Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

>> michnik jest dla mnie autorytetem Buhahahahhahahahahahahhahaha :D :D :D :D :D :D No to gratuluje autorytetów, bardziej ośmieszyć to się chyba nie mogłaś :o

Gość do imbirowej hukulululu
Jak nie wiesz o co chodzi facetowi, to chodzi mu na pewno o seks :P .

Gość popierammmmmmmm
escobar - Ty widać nawet w stosunku do hetero nietolerancyjny jestes. Każdy może mieć autorytety jakie chce mądralo:P

Gość do imbirowej hukulululu
teraz nie do do imbirowej hukulululu Czy można mieć za autorytet Ojca dyrektora ?

Gość popierammmmmmmm
W tym kraju zapewne niejeden go ma za autorytet :P Mozna miec kogo się chce i nikomu nic do tego :P

to jest indywidualna sprawa każdego człowieka jak żyje.ja osobiście nie mam nic przeciwko parom homoseksualnym ,jeśli nie afiszują sie ze swoja miłością,jesli zostaje ona w ich czterech ścianach i zwłaszcza jesli nie biorą sie o wychowywania dzieci.

>> Każdy może mieć autorytety jakie chce mądralo Wszystko się zgadza, ale moim prawem tez jest ocena tych autorytetów. Z Michnikiem to tak samo, jakby ktoś powiedział, ze Urban, albo Kwaśniewski są jego autorytetami :o Możesz w trzech zdaniach napisac dlaczego akurat michnik? Bo tak wypada? Bo tak nakazuje jedynie słuszna linia GW? :o

Gość zmanierowana krytykantka
kurwa debilu bo to michnik siedzial w wiezieniu zebys ty zyl w wolnym kraju. on a nikt z grupy twoich faworytow

>> k**wa debilu bo to michnik siedzial w wiezieniu zebys ty zyl w wolnym kraju. on a nikt z grupy twoich faworytow Jakie to było przewidywalne.... Michnik własnie tym więzieniem zbudował sobie pozycje naczelnego moralizatora, mającego patent na racje i kazdy punkt widzenia inny niż jego jest z zasady zły :o Ehhh ileż to już książek o tym napisano, a tu jak się okazuje, nadal są ludzie wierzacy w te jego brednie :o PS Szanuje go za działalnosc opozycyjną za komuny, ale to co robi od czasów okragłego stołu skresla go w moich oczach :o I nie tylko moich zresztą :o PPS Debila znajdź sobie w rodzinie kretynko :o

a co robili za tak zwanej przez ciebie komuny ci, ktorych szanujesz za dzialalnosc po 89 nie napisano na ten temat zadnych kasiazek ciekawe dlaczego?

na jeden rozdzial by sie nie uzbieralo

Skąd wiesz kogo ja szanuje? I czy kogokolwiek z nich szanuje? :) Nie łudze się, nie mam autorytetów. Idąc Twoja argumentacją - twoimi autorytetami są też kaczyński, macierewicz i reszta, bo tez siedzieli w wiezieniach, tak jak michnik :) Gratuluje :)

twoja logika jest rewelacyjna podobnie jak znajomosc historii

nie wiem czy piszecie jeszcze w temacie ale odniosę się do pytania topiku uważam homoseksulizm i lesbijstwo za zboczenie i chorobę- którą powinno się leczyć tak jak każdą inną chorobę psychiczną osobiście jestem przeciwko wszelkim małżeństwom i adoptowaniu dzieci w takich związkach

Gość PEDAŁY DO GAZU

ike jestes glupsza niz to sobie wyobrazalam

Gość bhrht
do ike ------> homo - lub biseksualna orientacja nie jest chorobą, nie widnieje w spisie chorób ICD-10 lub DSM. WHO też nie uznaje jako chorobę. I nie można tego leczyć. Co byłoby logiczne.

>> ike jestes glupsza niz to sobie wyobrazalam Dlaczego? Bo myśli inaczej niż Ty?

wojtek szykuj program

>> homo - lub biseksualna orientacja nie jest chorobą, nie widnieje w spisie chorób ICD-10 lub DSM. WHO też nie uznaje jako chorobę. Do 1991 roku uznawało, ale pod silnym wpływem lobby homoseksualnego wykreslono homo z oficjalnej listy chorób :o Poza tym mozna stwierdzić metaforycznie, tłok chodzi w cylindrze, a nie w rurze wydechowej ;) Homo nie jest normalny :o

pisze o moich odczuciach i mam do tego prawo zmanierowana- dalej pokazujesz swoją klasę? to że uważam takie osoby za chore - nie znaczy , że je dyskryminuję w społeczeństwie jako ludzi , lub że ich potępiam , tak jak nie potepiam ślepych , głuchych, czy z depresja szanowna krytykantko- w bardz fajny sposób za to ty dyskryminujesz osoby za ich poglądy- na szczescie to swidczy o tobie

bhrht ike uwaza ustawki za sport, wiec chyba logiczne ze homoseksualizm uwaza za chorobe choc powiem, ze naiwnie nie przypuszczalam ze jest az tak zle

Gość bhrht
taaa, tak samo pod naciskiem ludzi chorych na nerwice uznano, że choroa ta nie jest skutkiem wędrowania macicy po całym ciele :o bo kiedyś niestety tak sądzono.

szanowna krytykantko- w bardz fajny sposób za to ty dyskryminujesz osoby za ich poglądy- na szczescie to swidczy o tobie milo mi ze swiadczy faszyzmu tez nie popieram jakby kto pytal ale nowniki, nie ze homoseksualizm nie jest choroba prus o tym jeszcze nie wiedzial a nowszej literatury wszak nie znasz

ike, bo ona to typowa tolerancyjna made by wyborczą :o elementarny przykład wręcz :o

* nie wiesz ze homoseksualizm nie jest choroba ?

szanowna krytykantko a gdzie ja napisałam , że ustawki to sport??? cwicz swoja pamięć bo zaczynasz byc śmieszna

>> ike uwaza ustawki za sport, wiec chyba logiczne ze homoseksualizm uwaza za chorobe A czyja to ta logika? Bo ja w tym logiki nie widze.

wojtek wyobraz sobie, ze powiazanie z wyborcza jest dla mnie komplementem, wiec jesli chciales mnie obrazic to ci nie wyszlo

poczytaj sobie najpierw o faszyźmie i zacznij czytać wypowiedzi na forum ze zrozumieniem