Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu

mój pies dostał w jebb...

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuu

wracam z pracy a ona leży w moim łózku, rozkopanym w mojej poscieli, ten brudas co łazi po ulicach po kupach( bambrów co nie sprzątają po swoich psach) :( śpi sobie jak nic, na dodatek ma cieczkę i cała posciel zajeeebana...nigdy czegos takiego nie robiła, bo wiedziałą ze nie wolno:( dzis przesadziła, nie wytrymałąm musiałam pierdąlnąć tego złosliwego amstafa, co chce rządzić ... teraz mam ochote ją przytulic ale za cos co mi zrobiła???

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
taaaa jasne to stara cwaniara, zawsze zostaje sama i tak nie robi

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
taaaa jasne to stara cwaniara, zawsze zostaje sama i tak nie robi

Gość a1111
to ty sie powinnaś pierdolnąć!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
teskni chyba za swoim panusiem co go głaszcze i rozpieszcza, pozwala ze soba spać, jesc z jednego talerza, włazic na głowe. Dla mnie pies musi mieć swoje miejsce i musi wiedziec kto rządzi, w tym przypadku ja. Gdy by wiedziałą suuka jak maja pieski w schronisku to może by doceniła to co ma, a nie swoje fochy mi tu będzie odpierdalać.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
kurwaaaa amstafa nie można glaskac za to ze wjebała sie na moją posciel z cieczką!!!! to nie jest mini pies, to kawał psiny wielkiej jak poczuje władze to dopiero da popalić

Gość panda po
suce w czasie cieczki jebie się w głowie, moja weszła mi na łóżko i się pięknie zlała, cała kołdra i materac do wymiany. cieczka się skończy, to jej przejdzie. a pierdolnąć w łeb, to ty faceta powinnaś.

Gość jfvzds
Dwa wyjścia: 1. Ów topik jest prowokacją 2. Jesteś chora psychicznie

Gość qqqxx
bardzo dobrze zrobiłaś. Nie zwracaj na nią na razie uwagi, niech wie, że źle zrobiła i jesteś na nią zła!

Gość ta najgorsza..
jak juz karcisz psa to w najwyzej 3 sekundy po przewiniwniu. teraz twój pies zrozumiał że: przychodzisz do domu i uderzasz go bez powodu. twój pies nie skojarzył tego z tym ze wskoczył na łóżko. piesek wlazł do łóżka bo chcial czuc twój zapach, czuł się samotny. po czym ty przyszłas i go uderzyłas. brak podstawowej wiedzy z twojej strony, niestety:o a potem przychodzą tacy do behawiorysty i skarżą się, ze pies zaczął się dziwnie zachowywac.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
eee, uderzyłam ja pierwszy raz do cholery a juz ma 8 lat, ten pies jest po szkole, nie wchodzi na dywan w domu a co dopiero na łożko:( poniosło mnie w chuj..nie mówie ze jestem ztego dumna, żałuje teraz jak już mi cisnienie opadło ale nie moge ja dotykac teraz do wieczora żeby wiedziałą że ma kare, i zle zrobiła. Kocham ją ale nie moge jej z mózgu wode robić:(

Gość progeny
karzesz psa, a pies nie wie za co? no, ku*wa, gratuluję.

Gość ta najgorsza..
jak to wie ze ma kare? kobieto co ty wypisujkesz? kto ci takich głupot naopowiadał? myslisz ze pies rozumie ze ma kare do woieczora? pies w zadnym razie nie rozumie dlaczego teraz do niej nie podchodzisz i nie dotykasz itp! pies juz dawno zapomniał ze wskoczył na łózko! lepiej udaj się do wykwalifikowanego szkoleniowca który ci wytłumaczy jak postępowac z psem, bo to, co robisz jest najzupełniej błędne! pies nie mysli tak jak człowiek, nie pojmuje długotrwałych kar.

Gość jooooooS
NIE MOZNA BIC ZWIERZAT ,AMSTAFA JAK CI SIE UDALO UDERZYC I NIE POGRYZLA CIE?

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ona dobrze wie że nie wolno wchodzic na łozko, zresztą dostając w jebb pokazywałam jej łozko, kurwaaa ludzie tę psy są cwansze niz wam sie wydaje, a udawać sierotki nie winne to one naj lepiej potrafią, i robić kocie oczy, a udawanie oco chodzi to juz wogule. Zresztą ......wszystkim co mnie słuchały uważnie , pomogły sie wygadac dziękuje:) pierdoleńcom, mocherowym beretom, ludzią o mózdach śriednicy 2 cm powiem tylko krótko CHUUJJ WAM W DUPE I WASZYMMM DZIECIOM:)

daj spokój- odpuść jej . ona i tak już nie pamięta co złego zrobila.amstaf nie jest aż tak dużym piesem, załuż jej gatki to nie będzie brudzić.

Gość jooooooS
JA MAM PSA ALE NIE BIJE SIE PSOW ,KIEDYS WYSZLAM ZE SWOIM MALYM ALE ON MA TAKI CHARAKTEREK ZE STRASZNIE SZCZEKA NA WSZYSTKIE INNE PSY I WYSZEDL CHLOPAK Z TAKIM DOSYC OSTRYM PSEM I ON TEZ ZACZAL NA MOJEGO SZCZEKAC A TEN JEGO PAN STRASZNIE ZACZAL BIC SWOJEGO PSA AZ UPADL ...BOZE JAK MI SIE SZKODA ZROBILO TEGO PSA ALE NIE ODEZWALAM SIE DO TEGO CHLOPAKA ZALUJE DO DZISIEJSZEGO DNIA ,ALE JAK SIE SYTUACJA POWTORZY JUZ WYBUCHNE I MU NAWRZUCAM ZE TO TYLKO PSY SZCZEKAC MUSZA NA SIEBIE

Gość ta najgorsza..
"zresztą dostając w j**b pokazywałam jej łozko," hahaha, tego jeszcze nie było. rób tak dalej, a pies zacznie się bac łózka ( i ciebie przy okazji) ja nie moge, co za przymuly chodzą po tym swiecie..zal

Gość kolter
Pokaż ten temat swojemu facetowi, mam nadzieję, że ty też dostaniesz 🖐️

Gość LILKAAAAAAAAA
A WY TO MACIE POJECIE OPSYCHICE BUAAAAAAAAAAAAA? TAK, POWINNA POGŁASKAĆ GO ZA TO ŻE JEST NA ŁOŻKU I DAĆ NAGRODE, CO ZA GŁUPIE CIPY TU SIEDZA, SZOK! TEZ MAM PITBULA I WIEM JAKIE TO SA PSY. A WY TO NA GLOWE SRAC POZWOLCIE NAJLEPIEJ I UADAWAJCIE ZE NIC SIE NIE STALO.ZENADA, NIE SLUCHAJ ICH, PEWNIE SA TO STARE RURY ,LUB GRUBE PRUCHWY .

wiesz co uuuuu gdybyś uderzyła psa w mojej obecności zbierałabyś zęby z podłogi,takie jak ty powinni mieć zakaz kontaktu ze zwierzętami. A jesli to prowokacja to jesteś największą idiotką jaką kiedykolwiek,miałam do czynienia.

Gość psow się nie bije
tylko układa,niestety tak to bywa ,gdy do rak amatora trafia pies rasy bojowej