Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iganatka

chlopak nie chce seksu

Polecane posty

Witajcie Od roku spotykam się z chlopakiem, to uczucie spadło na mnie jak grom z jasnego nieba. Jest mi z nim super, pod każdym wzgledem oprocz jednego. Mianowicie -nigdy nie bylismy jescze w łozku, nigdy nie probowal mnie nawet pocałować, nigdy nie spedzilismy razem ani jednej nocy a jak chcialam zeby zostal na noc to....uciekł. Nie wiem co sie dzieje? Mówi ze mnie kocha, ostatnio nawet wspomnial o slubie. Nie chce byc nachalna i naciskac go na seks, bo jakbym sie wtedy czuła? Co myslicie o tej sytuacji?

Gość ja myślę że----------
Coś z nim jest nie tak , jeśli przez rok nie chciał seksu to musi coś być na rzeczy .Albo się boi albo jest homo......

Ja sie włascnie boje tej drugiej opcji, bo mam tez takie podejrzenie, ale może to sa po prostu jakies kompleksy? Bo on sie wstydzi swojej nagosci, mówi ze jest za gruby itp, choć wcale nie jest z nim tak zle. A gdyby był homo to po co by sie ze mna spotykał i cos planował, mówił o slubie itp?

Gość też w rozterce
powinnaś go zapytać wprost , bez wykrętów, skoro jesteście już tak długo razem to powinniście rozmawiać na każdy temat , o seksie również.

Ja sie włascnie boje tej drugiej opcji, bo mam tez takie podejrzenie, ale może to sa po prostu jakies kompleksy? Bo on sie wstydzi swojej nagosci, mówi ze jest za gruby itp, choć wcale nie jest z nim tak zle. A gdyby był homo to po co by sie ze mna spotykał i cos planował, mówił o slubie itp?

I jescze byla taka sytuacja, ze on nagle ze mna zerwał po trzech miesiącach bez konkretnego powodu. A potem po meisiącu powiedział że sie pomylił i wrócilismy do siebie. Boje sie pytac czy go nie uraze, jescze czekam, ale w koncu bede musiala coś z tym zrobić. Boje sie ze jest homo. Ale w takim razie dlaczego i po co sie ze mna spotyka i mówi że mnei kocha?

jaki ślub , dziewczyno , wyobrażasz sobie życie w małżeństwie bez seksu? Jeśli masz podejrzenia , to je jakoś zweryfikuj , bo tacy faceci lubią się sami przed sobą nawet nie przyznawać do tego , lub ze względu na rodzinę , presję społeczną ,chodzi z Tobą , ma nadzieję że przezwycięży to co w nim siedzi , ale wierz mi, nie uda mu się to nigdy a Ty będziesz nieszczęśliwa.

Pozatym jestem przyzwyczajona ze to facet powinien wyjsc z incjatywa seksu, mi jest głupio pierwszej poruszyc ten temat, to facet powinien wyjsc z incjatywą

To mam go zapytac wprost-czy jestes gejem? Boje sie.... Bardzo mi na nim zalezy Mi powiedzial ze jakas dzieczyna go kiedys zranila i od tamtej pory nie umie sie otworzyc na kobiety. Moze go wysmiala itp i ma teraz uraz? I dlaczego wstydzi się swojej nagosci?

Gość Suziii aby wazyc 50kg
A widzialas jego penisa?:D Może ma małego i kompleks;)

nie pytaj czy jest gejem tylko dlaczego nie chce spróbować ,nie ważne że to Ty zaczniesz ten temat , przecież pisałaś że jest Wam ze sobą super , to co miałaś na myśli , chyba porozumienie na każdym polu . Właśnie może mieć małego penisa i ma kompleks ale jak nie zapytasz to się nie dowiesz.

Gość szukaj zdrowie preferencje
Może chce zaczekać z seksem do slubu ?

autorko , rok to długo jak na nieskonsumowany związek. mój chłopak(obecnie mąż) nie chciał ale tylko przez peirwszy miesiąc żen=by się najpierw lepiej poznać ;) nie naciskaj na niego - ale może spróbuj np. uwieść go, jak wypijecie troszkę wina...? a ile macie lat?

Gość aga1234
dziwna sprawa... mój chłopak twierdz, że dla niego ważniejsze jest uczucie od sexu w pełni się z tym zgadzam, kochamy się ale średnio tak co dwa miesiące... nie wiem co o tym sądzić... nawet jak nocuje u niego to raczej "zabawiamy się" niż coś konkretnego z tego wychodzi. myślałam, że to może przez różnice wieku ja mam 18 on 24. delikatnie podpytywałam nie w prost oczywiście ale dalej nie wiem...

