Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu

mój pies dostał w jebb...

Polecane posty

Gość LILKAAAAAAAAA
HA HA HA HA HA:)

pies rasowy---muszę sobie poczytać cokolwiek na ten temat. Nie wiem,o co chodzi w tej metodzie, więc się nie wypowiadam. Trzeba by ludzi popytać - wtedy będziesz wiedzieć,czy warto, czy nie :) A jaki pies do tresury ??

Gość LILKAAAAAAAAA
TO NIE JA BYLAM EWA, TO NIE JA SKRADLAM NIEBO.....TO NIE JA, TO NIE JA, TO NIE JA, LA LA LALA LA LA LA

Gość LILKAAAAAAAAA
KRETYNKU GUPIE ZGADZAM SIE Z AUTORKA TOPIKU JESTESCIE NIEDOJEBANE NIE ZNACIE MNIE . ONA MA ZUPELNA RACJE CZEBA MU BYLO WJEBAC ZEBY WIEDZIAŁ I JAK MU POKAZAŁA ŁOZKO I DŁA KARE TO DOBRZE NIECH CIERPI TERAZ

Gość LILKAAAAAAAAA
CHOLERA CHZBA LITERZ MI SIE W KOMPIE PSUJA

Gość jfvzds
Uuuuuuuuuuu, ale ja myślałam o tych nickach Liki, które nie były jej podszywami. Troszkę musisz pomyśleć od czasu do czasu:) Najbardziej podoba mi się twoje zdanie : " to co pisałam pod nickiem LILKAAAAAAAAA to wcale nie byłam ja" Uwielbiam cię:D

Gość LILKAAAAAAAAA
CYZ KTOS WIE JAK TO NAPRAWIC______________________

Gość LILKAAAAAAAAA
MAM WAYNIEJSYZ PROBLEM YEPSULAM LITERZ W KOMPIEł)

Gość LILKAAAAAAAAA
QRWA POMOCZ JAK NAPRAWIC YARAY ________________-

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
DOBŻE ŻE SIE ZGADZASZ ZE MNĄ LILKA PRZYNAJMIEJ JEDNA OSOBA NA TYM FORUM INNE TO PRUKWY NIE DOROBIONE PEWNO ZAZDROSZCZA MI PSA A SAME MAJA TYLKO KUNDLE I JE ROZPIESZCZAJA I POZWALAJA SZCZAC NA LUZKO I WOGULE ROBIC INNE RZECZY

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
I WOGULE RZEGNAM

Gość LILKAAAAAAAAA
IDE NA REDTUBE

Gość LILKAAAAAAAAA
JAK WZLACYZC TO___

Gość LILKAAAAAAAAA
BUAAAAAAAAAAAAAAA ALE SMIESYNIE PISYE

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
RZEGNAM KRETYNKI MNIE ZNACIE SIE NA PSACH A JUZ NA MOIM ZANAPEWNO SIE NIE ZNACIE PPRUKWY SAME GRUBE Z DUPAMI.

Gość LILKAAAAAAAAA
PIESKU RATUJ

Gość ctrl shift

Gość jfvzds
Oki, to ja zmyka. Nie ma nawet sensu z tobą rozmawiać. Dobrze, jeżeli już się tak upierasz że ty i lika to dwie różne osoby to w porządku, nie będę się kłócić, tak czy tak się ni e przyznasz a jednak z każdym postem się pogrążasz. Życzę ci tylko w przyszłości więcej pomyślunku, intelektu podszkolenia słownictwa i obyś dorosła psychicznie.

Gość LILKAAAAAAAAA
PRÓBA ECH , JUŻ JEST DOBRZE:) HURA!!!!!!!! MYSŁĄŁAM ŻE COŚ ZPIEPSZYŁAM:) DZIENKI ZA DYSKUSJE ZGODNIE Z PALNEM IDE NA RED TUBE POBAWIĆ SIE:) PAPATKI

ja mam stacjonarnie jednego psa wychowuje tez inne psieski wiec zwykle mam 2 :) potwór a dlaczego nie jest do ujarzmienia?

Muszę coś źle robić, bo tradycyjne metody szkolenia nie skutkują :( mój fox działa na zasadzie -"Ja tej osoby nie znam" :) Dodam, że mam ją (bo to suczka) ze schroniska i wiem,że przeszła już przez kilka rąk. Mam ją 5 lat.

jeden z psów ktorego miałam był strasznym tchurzem nie chciał pracowac z innymi osobami ale po 3 miesiacach przełamał lody.Całkiem nieźle zdał egzamin PT cięzko mi coś poradzić bo za mało info io waszych ćwiczeniach,zachowaniu suczki napisz do mnie na @ lub gg pogadamy jesli chcesz:p mail na blogu znajdziesz:)

Ok. Chętnie posłucham wszelkich rad - bo do foxa nie mam już siły :( I co ciekawsze - treser psów policyjnych też rozłożył ręce.Ehhhh. Fox to pies myśliwski, więc musi być odpowiednio układany. A z jej krnąbrnością już naprawdę sobie nie radzę.

ps muszę wyjsc na spacer .Nie poddawaj się ćwicz z suczka pies po przejsciach wymaga duzego nakladu pracy czasami nawet rok i dłuzej .