Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowa o tym

Ginekolog dolnyśląsk- Legnica, Chojnów, Złotoryja i okolice

Polecane posty

Gość mowa o tym

Zna ktos dobrego gina w tym rejonie? Najlepiej kobiete?>

Gość nikt nic nie wi
?? :( ???

Sosnowska - Raczkowiak , Legnica ul. Izerska na Piekarach - przyjmuje prywatnie, ale też na NFZ. A w Szpitalu Wojewódzkim Agata Jedrzejczyk-Musiak. Obie Panie polecam.

Gość kamilala
caly czas chodzilam do czeszejko-sochackiej w legnicy i bylam zadowolona jednak na ostatniej wizycie potraktowala mnie jak kolejne 100zł , to byla moja pierwsza wizyta podczas ciazy a ona mi nawet terminu porodu nie policzyla , spedzilam tam 10 min razem z usg ?! nie polecam

Ja też polecam dr Cybulską przyjmuje w przychodni na ul. Asnyka

Gość ja moge
polecic dr Jeka w Chojnowie, ale nie pamietam ul.

Gość bezpłatna próbka OB
a czy z Pania Jedrzejczyk - Musiak nadal w gabinecie jest ta głupia położńa Agnieszka???? Dziwne, że taka fajna Pani doktor dogaduje sie z taka pustą dziewczyną. Tak bynajmniej było rok temu, jak jest teraz ktoś wie??

Gość NieGrzecznaAga26
starałam się o dziecko chyba przez 2 lata, "PANI DOKTOR" przepisała mi hormony od których po 3 miesiącach dostałam udar mózgu i jestem niepełnosprawna :( ;( Dodam, że mam 27 lat... udar był bardzo rozległy... nie polecam tej "Pani doktor" ... i jak wcześniej było już napisane prywatnie "do rany przyłóż" a na kasę chorych nie miła, niesympatyczna, niekompetentna a raz byłam to furię wpadła ... nienormalna kobieta....

Ja mogę polecic CK Femina w Lubinie. Chodziłam tam przez całą ciążę i tam też urodziłam. Nie żałuję. Fachowa, życzliwa i miła opieka. Wizyta kosztuje 100-120 zł.