Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

>> Escobar -> aha i to znaczy, że mamy się pokornie godzić na to, by nas dyskryminowano, obrzucano wyzwiskami etc. Ci, którzy was wywzywają czy dyskryminują, będą robili to nadal, a te wszystkie akcje pro homo tego nie zmienią, wręcz przeciwnie, utwierdzą ich w słusznosci postępowania.

>> masz obsesje na punkcie seksu A przepraszam orientacja SEKSUALNA to odnosi się do czego? Do koloru włosów? :)

Gość Czeemoo
Dyskryminacja (łac. discriminatio - 'rozróżnianie'; czyt.: diskriminacjo) - często występująca forma wykluczenia społecznego, objawiająca się poprzez traktowanie danej osoby mniej przychylnie, niż innej w porównywalnej sytuacji ze względu na jakąś cechę (np. płeć, tożsamość seksualna, wiek, niepełnosprawność, religia lub przekonania czy pochodzenie etniczne lub rasowe). ESCOBAR --> czyli wg Ciebie właśnie na tym polega demokracja tak ?

nie. wyobraz sobie ze wlasnie na tym, ze chronione sa prawa mniejszosci. ty chyba nawet wosu w szkole nie miales A jakie twoje prawa sa naruszane? :) Nie mówie o jakichś chamskich akcjach zaczepnych, bo od dresa w łeb dostanie tak homo jak i hetero, tylko w codziennym zyciu.

Gość zmanierowana krytykantka
slowo tolerowac nie jest tu odpowiednie ty powiedzialbys ze mnie tolerujesz z moja orientacje hetero? kazdy czlowiek powininen miec takie same prawa bez wzgledu na wyznanie, plec, orietancje seksualna, kolor skory w naszym kraju to kurwa nadal jest nowosc

A jakie twoje prawa sa naruszane? moje prawo do zycia w kraju demokratycznym jest naruszane

przepraszam orientacja SEKSUALNA to odnosi się do czego? Do koloru włosów? myslisz ze tu chodzi o seks? tu chodzi o PRAWO

>> kazdy czlowiek powininen miec takie same prawa bez wzgledu na wyznanie, plec, orietancje seksualna, kolor skory Hmmm powiedzmy tak, jestem nałogowym onanistą i domagam się zrównania w terminologii medycznej aktu samogwałtu ze stosunkiem seksualnym oraz prawa do adopcji dzieci przez onanistów. Popierasz? :D

onanisci maja prawo do adopcji :)

>> moje prawo do zycia w kraju demokratycznym jest naruszane Czy ktoś ze względu na twoją orientacje wygania Cie z tego kraju? Żyjesz w kraju demokratycznym, robisz co chcesz, nikt za nic Cie nie wygania, to nie Iran.

escobar kretynie ja nie jestem homoseksualna czy ty nie nadazasz za ta dyskusja?

wszyscy powinni miec identyczne prawa a tym ktorzy je ograniczaja powinny grozic konsekwencje prawne

:o Widze, że czytanie z kontekstu to dla Ciebie zbyt duże wyzwanie :o Umówmy się, że mówiąc Ty nie mam na myśli Ciebie konkretnie, tylko dwolną osobe homo.

Gość Jak dla mnie to
Escobar, nie chodzi im o to to że ich ktoś wypędza. Im chodzi o to żebyśmy ich zło moralne uznali jako dobro i je zaakceptowali.

>> wszyscy powinni miec identyczne prawa a tym ktorzy je ograniczaja powinny grozic konsekwencje prawne No, pozwólmy pedofilom adoptować dzieci, zoofilom kopulować z domowymi zwierzątkami, nekroifilom zaspokajać się w kostnicach, itp :o I niedługo dożyjemy takich czasów, jakich przez swoją źle pojmowaną tolerancje doczekali w Wielkiej Brytani, gdzie w szpitalach zabroniono mówić mama i tata, zebuy nie urazić homosiów :o

escobar na podstawie twoich pogladow przypisalam ci, ze nie rozumiesz takze i tego, z jakiej pozycji sie wypowiadam uwazasz ze homoseksualisci maja duze prawa? to ogranicz w ten sposob swoje

>> Escobar, nie chodzi im o to to że ich ktoś wypędza. Im chodzi o to żebyśmy ich zło moralne uznali jako dobro i je zaakceptowali. Przecież ja akceptuje to, ze oni zyją. Nie bije ich, nie strzelam do nich, żyją obok mnie, prosze bardzo. Ale prosze mi się nie afiszowac z hasłami w stylu JESTEM LEPSZY BO JESTEM HOMO, a do tego własnie prowadzą akcje aktywistów homo.

