Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko463

sto pytań do...

Polecane posty

Gość sloneczko463

Mam kilka pytań do osób, które są bardziej doświadczone w sprawach weselno-ślubnych: czy po wyjściu z kościoła młodzi składają sobie wzajemnie życzenia? czyt para młoda jedzie na samym końcu do restauracji? czy możemy w ramach podziękowania dać rodzicom album ze zdjęciami ślubnymi, ale dopiero po ślubie? podziękowania dla rodziców są po oczepinach? Dzieki za wskazówki

wyjściu z kościoła młodzi składają sobie wzajemnie życzenia? - z tego co wiem, to tak skladaja sobie zyczenia jako pierwsi po wyjsciu z kosciola, ale nie zawsze to robią. czyt para młoda jedzie na samym końcu do restauracji? -chyba raczej jako pierwsza i prowadzi caly orszak, a nie jako ostatnia. czy możemy w ramach podziękowania dać rodzicom album ze zdjęciami ślubnymi, ale dopiero po ślubie? -a jaki to problem dac po slubie album? podziękowania dla rodziców są po oczepinach? - u mnie beda przed :)

u mnie w stronach podziekowania rowniez sa przed oczepinami u nas nie wiadomo czy bedziemy je w ogole robic:) Dokladnie u nas jest tak ze mlodzi jada pierwsi a goscie za nimi...jedynie rodzice jako pierwsi skladaja zyczenia i jada na sale zeby przygotowac powitanie mlodym Album ze zdjeciami oczywiscie ze mozesz dac po slubie..no chyba inaczej nieda rady nie wiem... Zyczenia mlodzi sobie skladaja pod kosciolem wzajemnie lecz czesto tego nie robia jak napisala juz poprzedniczka moja:)

U mnie jest tak, że młodzi powinni dojechac do restauracji jako ostatni. Chodzi o to żeby fotograf i kamerzysta byli w stanie dotrzeć tam przed nimi i sfilmować ich wjazd na parking i wysiadanie, a pm fajnie jest jak goście już stoją i czekają na nich, a nie że młodzi przyjeżdżają pod knajpę a tam pusto:)

no ale chodzi o to ze spod kosciola ruszaja jako piersi kamerzysta kameruje jak odjezdzaja potem kamerzysta wyprzedza caly orszak u nas jedzie na sale szybciej....mlodzi jada powolutku a pod sama sale wjezdzaja ostatni lub ewentualnie ze spotkalam sie tak tez ze podjechali i czekali az wszyscy powysiadaja z samochodow i dopiero oni wysiedli

mlodzi skladaja sobie zyczenia zaraz po slubie,przed kosciolem,ale nie zawsze. mloda para zawsze jedzie jako pierwsza,bo prowadzi wszystkich do sali.kamerzysta zazwyczaj wyprzedza ich,bo przeciez nie pedza 120km/h:Da poza tym przed sala czekaja na wejscie zanim nie przybeda pozostali.pozniej powitanie... Wg. mnie to zaden problem i raczej inaczej sie nie da tego zrobic. a podziekowanie sa u mnie przed oczepinami.

Gość billa
młodzi jada jako pierwsi a za nimi wszyscy weselnicy, jak bedziecie juz w poblizu restauracji to goscie niech sie parkuja a wy jeszcze zrobcie rundke po miescie. Za chwile wracacie i wszyscy was wtedy witaja.