Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podbijam w górę

Jak sprawdzają się wózki ze skrętnymi podwójnymi kołami na wybojach i wertepach?

Polecane posty

Gość Podbijam w górę

Witam! Ponieważ spacerówka od mojego wielofunkcyjnego się nie sprawdziła, zmuszona jestem kupić jakiś inny wózek spacerowy. W sumie wszystkie dostępne wózki spacerowe mają podwójne, skrętne koła. I tu mam wątpliwości co do tego, jak zachowają się ona na leśnych ścieżkach, drużkach wysypanych kamyczkami (średniej wielkości, średnica około 4 cm), dziurawych chodnikach... Będę wdzięczna za odpowiedź!

u nas szczerze mówiąc tragicznie... chyba, że ja jakoś nieumiejętnie go prowadzę... ;) na tyle źle, że u nas przez większość cxasu koła są zablokowane... :)

Gość dsdsdas
u mnei super bo jak droga jest lesna czy wyboistamoge je dodatkowo blokowac

Gość dsdsdas
u mnei nie mam ramatti opal i on ogolnie ma wieksze koła , tyle amortyzowane dotego dzieckobardzo lubi ten wozeczek

Gość u nas
my mamy koło domu kawałek drogi z kamieniami i jest koszmarnie jeździć takim wózkiem, na tej drodze koła trzeba blokować żeby nie skręcały

ja mam zoopera ma podwojne male kolka i po piasku, żwirku, kamyczkach nie daje sobie rady. W zimie po śniegu też jechac nie chciał wiec jesli potrzebujesz wózka na spacery po polnych drożkach to ja bym male podwójne kóleczka odradzala zdecydowanie.