Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaaa26laat

Chce do roku wyjsc za mąż jakei rady aby zwiekszyc szanse na małżenstwo?

Polecane posty

Gość Basiaaa26laat

Tak nie chce wchodzic juz w jakies nei przyszłsociowe znajomosci gdzie szukac potencjalnych kawalerów i jaki miec ubiór?Zeby byc barzdeij atrakcyjna jako dziewczyna na całę zycie?

Gość Anielkkaaa19
No apre rad dla ciebie by sie znalazło sprawdzonych i słusznych

Gość rwij na ciążę

Gość Basiaaa26laat
raczej wole zeby facet sam mi to zaproponował zebym poprostu wygladała na osobe która sie nadaje na małzenstwo zebym takei osoby przyciagałą

Gość przytyje czy nie
ze mna wszyscy chca sie od razu zenic, trafiam jakos na takich, nie mam pojecia czemu a jak na ironie nie chce wychodzic za maz:o opisze Ci moje zachowanie, moze podziala: musze byc z kims dlugo, zeby z nim pojsc do lozka, nie pisze dlugo chlopakowi w smsach i nie zwracam sie do niego bezposrednio per misiaczku, bobasku, koteczku:o itd ogolnie na poczatku trzymam dystans i zauwazylam, ze dziala to na nich jak marchewka na osla:p

Gość Basiaaa26laat
a ile masz lat?jaki masz styl ubierania?

Gość przytyje czy nie
mam 22 lata, a ubieram sie normalnie, spodnie zawsze rurki, do tego jakas bluzka, raczej zawsze obcisla nie lubie jak ubranie na mnie wisi, nie nosze dekoldow, uwielbiam duze lakierowane torby, buty raczej plaskie, jakies lakierowane baleriny, adidasy, od czasu do czasu na obcasie ale nie jakims bardzo wysokim. Taki styl ubran mango, zara

Gość przytyje czy nie
a no i mam brazowe dlugie wlosy z grzywka na bok, zadnej ekstrawagancji i lekko opalona skore, na solarium nie chadzam:p

Gość przytyje czy nie
a no i jestem bardzo chuda, wiec cycki tez mam bardzo male:p

oby żaden biedak na Ciebie nie trafił. Tobie zależy na małżeństwie czy miłości?? bo odnoszę wrażenie, że zdecydowanie ważniejsze jest to pierwsze. potworność

Gość Basiaaa26laat
zalezy mi przede wszytkim na tym aby poznac faceta który szuka partnerki na całę zycie nie zabawy który chce załozyc rodzine miec slub a ze szybko chec pozanc i wyjsc za maz wynika z tego ze chec aby mój mąż poznał mnei młoda tearz kiedy jestem najbardzeij atrakcyjna

Gość przytyje czy nie
a moze faceci wyczuwaja u Ciebie desperacje, a np ze mna chca sie zenic bo wlasnie ja nie chce. Oni juz tak maja.

to tylko potwierdza co myślę - boisz się staropanieństwa i starzenia. lepiej złapać go już teraz póki jeszcze jakoś wyglądasz bo później będzie jeszcze większy problem. matko, skąd się biorą takie głupie babska

Gość .... ....
przytyje czy nie a ile wazysz i jaki wzrost, musisz byc ciekawa osóbka:)

Gość przytyje czy nie
typem modelki tez nie jestem, bo mam 164 a waze 46 kg:p ale spokojnie jestem w trakcie diety na przytycie, calkiem przyjemnej zreszta:)

Gość Basiaaa26laat
Jakie głupie to naturalne ze dziewczyna przede wszytkim jako młoda checw sie podobac byc atrakcyjna i miec rodzine dziwne dla mnei sa osoby które po 30 nie mysla o tym sa bardzeij nienaturalne aczkolwiek nikogo nie oceniam.Taka natura i nic w neij dziwnego

no i slusznie myslisz, ja np. na 2 lub 3 randce z reguly wspominalam, ze szukam kogos, z kim potencjalnie zwiaze sie na cale zycie i bede miec dzieci. Eliminowalo to wszystkich panow, ktore mieli inne priorytety, ja natomiast nie chcialam marnowac czasu z kims, kto mi powie za rok, ze do zeniaczki nie jest gotowy. I tak poznalamm mojego meza, ktory tez szukal kobiety na powaznie.

