niech kupią coślepszego. A nie obciach robią. NIE ROZUMIECIE TEGO ?

Gość MISSION COMPLETE
7/10 :classic_cool:

A nie przyszło Ci do głowy, że może nie mają na lepszy, tylko Tobie się tak wydaje?? A chcieli Ci zrobić przyjemność... Zrobili taką, na jaką ich stać. Gówniarzom się wydaje, że kasę to się pod poduszką znajduje...

Gość impertynentka taka
dzisiejsza młodzież jest taka zepsuta... :O narzeka na starych i na prezent od nich uważając, że to `siara` a sama robi tak rażący błąd ortograficzny, że brak słów... prezęt? lol2

Gość 19911
głupi starzy,zamiast pojechać na jakiś urlop czy skromny nawet odpoczynek za te pieniądze, to tyrają na zepsutą dziewuchę