Gość iwet
Witam, ja mam podobny problem z moim chłopakiem. Jesteśmy razem 2 lata, nie mieszkamy razem ale często spedzamy wspónie noce. Od pewnego czasu nasze relacje sie psują, bardziej z mojej winy. A wszystko przez seks :( własciwie to nie seks w scisłym rozumieniu tego słowa a pieszczoty, peeting. Mamy 22 lata, zgodnie stwierdzilismy że zaczekamy z tym do slubu. Było nam (i nadal jest) razem dobrze ale ostatnio on nie przejawia zainteresowania, prowokuje go , inicjuje wszystko on sie zgadza brniemy dalej ale ja czuje że robi to tylko dla mnie , że nie ma na to ochoty. Czuje sie nie atrakcyjna, cały czas chodze zdenerwowana no i oczywiscie obrywa sie najbardziej jemu.nie chce sie kłócic , perswadowac bo w pewnym sensie jest to dla mnie poniżające:(

Gość hm123
aga1234-jest mnustwo geji ukrywających sie w wiazkach,uwazaj na siebie

Gość Normalny Człowiek555
Może ma stulejke? Albo nie ma jednego jądra xD

Gość ence pence w której ręce
jeszcze na to że nie chce seksu, można coś sensownego znaleźć.. ale że nie chce ciebie całować? nie chce seksu- możliwe że ma kompleksy, czuje się nieatrakcyjny, boi się że się nie sprawdzi, czeka do ślubu.. ale że nigdy nie całuje pierwszy? dziwna sprawa.. nie zadawaj pytania typu "jesteś gejem?" bo go tylko spłoszysz. siądź z nim i pogadaj, o co chodzi, dlaczcego nie chce. i nie odpuszczaj jak będzie ciebie zbywał słabymi wymówkami. zapytaj, jak to sobie wyobraża po ślubie, że też nie będzie seksu, pieszczot? nie chcę ciebie straszyć, ale faktycznie może nie być pewny swojej orientacji, i się zmusza do bycia z kobietą, mając nadzieję że mu przejdzie pociąg do facetów. narazie nie powinnaś myśleć o związku.

Hej, jesli masz faktycznie przeczucie ,ze on jest gejem (a nie tylko jakas tam irracjonalna obawe) to pewnie on jest gejem, no przeciez kobiety cos takiego wyczuwaja. Tez mam znajomego , ktory jest gejem na sto dwa, sam by sie nigdy do tego nie przyznal, ale przeciez wszyscy to wiemy...Takze sorki, bywa i tak ;)

Gość aniuchaaaa
moim zdaniem to jest tak ze on ma jakis kompleks.... moze jego penis jest maly albo ma jakies wieksze problemy jak brak wytrysku albo poprostu mu nie staje i sie wstydzi ze jest chory albo ma malego

Gość mewusia
Jak może być dobrze z facetem ,który nawet jeszczze nie pocałował.Jest tylko Twoim kolegą ,a nie "facetem" jesteś jego "parawanem"a dlaczego ???to juz sama go spytaj,powodzenia.

Gość tylko szczera rozmowa
z partnerem rozwiąże problem. Gdybanie nic tu nie pomoże. Jak ty sobie wyobrażasz swój dalszy zwiazek, jak już teraz masz mnóstwo stresu i problemów. Chodzenie ze sobą i okres narzeczeński, to najpiękniejsze chwile w życiu dwojga ludzi, w tym okresie jesteście tylko dla siebie! Małżeństwo też jest ok., ale na świat przychodzą dzieci i trzeba swoje uczucia i czas podzielić na więcej osób. Pozdrawiam serdecznie Mężatka z 25letnim stażem

Gość 874873yth
"nigdy nie probowal mnie nawet pocałować" - jesteś pewna, że twój chłopak, może ty dla niego jesteś tylko kumpelą,

Gość dziwaczna
Hej;) Moim zdaniem Twoja sytuacja jest dziwna, ale ja mam podobnie a powiedziałabym może, że i gorzej... Jesteśmy ze sobą od 4 lat. Ja chciałabym przejśc do następnego etapu ale mój chłopak chyba nie jest na to gotowy. Musiałam się nieźle namęczyc zeby w koncu dojśc o co mu w tym wszystkim chodzi. Mianowicie okazało się że to jest kwestia wychowania. ma bardzo konserwatywnych rodziców. Z seksem do ślubu bezdyskusyjnie i nawet nie mozemy spędzac ze sobą nocy i to nie chodzi o spanie w jednym łóżku... w mieszkaniu nawet na osobnych łóżkach nie możemy spac bo jak mawia "tak nie powinno byc i to jest złe, wszystko po ślubie..."oprócz tego jest nam razem wspaniale ale nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam... Także czuję się nieatrakcyjna i niespełniona. Wałkujemy ten temat prawie rok...

hej tez myśle , że to troche dziwne.Powodów może byc jednak kilka- może ma jakieś kompleksy albo chce zaczekać z tym aż do ślubu albo po prostu jest prawiczkiem?? Myśle , że powinnas z nim o tym pogadać w jakijś miłej i sprzyjającej sytuacji

Gość jedne z rad
stwórz intymny nastrój: świece, muzyka nastrojowa, wino, etc. i położ mu dłoń poprzez spodnie na penisie i leciutko głaskaj. Jak mu nie stanie, to daj se z eunuchem spokój, bo stracisz życie. Są tzw. tłuki zwane aseksualnymi i nic na to nie poradzisz, mają swoją kretyńską filozofię.

Gość dziwaczna
do "jedne z rad". jeśli chodzi o te rzeczy to wszystko jest ok gdy np jesteśmy u mnie w pokoju sami, nawet sam nieraz o to zabiega. owszem do seksu nie dochodzi ale pieszczoty są. Ale jeśli mamy spędzic ze sobą noc on automatycznie ziębnie. Raz było nawet tak, że poszliśmy spac w jednym łóżku, ja chcialam sie przytulic to nawet na to się nie zdobył...:( Miałam ochotę stamtąd uciec...