bocibot 10 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Jak łykasz wszystko jak pelikan to co się dziwić. Ach. Och i ach że aż strach a zobacz sobie jak ochajo po francusku madmłazel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Mimo wszystko to nie ja robię w gacie… fuj. A ja robię. To mój popisowy numer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Nie pomoże jeśli wszyscy w koło mówią, że ok a ty tego nie widzisz to musisz jednak polubić sama swoje włosy. Jaj je kocham tylko inne niż są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: A ja Ci kazałam przejmować się moim zdaniem? Zresztą uważam, że jest różnica między nie lubieniem czegoś i nie odnajdywaniem się w czymś a pozą na clean girl. Ale ty jesteś przypadkową kobietą która zareagowała tak nie inaczej. Nie jesteś w tym odosobniona. Żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, bocibot napisał: Nudne to jest, brokaty i cyrkowe mejkapy są fajne ale siara no właśnie Ja tam robię siarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Jaj je kocham tylko inne niż są. to czas je pokochać takimi jakie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ja tam robię siarę Widziałam w sklepie sztuczne rzęsy zrobione z piór. Zapragnęłam ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ale ty jesteś przypadkową kobietą która zareagowała tak nie inaczej. Nie jesteś w tym odosobniona. Żeby nie było. I o tym mówię, że możesz mieć te reakcje w dupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Jaj je kocham tylko inne niż są. A możesz pokazać na obrazku o jakiej fryzurce marzysz? Fotka z netu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: to czas je pokochać takimi jakie są Każdego ranka wstaję z takim postanowieniem i każdego ranka patrząc w lustro plan ten legnie w gruzach. (Lega? Hmm...) Ale gdybyś widziała to, co ja widzę to byś doznała trwałego uszczerbku na zdrowiu. Tego by się nie dało odzobaczyć. Czasem się zaśmiewam do łez zanim zrobię porządek z fryzurą. Bo to można brać tylko na śmiech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: I o tym mówię, że możesz mieć te reakcje w dupie. Bo mam Gdybym ulegała presji większości, wyglądałabym inaczej. Mówiłam. W pewnych kwestiach jestem określona, zasadnicza i nieugięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Widziałam w sklepie sztuczne rzęsy zrobione z piór. Zapragnęłam ich. Rzęs nie kleję, ale jeszcze może do tego dojrzeję albo jak zacznę nosić szkła kontaktowe na stałe bo teraz to jak tuszem za mocno wytuszuje to okulary marzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Każdego ranka wstaję z takim postanowieniem i każdego ranka patrząc w lustro plan ten legnie w gruzach. (Lega? Hmm...) Ale gdybyś widziała to, co ja widzę to byś doznała trwałego uszczerbku na zdrowiu. Tego by się nie dało odzobaczyć. Czasem się zaśmiewam do łez zanim zrobię porządek z fryzurą. Bo to można brać tylko na śmiech. Nie dowierzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: A możesz pokazać na obrazku o jakiej fryzurce marzysz? Fotka z netu. Będę wstawiała w awatara bo nie wiem jak się wkłada obrazki na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Rzęs nie kleję, ale jeszcze może do tego dojrzeję albo jak zacznę nosić szkła kontaktowe na stałe bo teraz to jak tuszem za mocno wytuszuje to okulary marzę Ale to było widać, że to są pióra. Nie wiem czy da radę otworzyć oko z takimś czymś na powiece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Będę wstawiała w awatara bo nie wiem jak się wkłada obrazki na forum. Może być w awatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Nie dowierzam Teraz piszę poważnie - wygląda to źle. Tu przyklapnięte, tam odstaje, tu lok. Jak po strzale pioruna z ulizaniem jęzorem krowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Może być w awatar. Coś takiego na przykład. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Coś takiego na przykład. Ale numer. Patrz na moją ulubioną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Teraz piszę poważnie - wygląda to źle. Tu przyklapnięte, tam odstaje, tu lok. Jak po strzale pioruna z ulizaniem jęzorem krowy. Ja też nie wyglądam rewelacyjnie z rana dlatego robię makijaż i fryzurę. Dlatego stawiam, że wcale nie jest tak źle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 12 Napisano 8 godzin temu @wakanka1 komuś się tutaj chyba BĄDŹ MOJĄ HEJTERKĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ale numer. Patrz na moją ulubioną Takie coś by też mogło być chociaż grzywka jest za długa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 8 godzin temu Ja aktualnie mam coś takiego tylko ta dłuższa strona jest jeszcze dłuższa bo do brody aż https://portalfryzjera.pl/krotkie-fryzury-damskie/krotka-fryzura-krecone-wlosy.jpg No i moje loki nie są takie perfekcyjne a bardziej bałaganiarskie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ja aktualnie mam coś takiego tylko ta dłuższa strona jest jeszcze dłuższa bo do brody aż No i moje loki nie są takie perfekcyjne a bardziej bałaganiarskie. Piknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Piknie. No ja nie jestem tak pinkna, ale co tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Takie coś by też mogło być chociaż grzywka jest za długa. A ta iest moja własna, bez lakierów i inne takie. Jak mi fryzjerka dobrze wycieniuje, to paluchami ją układałam. Niestety to stare zdjęcie i fryzura robiona w innym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: No ja nie jestem tak pinkna, ale co tam. Nie bez powodu kartofel z Białorusi podrzuca wam jakichś pastuchów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A ta iest moja własna, bez lakierów i inne takie. Jak mi fryzjerka dobrze wycieniuje, to paluchami ją układałam. Niestety to stare zdjęcie i fryzura robiona w innym mieście. Robiłaś fryzurę w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A ta iest moja własna, bez lakierów i inne takie. Jak mi fryzjerka dobrze wycieniuje, to paluchami ją układałam. Niestety to stare zdjęcie i fryzura robiona w innym mieście. Ty to masz szczęście, mi się samo nic nie che robić, nawet coś spier/dolić to muszę sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Robiłaś fryzurę w Warszawie? W sąsiednim mieście. To był najlepszy zakład fryzjerski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach