Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaaa26laat

Chce do roku wyjsc za mąż jakei rady aby zwiekszyc szanse na małżenstwo?

Polecane posty

Gość ulallalalaaaaa
26 lat i mieszkasz z rodzicami? nono to sie juz nie dziwie skad ta desperacja.

Gość mnmnmnmnmn
Wiosenna mglo, gratuluje udanego meza:) Ja tez uwazam, ze nalezy sie szanowac i nie wskakiwac po miesiacu facetowi do lozka. Wiekszosc zwiazkow moich kolezanek jest oparta glownie na seksie i kiedy pierwsza faza ekscytacj mija, to sie okazuje, ze ludzie nie maja o czym ze soba rozmawiac.

Gość Agnieszka19latccxz
Poza tym jelsi dziewczyna sie nie szanuje to prawdopodobienstwo ze facet ja bedzie zdradzał rosnie

Gość basia26laaat
mieszkam z rodzicami bo mamy bardzo duzy dom wiec po co mam wynajmowac?

Gość basia26laaat
Poza tym moi rodzice tez mieszkali o swoich rodziców zanim wybudowali swój własny dom cow tym dziwnego

Gość wiosenna mgla
Basia, ja bym ci radzila cos wynajac. Bo tylko w taki sposob zaczniesz byc samodzielna i bedziesz miala mozliwosc dzialania na wlasna reke. Niech to bedzie nawet mala klitka, ale w koncu bedziesz na swoim. Wedlug mnie to moze byc wlasnie przyczyna ze nie mozesz nikogo znalesc. Mieszkasz wciaz z rodzicami i niejako jestes od nich uzalezniona.

Gość stara panna nam rośnie

Gość Basiaaa26laat
nie chce byc stara panna tylko zadowolona z zycia mezatka prace juz mam z któej sie ciesze przyjaciół tez wiec jaks ei czegos chec to chyba mzoan to osiagnac lub spełnic marzenia

Gość Kawaleros

Gość omgggg
myslisz ze drugi czlowiek to jest cos co ot tak mozesz sobie mieć bo teraz przyszla pora na to zeby byc mezatka? powodzenia zycze:P

Gość Basiaaa26laat
Nie,mzsle ye chce spotkac osobe ktra rwniey ma podobne plany na przzszlosc jak ja.A nie chce kogos sila zaciagnac do otarza.proste jak slonce spotykaja sie 2 osoby ktore podobnie mysla o swojej przyszlosci

Gość Basiaaa26laat

Gość omgggg
to zacytuje twoj pierwszy post: " Tak nie chce wchodzic juz w jakies nei przyszłsociowe znajomosci gdzie szukac potencjalnych kawalerów i jaki miec ubiór?Zeby byc barzdeij atrakcyjna jako dziewczyna na całę zycie?" dzięki odpowiedniemu ubiorowi chcesz znaleźć partnera na całe zycie? albo to jest prowokacja albo ty jestes taka glupia, innych mozliwosci tu nie widze.

Gość omgggg
"proste jak slonce spotykaja sie 2 osoby ktore podobnie mysla o swojej przyszlosci" jak to jest takie proste jak słonce to co tu robisz i po co kombinujesz z atrakcyjnoscia poprzez odpowiednie ubranie? dla mnie to jest tez proste jak slonce, chcesz zmienic wyglad zeby zamydlic oczy potencjalnemu kawalerowi i stworzyc iluzje ciebie jako partnerki na cale zycie.

myślę, że to forum jest oczywiście dobrym tropem. Nawet jeśli tu nie znajdziesz swojego męża to podążaj dzielnie za radami kafeterian i szczęście masz murowane.

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiii
jak poszukiwania?