Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollllllllllllllllllllaaaaaaa

czy faceci wolą być sami???

Polecane posty

Gość *Sami* w pomarańczach
:O Od razu znęcać...,pasowałby taki do mnie,tak myslę.

Gość ofermm a
"Co? Poznęcać się nad słabszymi chcesz?" jesteś wredny. ja tam wiem że ju ma dużo dobrych chęci i nie w głowie jej znęcanie się nad nikim. no ale wiadomo co jest wybrukowane dobrymi chęciami.

nie wypierdalaj tylko ''zostańmy przyjaciółmi'':classic_cool:

Gość ofermm a
widzę że przez rozważnego to przemawia już gorycz na maksa :D

Gość
hehehehe Sami się pojawiała :P ;) zakochałem się :P ;) Mawronko jak tam love>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?>?

Gość ofermm a
rozważny, zachowaj odrobinę klasy chłopie. spodziewasz się bóg wie czego a potem robisz się agresywny jak ci nie wyjdzie. nieładnie.

NIC :o SCINANIE WZROKIEM NON STOP I NON STOP GO WIDZIALAM NA KAZDEJ PRZERWIE PO KILKA RAZY I PO ZAJECIACH ITD :o MUSZE COS ZROBIC BO ZDZICZEJĘ KOMPLETNIE

"*Sami* w pomarańczach Od razu znęcać...,pasowałby taki do mnie,tak myslę." idź na dowolny portal z randkami i wyszukaj sobie faceta ze swojego rejonu w podobnym wieku bez zdjęcia i z drętwym opisem po 3 mailach pewnie sięskapniesz czy to nieudacznik jak my czy wyrywacz który boi się żeby zona zdjęcia nie znalazła :D nie musisz dziękowac :O

Rozważny i traumatyczny---dlaczego jesteś nie miły?. Jesteście w konfortowej sytuacji,bo nie musicie odrzucać kobiet do których nic nie czujecie. Ale gdyby ktoś Was chciał,dla samego zabicia pustki nie bylibyście z tą kobietą. RiT--Jakim tekstem bys zarzucił nieszczęsliwie zakochanej?-- a wypierdalaj b zostanmy przyjaciółmi c nie jestem Ciebie wart :)

Gość ofermm a
ale fajny tekst jedna panna napisała w topiku obok: "Ja znowu dalam sie zlapac i wykorzystac takiemu facetowi . Poznalismy sie w pracy 3 miesiace temu a ja bylam w powaznym zwiazku planowalismy zareczyny wspolne mieszkanie.I moj kolega z pracy dosc intensywnie mnie adorowal codziennie robil mi kawe zawsze jak cos mi podawal lekko muskal swoja dlonia o moja usmiechal sie ciagle wysylal caluski , pozniej pisal czule esy typu "sloneczko, kochanie itp". A w moim zwiazku strasznie zaczelo sie nie ukladac biorac pod uwage ze nie widywalismy sie codziennie poniewaz mieszkamy 30 km od siebie . Ten chlopak z pracy byl mi coraz blizszy a on tez mial dziewczyne ale jakos nigdy o niej nie mowil rzadko sie z nia spotykal jest z nia tylk podobno dlatego bo ona mam mature i czeka az zda zeby sie rozstac. Wiec ja rozstalam sie z moim chlopakiem i zaczelam sie spotykac z kolega z pracy calowalismy sie bylo fajnie, naprawde sie zaangazowalam, kiedy on chcial sexu za pierwszym razem go powstrzymalam nze tak nie moge ze za szybko ze mam wyrzuty i zjego strony byla gadka ktora dala mi do zrozuymienia ze naprawde jestem dla niego bardzo wazna ze chce ze mna byc a nie tylko sex wiec wkonu przy kolejnym spotkaniu spalismy ze soba i napocvzatku nic sie nie zmienilo dale bylo super. I nagle koniec przestal pisac bycia taki czuly poprostu zwyczjny kolega z pracy tak jak gdyby nigdy nic probowalam z nim rozmawiac o ty ale mnie zbyl Poprostu czuje ze chodzilo tylko o jedno a ja sie zaangazowalam Wczoraj w pracy jak bylismy poszlismy na przerwe do restauracji i wypilismy szampana i troche nas zakrecilo jak wracalismy do biura i wsiadalismy do windy w ktorej sie wielokrotnie calowalismy , patrzylam na niego bardzo zule prosto w oczy on chybawiedzial czego pragne ale nic nie zrobil tak wiec ja go probowalam pocalowac i musnelam go tylko w usta a on sie odsunal . Poczul sie strasznie ponizona. Nie wiem o co chodzi jak ja mogte go zdobyć a raczej jak sprawic zeby mnie pokochal i zeby sporawdzic co on w ogole czul i czego oczekiwa;l ??" widać fachowca wysokiej klasy :D i na tym to właśnie polega. że dla naprawdę atrakcyjnego gościa to chłopak, narzeczony czy inny diabeł nie jest żadną przeszkodą.

------------ "c nie jestem Ciebie wart" BnB nie rozbawiaj mnie,to tekst z najniższej półki

heheh ok to teraz tak bede mówić ''spadaj facet oczu nie masz i gustu '':classic_cool:

Gość Ju......
Sami, właśnie kolegów ma samych cwaniaczków. Ale nie wiem, czy byś chciała faceta twierdzącego, że pewność siebie jest oznaka głupoty, a totalny brak luzu - zaletą...

Gość
Sami ale Tobie na głowę padło

Gość fdsds
ja mam 27 lat i nigdy nie mialem dziewczyny ( nie szukałem tez ) - wole byc sam ..

ups ,no to raczej bym sie z Twoim nie dogadała:O cwaniaczków tez nie chce a WIEC BEDE SINGLEM Z WYBORU:classic_cool:

Gość ofermm a
no to pięknie, już ją spławiliscie. a wydajliście już te miliony które wygracie w totka? ale fajnie, banda prawiczków którymi pies z kulawą nogą się dotąd nie zainteresował kombinuje jak pozbyć się nieszczęśliwe zakochanej panny. no nie mogę :D :D :D

Gość ofermm a
i do tego źle wychowani, nikt się z nowym kolegą nie przywitał :D witamy szanownego pana.

Gość fdsds
olllaaaaaa napisała ze to faceci powinni podrywac .. NIe kazda kobieta ma takie zdanie .. CZesto byłem podrywany przez kobiety .. Wiec nie dokonca tak jest .. Dawałem im zawsze kosza , bo jak wczesniej napisałem wole być singlem .. Moze kiedys sie to zmieni , ale w tej chwili lubie swoje zycie

Gość Ju......
Sami, ja też niedługo, chyba że zrezygnuję z mojego silnego charakretu i stanę się kobietą uległą. :o Nie rozumiem Was, Panowie nieśmiali i zakompleksieni - jak możecie wybrzydzać jeszcze? :( :( :(

uległą :O Ju Ty sie zakochałaś .o żesz kto by sie spodziewał tego:P:)