Gość imbirowa hukulululu
jestem katoliczką i nie popieram związków homoseksualnych, ale każdy ma wolną wolę i ja to szanuję. Nie uważam tez homoseksualizmu za chorobę i nie widzę powodu , dla którego nie miałabym szanować i traktować normalnie osoby o idmiennej orientacji.

>>uwazasz ze homoseksualisci maja duze prawa? to ogranicz w ten sposob swoje W rozumieniu konstytucji mają identyczne prawa jak każdy inny obywatel :)

Gość dab daba daba da.
niech geje sie zmienia to przestana byc nekani przyklad: pijany gej jechal z moja koelznaka, narobil jej siary ze szok: zaczepial normalnych kolesi, mowilm ze mu sie podobaja itp. w pociagu dosiadl sie do takihc dwoch - i wydzieral sie ze potrzbuje dzis chuja bo zwariuje

No, pozwólmy pedofilom adoptować dzieci, zoofilom kopulować z domowymi zwierzątkami, nekroifilom zaspokajać się w kostnicach, itp I niedługo dożyjemy takich czasów, jakich przez swoją źle pojmowaną tolerancje doczekali w Wielkiej Brytani, gdzie w szpitalach zabroniono mówić mama i tata, zebuy nie urazić homosiów moj mozg jest znacznie bardziej pofaldowany niz twoj a jednak jako hetero mamy rowne prawa. ciesz sie, ze niskie iq nie decyduje o prawach bo mialbys ograniczony dostep do netu

>> w pociagu dosiadl sie do takihc dwoch - i wydzieral sie ze potrzbuje dzis ch*ja bo zwariuje :o jakby mi taki darł ryja w przedziale, to dostałby w ryj

Gość Czeemoo
Wiesz, to fakt zarówno hetero jak i homo może dostać po głowie czy zostać okradziony na ulicy. Ale jeśli ludzie w moim otoczeniu wiedzą czy choćby domyślają się, ze jestem lesbijką to jestem przez nich traktowana inaczej, z wyższością. Słyszę za plecami niewybredne komentarze. Np. rzeczywistosc - wpadła tutaj i od razu od pedałów wyzywa. To jest ta dyskryminacja, o to mi chodzi. Ja nikomu krzywdy nie robię inie obnosze się z moją orientacją, a i tak jestem spychana na margines, dyskryminowana. W takim otoczeniu, w takiej atmosferze nie zyje sie zbyt komfortowo.

>> moj mozg jest znacznie bardziej pofaldowany niz twoj a jednak jako hetero mamy rowne prawa. Ale jest 10% mniejszy od mojego :classic_cool: >> ciesz sie, ze niskie iq nie decyduje o prawach bo mialbys ograniczony dostep do netu Typowe. Niby tolerancyjna, a nie potrafi zaakceptować, że ktoś moze miec inne zdanie.... Tylko moja racja jest słuszna ;) Coś jak wyborcza, znamy to, znamy :)

Gość Jak dla mnie to
imbirowa hukulululu -> Jako katoliczka możesz akceptować homoseksualistów, ale nie możesz akceptować ich postaw (homoseksualizmu).

Gość Czeemoo
co do sytuacji w pociągu -> a hetero się tak nie zachowują ? :o

Gość imbirowa hukulululu
no ale chyba jasno się wyraziłam. Nie rozumiem o co chodzoi?

Gość popierammmmmmmm
Ona ma rację, nie ona uczestniczy w tych akcjach , a i tak jest dyskryminowana i poniżana za to KIM JEST ! Co to odpowiedzialnośc zbiorowa jest, że ona ma cierpieć za to ze innizorganizowali jakąs akcje ??

escobar dla mnie ktos kto ma takie poglady to jest dno intelektualne takie poglady ocieraja sie o faszyzm a dla faszyzmu nie ma miejsca w spol. demokratycznym liberalizm ma granice tak, czytam wyborcza. najlepsza gazeta kraju. jedyna normalna. michnik jest dla mnie autorytetem teraz sie zapluj :)