Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i takie tam

przesądy ślubne

Polecane posty

Strzeż się stada przelatujących wron napotkanych po drodze do kościoła, albowiem małżeństwo twe pełne zgryzot będzie..... HU HU HA!!!

Gość eliza123456
kiedyś widziałąm na jakiejś stronie taki opis każdego miesiąca. Tzn. coś takiego ze jeśli panna młoda wybierze np na ślub miesiąc np maj to co to znaczy i tak był każdy miesiac opisany lae juz nie moge tego znaleść :(

A co oznacza ślub w maju? Oczywiście, oprócz litanii nieszczęść, rychłej śmierci i klątw starych ciotek?

Gość eliza123456
niestety juz tego nie mam - cały czas szukam w internecie ale nie mogę znaleść :(((

moja mama stwierdzila, ze slub w maju to grob na kraju i zabronila mojej siostrze brac koscielnego w maju i juz :D

Spoko, jak kiedyś przestanę sie pojawiać na kafe, to znaczy że majowa klątwa mnie dopadła i bedzie po Laurze:-P

moja babcia tez tak mowila o maju,ze grob w kraju. a moja(przyszla)tesciowa slubowala w maju i maja sie dobrze:)

Gość eliza123456
a no w sumie to sie nie zawsze sprawdza, ale w maju to chyba bym nie brała ślubu hehe - miałam brać w kwietniu a jednak biore w październiku, wiec literke "r" mam w nazwie miesiąca :)