Gość douce
ooo, właśnie, przytyje czy nie ma rację :D ja mam podobnie, do tego dodałabym jeszcze deklarację, że na razie nie chcę się wiązać, że teraz dobrze mi samej - normalnie jakbym jakiś magnes włączała ;) lecą jak ćmy do światła ;)

Gość przytyje czy nie
douce jakbym czytala o sobie:D tekst, ze narazie sie nie chce wiazac dziala lepiej niz najlepsze perfumy:p faceci juz tacy sa, lubia gonic za tym co nieosiagalne:)

Gość wiosenna mgla
Ja wyszlam za maz w wieku 25 lat i na mojego faceta podzialalo to: - bylam dziewica -baaaardzo dlugo musial czekac na sex - pokazywalam mu z jednej strony cieplo, ze mi zalezy - z drugiej strony mialam sweoje kolezanki, swoje zycie -jak on potrzebowal wieczoru z kumplami, ja wybieralam sie z kolezankami na dyske, jak on sie o tym dowiadywal to potem ciagle do mnie dzwonil gdzie jestem i czy moze sie dolaczyc do mnie - wygladem staralam sie byc elegancka ale skromna -nie maule sie zbytnio -nie farbuje wlosow Jak pisalam, podzialalo, on mi sie oswiadczyl po niecalym roku bycia razem:)))

Gość oswiadczyl sie zebys mu dupy
dała, to jest dopiero desperacja :O

Gość ooooooooooooolllllaaa
jak dziewczyna jest atrakcyjna i ma ciekawy charakter to nie ma problemow zeby znalezc chlopaka/ a ty 26 lat na karku i pytasz sie co robic zeby dobrze wypasc? jak do tej pory sie nie nauczylas albo nie masz tego we krwi to ci nic nie pomoze zdesperowany pasztecie

Gość Basiaaa26laat
super moze tez skorzystam z twoich rad

Gość wiosenna mgla
Jakby mu tylko na dupie zalezalo tomgl mnie z powodzeniem zostawic i znalesc inna bardziej chetna. a ze tego nie zrobil to jak widac zobaczyl we mnie cos wiecej niz tylko dupe.

Gość ooooooooooooolllllaaa
taa zwlekają z sexem, potem facet jest z nimi juz tylko z przyzwyczajenia, a sex sie okzal słaby. nic dziwnego ze faceci rzucaja takie laski dla pierwszej lepszej ktora się napatoczy

Gość lu rada
najlepszą radę dała ci aspeaker, tak trzeba, na drugiej najdalej trzeciej randce pytasz poważnie czy myśli poważnie o małżeństwie i założeniu rodziny i czy widzi w tobie kobietę do tego, czy też chce się zabawić bez zobowiązań. Albo albo. jeśli nie szuka żony to baj baj. Tylko tak możesz wyeliminować tych niewłaściwych. Z seksem też się nie śpiesz. Nie wiąż się z niewłaściwymi bo stracisz czas i narażasz się że się zaangażujesz, a to też strata czasu. Po co masz się angażować z niewłaściwymi. I nie słuchaj potępiających wypowiedzi że tobie zależy na małżeństwie a nie na miłości. Jak poznasz chętnego do żeniaczki to pewno się zakochasz (miłość jest decyzją i się pojawia wraz z zaangażowaniem), zresztą jeśli nie zaangażujesz się emocjonalnie to nie musisz wchodzić w małżeństwo mimo że facet chętny. Ja wiem że pełna prawdziwa miłość może realizować się tylko w małżeństwie, więć rozumie się że dziewczyna nie chce rozmieniać się na drobne z łapaczami krótkich związków na próbę, na co panuje moda. Nie ma innego sposobu tylko pytać wprost o strategię jaką ma facet w tym zakresie.

Gość do wiosenna mgła
własnie zobaczył wszystko i czekał na ta dupe. teraz sie zastanawia czy bylo warto :P

Gość wiosenna mgla
Nad niczym sie nie musi zastanawiac bo widac po nim z daleka jak bardzo jest zakochany, ja zreszta tez uwielbiam go ponad wszystko::)) Od kiedy to czekanie z seksem jest oznaka, ze jest sie slabym? Moze mialam mu sie oddac od razu to wtedy byscie pisali, ze zachowalam sie jak dziwka. Wlasnie wedlug mnie pewne zwlekanie z seksem jest dobra metoda by zobaczyc czy facetowi zalezy czy nie. Jakby mu chodzilo tylko o to to by szybko mnie zostawil, zas skoro zgodzil sie poczekac to wg mnie dobry znak, ze mu zalezalo. miedzy czasie byly pocalunki, pieszczoty, przytulania dobitnie swiadczace, ze temperament to ja mam:)) Nasz pierwszy raz byl jeszcze przed slubem wiec jakby mu sie nie spodobalo to mial czas by zwiewac, nie zrobil tego, sam przyszedl z pierscionkiem i mi sie oswiadczyl:))

Gość do wiosenna mgła
no coz. najwidoczniej nie pociągaliście się zbytnio. ja jak poznalam mojego, to odlozylam wszystkie tradycje czekania z sexem, ktore do tego czasu kultywowalam na bok i nie moglam sie powstrzymac zeby z nim nie pojsc do lozka.co kto lubi. tylko mowie wg mnie jak ktos czekla dluugo z sexem to wiez z ta osoba jest juz silna, jesli sex sie okaze kiepski to z czasem wszystko sie wypala a partnerow trzyma przy sobie przyzwyczajenie