Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu

mój pies dostał w jebb...

Polecane posty

Gość LILKAAAAAAAAA
KTORE MAJA JAMNIKOW HA HA HA HA HA, I NIE MAJA POJECIA O PSACH KTORE MAJA WE KRWI CHCEC RZADZENIA .

Gość jfvzds
Ha, ha! Kolter, dobre!:D Laska, nie wiem ile masz lat, ale umysł 15letniej pustej dziewuchy z ulicy Nawet nie umiesz dać sensownych argumentów, zamiast tego tylko rzucasz przekleństwami na miarę dzieciaka Żal mi cie kochana:)

Gość Zimmer
LILKAAAAAAAAA, skończ waść, wstydu oszczędź.

Gość LILKAAAAAAAAA
A MI CIEBIE GRUBA KROWO, IDZ POBIEGAJ!!!

Gość TERESA B...
nie ktore chore umyslowo ludzie nie powinni miec psa,dziecka itd jak autorka topiku..zenująca lampucera:D

Gość LILKAAAAAAAAA
SKORO NIBY TAKI NISKI POZIOM PREFERUJE TO POCO MI DORÓWNUJESZ JEDNA ZGRUGA UCZESZCZAJAC W KONWERSACJI JEDNOCZESNIE ZNIZAJAC DO MOJEGO NIBY TO BRAK POZIOMU HA HA HA, SAMA SOBIE SWIADECTWO WYSTAWILAS WLASNIE BUAAAAA

Gość przypadkowy behawiorysta
w moim 20-letnim doświadczeniu już niejeden raz spotykałem się z osobami które tak traktowaly swoje psy. zawsze poem musiałem z nimi duzo pracowac, zanim udalo się uzyskac jako takie efekty. taka jest prawda- niektórzy mają zerowe pojęcie o szkoleniu psów. bicie przynosi mierne efekty, co najwyzej pies zaczyna wykonywać komendy ze strachu. jak ktos jest tak tępy jak autorka, nie powinien mieć psa. widać, autorko, nie znasz się na psach zupełnie i boli cie to, ze nie potrafisz sobie dać rady ze swoim, wiec wyzywasz sie na wypowiadajacych się osobach broniących psa. gdybys miała trochę oleju w głowie, skierowałabys sie z psem do specjalisty. swoją drogą, ty chyba tez potrzebujes zleczenia

Gość jfvzds
LIKAAAAAAA, straszne.:D Mam 19lat, 172cm, 56kg.:) Czy pasuję do twojego opisu? Jak ulał, co nie? Btw. czy ty aby nie jesteś autorką tematu?:O

Gość LILKAAAAAAAAA
A JA ZGADLAS MAM 16 LAT I JESZCZE WSZYSTKO PRZEDEMNA:) NAUKA, DOSWIADCZENIE, PORAZKI:)

Gość LILKAAAAAAAAA
boję sie odkurzacza 😭 czy jesli pan miecio z kotłowni wychlasta mnie rura po gołej piczy, lęk zniknie?

a ja rotwaillera.nigdy go nie uderzyłam, nie musze nawet głosu podnosić by sluchałi chodził jak w zegarku. znam inne sposoby dyscyplinowania.

Gość LILKAAAAAAAAA
CHCESZ SIE TERAZ DOWARTOSCIOWAC KASZALOCIE, STARAJAC SIE MI UBLIŻAC, BUAAAAAAAAAA TEZ TAK ROBIE JAK KTOREGOS DNIA CZUJE SIE BRZYDKA, NIE ATRAKCYJNA, NIKOMU NIE POTREBNA HA HA HA JAK DZIS:)

Gość LILKAAAAAAAAA
DZIS MAM MEGA DOLA BO MAM TLUSTE WLOSY I NIE CHCE MI SIE JE UMYC:( MOZE WPADNIESZ NA KAWKE ZOWZO??

Gość LILKAAAAAAAAA
tak mnie wkurzyliscie ze az mi sieze złosci zwieracze skurczyły i nie moge wyciagnac puszki piwa którą tam miałam schowaną na popołudnie 😭

Gość LILKAAAAAAAAA
E, ZBACZAMY Z TEMATU:(

Gość jfvzds
Ooooooooo, a teraz (przypadkowo) przyznałaś się sama. Ja w moich postach mówiłam do autorki, zaś odpowiadałaś mi ty. UBAW:D Kurczę, na prawdę jesteś tak pusta... A skoro już musisz udawać inną osobę, rób to chociaż z głową Jest pani żenująca:D

róbcie tak dalej a w TV lub gazeci znow będzie że pies pogryzł. Pogryzł bo ma niezrównoważonych i niewychowanych właścicieli.

Gość LILKAAAAAAAAA
SLUCHAJCIE , KTOS MI POWIE KTOREGO DZIŚ, JAKI DZIEN???:)

Gość LILKAAAAAAAAA
o matko, chlałam z cyganami póltora tygodnia :o

szkoda psa. i mojego czasu na taki poziom dyskusji.

Gość LILKAAAAAAAAA
W SUMIE FAJNA ZABAWA, A JA DOBRZE SIE BAWIE:d

Gość LILKAAAAAAAAA
ALE SIE COFAM TU:( IDE SY

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
wy jestescie ale glupie krowy, to co pisałam pod nickiem LILKAAAAAAAAA to wcale nie byłam ja tylko jakas inna mi obca osoba ktura staneła po mojej stronie bo widziała ze mam słusznosc głupie pizdy