Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta28lat

Szukam kandydata na meza. Oto moje wymagania.

Polecane posty

Gość Marta28lat

1. Minimum 183 wzrostu. Ja mam 178 wiec szukam wyzszego! 2. Wyksztalcenie wyzsze , ewentualnie stopien licencjata. Nie interesuje mnie nikt po maturze lub jakiejs zawodowce. Niewazne, ze ma fach w reku bo szybko wyjda roznice w wyksztalceniu. 3. Powinien zarabic minimum 2-3 tys. Ja zarabiam 2 tys wiec takze stawiam wymagania. 4. Musi lubic kino, taniec, wycieczki- nie znosze nudnych facetow, ktorzy nie wiedza co leci w kinie tylko gadaja o interesach i piwsku. 5. Musi posiadac samochod, zadnego poloneza lub malucha. Porzadny samochod klasy sredniej wystarczy. Facet jezdzacy autobusem mnie odrzuca. Chyba, ze to jest stan przejsciowy ale nie przez cale zycie... 6. Musi interesowac sie polityka, wydarzeniami ze swiata i Polski. Nic nie wnerwia mnie bardziej niz osoba, ktora nie oglada tv, nie slucha radia i nie ma bladego pojecia o tym co sie dzieje dookola. 7. Styl ubierania preferuje sportowa elagancja. Owszem sa sytuacje, ze trzeba wlozyc garnitur ale nie znosze typow z laptopem w reku, z 2 komorkami w kieszeniach, wyprasowanym gajerku i zelem na wlosach . Typ pseudo biznesmen -odpada. 8. Najlepiej gdyby uprawial jakis sport. Ja jezdze na nartach, plywam 2 razy w tygodniu a latem gram w siatke. Typ z piwnym brzuszkiem calkowicie odpada. 9.Musi byc szczery, romantyczny, oddany, zaradny, meski. Gdyby zaskoczyl mnie chociaz raz super kolacja-bylabym zauroczona pewnie.Zadne mrozonki z biedronki i gotowe salatki, liczy sie pomysl i chociaz minimum talentu. 10. Jego znajomi tez musza byc na poziomie. Nie wejde w towarzystwo smiejace sie z byle czego, opowiadajace sprosne kawaly. Nie chce miec kolezanek tipsiar, ktore tylko gledza o lakierze do paznokci i kieckach. Dziekuje z auwage czekam na oferty

Gość kandydat na męża/węża
a co w zamian, hmm ?

Gość ale to juz bylo

Gość myślicielkaaaa9
i gdzie ty chcesz takiego znaleźć? ideały książniczko nie istnieją

Gość gdhh
spokojnie... wszystko pod kontrolą: całe rodziny królewskie przygotowują już listy kandydatów dla księżniczki a dwór się modli o rychły ślub

Gość Ju............................
A to tacy są?:P

Gość blackowehare
nieżle się ubawiałam ;))))) Autorce zyczę powodzenia w poszukiwaniach ;))))))))))))))))

Gość to mój facet
właśnie opisałaś mojego faceta...:) sama masz już 28 lat ( wnoiskując po nicku) skoro do tej pory nie znalazłaś....szukaj dalej:))) z kolejnymi latkami Twoje ego będzie systematycznie skracać listę wymagań:)) takich facetow łapie się, kiedy są jeszcze na studiach, a 2-3 tys :D chyba chcesz kasjera z marketu:)))

Gość Dziwne wymagania.
Masz 28 lat a chłopaka jeszcze nie masz?? Ja właśnie wróciłam z imprezki , świetnie sie bawiłam z moim chłopakiem , którego mam od 5 lat. W twoim wieku chce już miec rodzine i dzieci. Oczywiście po skończeniu liceum wybiore sie na studia, ale rodzina i mąż to podstawa. Mając 28 lat i nie masz nikogo??? heheh jak do tej pory nie znalazłaś nikogo odpowiedniego, to i nie znajdziesz przez kolejne x lata....

