Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dguirtr856859035dlllllllllllll

Mam 17 lat, a podobam się facetowi o 25 lat starszemu. Co to może znaczyć?

Polecane posty

Gość foahn
Z czasem Ci to minie, zobaczysz:) A faceta swojego zycia poznaje sie zawsze w najbardziej nieoczekiwanym momencie:D

Chociaż ostatnio poznałam przypadkowo jednego kolesia z mojej okolicy. Ma 24 lata. Poznaliśmy się przez internet. Ja wysłałam mu swoje fotki a on swoje. Powiedział mi, że jestm bardzo piękną dziewczyną i że chce się spotkać. Ale zastanawiam się nad tym, bo ostatnio jak pisaliśmy o tym to gadał tylko o seksie i o tym czy dostanie ode mnie buziaka jak się zpokamy. Od razu czuję niechęć. Boję sie, że jemu chodzi tylko i wyłącznie o to aby pójśc ze mną do łóżka. Nie wiem czy mam się z nim spotkać czy nie. Ja jakoś nie chcę.

Czyli naprzykład jakim? Mi wydaje się, że najlepszym momentem na spotkanie tej właściwej osoby są studia.

??? :):):)

Gość foahn
Ja np z moim chlopakiem na poczatku w ogole nie chcialam sie spotykac. Nie podobal mi sie, traktowalam go jak kolege itd. Kolezanki namowily mnie na spotkanie no i nie zaluje. Z czasem sie zakochalam, teraz bardzo mi sie podoba fizycznie i jestem szczesliwa. Juz 3 lata razem:)A z tym kolesiem z netu, skoro ciagle o seksie mowi to moze faktycznie sie nie umawiaj....

Nie mam ochoty... Jestem na to za młoda. Myślę, że wszystko najpiękniesz dopiero przede mną.

:)

Gość ale z ciebie idiotka
no pomyślmy, czego on może chciec? jeszcze pomyslmy, no nie wiadomo.... moze ktos ci cos powie... taka glupia jestes ze nie wiesz czy lubisz pierdolic od rzeczy i sluchac jaka to jestes wspaniala?

\"dguirtr856859035dlllllllllllll \"face down\" problem polega na tym, że mnie nie kręcą mężczyźni w moim wieku, gdyż klika razy się z takimi wiązałam, a później mnie zostawiali i łamali mi serce. MI ostatnio zaczęli podobać się faceci dużo starsi ode mnie. \" A to że starzy tego nie zrobili to nie znaczy że nie zrobią:P.Czy będziesz każdych tak sprawdzać:P?Tak samo mogę stwierdzić że każdy Turek jest dobry bo kilku polaków sobie u mnie nagrabiło a nie Turek:P.

Gość TrzebaŻyćChwilą
A czy on podoba się Tobie? Widzisz - ja też mam 17 lat, a zakochałam się ze wzajemnością w facecie, który ma 42 lata. Świetnie spędza nam się razem czas, wbrew pozorom, różnicy wieku itp. doskonale się rozumiemy. Nie robimy planów na przyszłość, bo to jest strasznie nierealne i niewyobrażalne z wielu powodów. Ale jest nam dobrze tak jak jest, żyjemy chwilą i cieszymy się każdą minutą spędzoną razem:) Mi również podobali się od zawsze faceci dużo starsi. Są dojżalsi, mądrzejsi, bardziej doświadczeni w wielu sprawach. Wiedzą, czego kobieta naprawdę potrzebuje:) Pozdrawiam.

ja nie wierze w to zeby bez przyczyny ponad 40 letniemu kolesiowy podobały sie niepełnoletnie panienki,za duza róznica.coś mi tu brzydko pachnie....

Gość jak to...
co moze znaczyć? że lubi placki ziemniaczane!!!!!!!!!!