Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

czy ktoś w uchu kolczyk przebicie industrial?

Polecane posty

przebilam mniej wiecej miesiac temu i niepokoi mnie troche pewne cuś. Otóż, boli ucho dalej przy dotyku, co pare dni sciagam i przemywam dokladnie woda utleniona, ale zauwazylam, ze robia sie jakby kulki ze skory.. tzn jak to wyjasnic, dziurka powinna byc wklesla, a u mnie sie robia wypukle :) czy to normalne?

Gość Karolcia=*
no i po co sie kaleczyc???

hmm, nie mam pojęcia co do tych kulek ale miesiąc temu przebijalam w salonie uszy córce. miły pan oświecił mnie, że nie przemywa się wodą utlenioną ani spirytusem. jeśli ropieje to przemywać zaparzoną esensją herbaty - nie podrażnia.

mi w studio piercingu powiedzieli, ze mam przemywac woda utleniona albo sola fizjologiczna. w sumie to rozumiem, ze ten kawalek skory wychodzi jakby na zewnatrz jak sie wklada kolczyk, ale ja mam tak z kazdej strony it o jest naprawde spore, jakby mi cos pod skora uroslo :O

Gość Karolcia=*
''po to samo po co depilować nogi'' A co ty mi z depilowaniem nog wyjerzdzasz? industrial OSZPECA I TYLE CI POWIEM

kwestia gustu. wg mnie oszpeca w nosie, w brodzie, na wardze, w uszach po kilka normalnych itd, a industrial mi sie akurat podoba

idź może do tego studia i im pokaż, bo ja mam zaraz wizje zbierającej się ropy, wylewających się chrząstek, a to może być zwykły stan przejściowy.

no chyba tak zrobie, ale przebijalam w miescie 40 km od mojego, i nie chce mi sie tam za bardzo jechac, liczylam, ze ktos mi powie, ze to normalne ;)

Gość karlajna
czy indrustal ro jest na tym małym wystającym rąbku ucha przy samej twarzy, bo niewiem czy to o to chodzi?

Gość do karalajna
jeśli tak, to ja sobie zrobiłam industrial :P o fuj-jestem gotem :) i nic mi nie ropialo i nie wystawało...

Gość a jak to wyglada
??? takie przekłucie industrial????

nie, industrial to jest taki dlugi kolczyk, ok 3 cm, na chrzastce w gorze ucha (przebicie ma 2 dziurki). wy mówicie o tragusie. ale chyba juz po problemie, bo wczoraj wieczorem wyciagnelam i juz zaroslo 😭

Gość obrzydliwieeee
no to chyba to zdj. wyzej to wlasnie ten twoj industrial... :O