Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terentetete

Czy mieliście dziewczyny które Was mało kręciły a później byliście ogierami?

Polecane posty

Gość terentetete

Później tzn. że mieliście następną dziewczynę i przy niej chciało Wam się więcej seksu. Dlaczego tak się działo? czy chodzi o wygląd?

Gość nie o wygląd
nie chcesz z nia byc i tyle podświadomość

Gość nie o wygląd
ile masz lat

Gość upupupp
po prostu partner mowi ze chce ze mną byc, ze mnie kocha. ale cos seksu mało

Gość nie o wygląd
aaaa myslałam że post załozył facet sory:) nic sie nie martw może jest tak jak napisałam ale skoro z tobą jest tzn że może potrzebuje się rozkręcić,mój zaczął się do mnie dobierać po 8miesiącach dopiero a seks nam wyszedł dopiero po 15miesiącach! a mamy po 23lata a teraz non stop ma ochotę:p może uważa że jestes młoda i masz czas może sam tego nie robił a może potrzebuje zachęty fajnie jest jak facet szanuje dziewczyne i czeka dłużej sie powstrzymuje.. ja pod koniec tez zaczełam sie niepokoic i myslec tak jak ty ze mu sie nie podobam ale przeciez nie byłby ze mną faceci takl nie potrafią na dłuższą metę będzie dobrze,rozmawialiście o tym?

Gość terentete
No rozmawialismy... Mowil ze jest przemeczony... Ale mnie cały czas cos gryzie, bo on lubi jak ja zachowuje sie jak jego "mama", może jest ze mną bo nie wyrósł jeszcze z tych potrzeb, i wiadomo ze z matką no kto by tam chciał sie bzykac...