Gość kssssssssssssssssssssssssss
pojechałaś po majtochach D:D:D:D

Gość wiosenna mgla
A ja mam 28 lat i od 3 lat jestem juz mezatka.

Gość 2-3 tys.
:-D:-D:-D:-D tyle to ja mam bez nadgodzin siedząc na obiekcie w ochronie i oglądając filmy po nocach :-D

Gość nawiasem mówiąc
Dziwne wymagania. Gówno wiesz jeszcze gówniara jesteś, chlopaka ma w liceum buhahhha :D Skąd wiesz co będzie jak będziesz miala 28 lat? nigdy nic nie wiadomo, więc nie wyśmiewaj innych :O A opisany facet to również mój ideal, mój facet spelnia : 1,2,3,4 (oprócz tańca :P ), 5 (wlaśnie skazowal auto więc tymczasowo - tak jeździ gratem ale już snuje plany o kupnie czegoś porzadnego), 6, 7, 8, 10 a ja na niego i tak wciąz i wciąż narzekam :P no i brak tego 9 punktu doskwiera niezmiernie :O jesteśmy razem 7 lat, mamy po 22 :)

Gość 22 lata....
???? :-D:-D:-D jesteś taką samą gówniarą nie znającą życia jak i ta licealistka :-D

Gość nawiasem mówiąc
22lata... cóż nie nazwalabym siebie gowniara :O i nie wypowiadam się w tak idiotyczny sposób przede wszystkim dla Ciebie zapewne przestaje się być gówniarą w wieku 35 lat?:D Pozdrawiam...:O

Gość 22 lata....
wyobraź sobie że tak :-0 do 30 dziewczyna jest po prostu dziewczyną :-0 po 30 dopiero staje sie kobietą :-0

Gość do Bezedury
Jak to co oferuje? 178cm chodzącej głupoty :D

Gość nawiasem mówiąc
ja się czuję kobieta jak najbardziej :D wydaje mi się, ze to takie czcze gadanie sfrustrowanej trzydziestki, która zazdrosnym okiem spogląda na KOBIETY dwudiestokilkuletnie nazywając je "gówniarami" i "siksami" :O a z życiem już się mialam wątpliwa przyjemność zapoznać takze co nieco już na ten temat wiem ;) w każdym razie nie Tobie to oceniać 🖐️

Gość J_Sparrow
marta !to sobie szukaj ksiecia a jak go znajdziesz to daj znac, wtedy ja zostane twoim kochankiem tutaj sa potrzebne troche inne wymagania :)jestem nizszy ale w łózku wszystko sie wyrówna :)

Gość Szok normaaaalnie
Oooodwalic sie od malego fiata :-) Super fura. Jezdze taka na codzien (narazie nie mam kasy na inny samochod-inwestuje w studia i edukacje). xD Szczerze mowiac wole 18tke niz taka 28latke.....Jest tępa i ograniczona. Pewnie moherowy berecik jej mozg ograniczyl

Gość no cóż ja
gdybym ja tu skreślił parę słów o wymaganiach co do mojej partnerki to nigdy bym jej nie znalazł

nie przesadzajcie- kobiet ma całkiem normalne i zdrowe wymagania nie żąda 10 tyś i super samochodu i willi z basenem i 10 fakultetów

Gość Ale o co chodziii
przecież to nie są nie wiadomo jak wielkie wymagania tylko zupełnie przeciętne. ;)

Gość powodze
ej za 4 tysie chcecie sie utrzymac? moj chlopak zarabia 2.5 a jest na 4 roku studiow...

Gość no ludzie jaki znowu książę
przecież to są cechy, które posiada a przynajmniej powinien posiadać normalny, przeciętny facet a nie jakis ideał!

\"nie żąda 10 tyś i super samochodu i willi z basenem i 10 fakultetów\" zarabiając 10 kkoła to raczej super samochodu nie kupisz, do willi nie wspominając :D

Gość wymagania zupełnie
przecietne wiec nie wiem skąd to poruszenie na topi8ku.

komiczne :D dobrze poprawię się min 100tyś i to minimum! :P