Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...perła...

sprawdzone noclegi w Mielnie- znacie???

Polecane posty

moze ktos poda strone internetowa, do jakiegos sprawdzonego pensjonatu, hoteliku?:) zalezy mi na pokoju 4 os. lub 2 pokojach 2 os:)

Gość a ja polecam Pensjonat u Dany
wyjście z ogrodu wprost na plażę. Czysto, sympatycznie. Dwa lata temu 50 od łóżka Zaraz dam ci namiar na ten dom

ja 2 lata temu placilam niecale 25zl ale lazienka wspolna na pietrze,nie jest zle.Ladne pokoje z lazienka tez ma.Ja tam jezdzilam z paczka jak bylismy mlodsi,2razy tam bylismy ale nas pod koniec juz nie chciala.Wogole kocham Mielno,przykro mi,ze w tym roku nie jade:(3 lata pod rzad bylam:(

ooo szczerez mowiac bardziej mi pasuje ta opcja za 25zl:)to tez taki studecki wypad,wiec zalezy nam zeby bylo niedrogo:)

jak Ci zalezy zeby bylo tanio to jest idealnie.Jesli sie zdecydujesz na Janine to jak bedziesz dzwonila to udawaj nie przekonana,jak Ci zaproponuje wiecej to powiedz,ze szukasz taniej itp.to spusci:Pdo 25 napewno znajdziecie,tylko to juz najwyzsza pora zeby dzwonic bo my rezerwoiwalismy wczesniej

Mielno to jedna wielka balanga i całodzienne odsypianie na plaży. 90% urlopowiczów to młodzież. Wejdź sobie na strone główną tego linka od Dany i pooglądaj zdjęcia to zobaczysz jak tam jest. Kamerka możesz zobaczyc na zywo plażę. Te 25 zł to chyba koło jeziora czyli daleko od morza albo pewnie w Unieściu. Bo takich cen w samym Mielnie nie widziałam

musze sie skonsultowac z kolezankami i pewnie zdecydujemy sie na cos z tych poleconych, bo w ciemno calkiem nie chcemy jechac:)

hihi rzeczywiście w filmiku cały klimat Mielna :-) Tak to właśnie wygląda

a ja polecam pensjonat u Dany----->wlasnie to nie jest w Uniesciu ani przy jeziorze,tak sie wytargowalismy:)zadzwonilysmy i powiedziala nam cene 35zl,ja powiedzialam ze sie jeszcze zastanowimy a ona poczekajcie to uzgodnimy.Jak sie pytalismy innych mieszkancow to placili wiecej za jakies nory(w tym samym pensjonacie oczywiscie):)ale zgadzam sie!!!!MIELNO to jedna wielka balanga:D

Kołobrzeg to miasto emerytów w porównaniu z Mielnem

do------------------totalna idiotka To rzeczywiście wam się trafiło tanio

mi sie wlasnie udało zdobyc w maire tanie noclegi w mielnie w jakims pensjonacie,a na kiedy potrzebujesz? moge podac nr telefonu typa ma podobno duzo miejsc

to jeśli szukasz spokoju, to Mielno wykluczone :-)

a fajnie jest w ogole w tym mielnie?;) jakies atrakcje turystyczne?:P w miedzyzdrojach jest fajnie bo to molo duze itp w łebie bylam to troche nudy

Gość zwoijja
sprawdzony jest motel Admiral, jest w mielnie i jest niedrogi, od lat tam jezdze

Gość jnsvkjnkjs
Wypocząć w Mielnie? ha ha ha to miasto młodych ludzi, studentów, muzyki, imprez, picie na plaży, mnóstwo klubów, ludzie tańczą w klubach i przed klubem, wszędzie karaoke, tłumy ludzi, IMPREEEEEEEZA!!!!!!!

Gość jnsvkjnkjs
TEDE, który co roku jest w Mielnie i kocha to miejsce, nazywa je POLSKĄ IBIZĄ! i chyba tak to właśnie można nazwać:) życ nie umierać! to taka letnia bajka!:) a zwiedzać to tu nie ma co:P:P