Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRAXXXxxx

czy Żona powinna rpac mezowi gacie?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaa.a
no a Ty nie mozesz ruszyc tyleczka za przeproszeniem i włączyc sie w roboty domowe ? :O Korona Ci z glowy spadnie ?

Gość finek22
ale zazwyczaj to mezowie zarabiaja na was dzieki nim macie gdzie mieszkac i co jesc w zdecydowaniej wiekszosci to oni ciezej pracuja. Jakos nie widze na budowach, w hurtowniach itd kobiet. Jesli pracujecie to zazwyczaj wykonujecie lekko prace wiec nie widze podowu czemu nie mozecie mezowi przeprac tych gaci

finek22========== odnosze wrazenie,ze jestes z innej planety albo po prostu jestes jeszcze bardzo mlody ;) i nie znasz zycia. bez obrazy :)

Gość finek22
gdybys byla moja zona t nauczył bym cie pokory. Nie masz nic facetowi do zaoferowania jak swoja kobiecosc. Za takie gadanie ze mam sam prac gacie, wetknał bym ci je do ust, draska na zewnatrz, a bys spróbowała wypluc....

Gość finek22
jestem mlody mam 22 lat pracuje i studiuje zaocznie, mieszkam razem z dziewczyno i wynajmujemy razme mieszkanie z tym ze ja pracuje oplacam mieszkanie, rachunki itd ona sie tylko uczy i wykonuje wszystkie czynosci domowe bez proszenia i nie marudzi jak wy

Gość finek22
hehe nie no ten wyzej 21:17 to podszyw ale mysle mniej wiecej podobnie

Gość finek22
z ta róznicą ze pierw bym ci zrobil głebokie gardlo potem nasrał do ryja i zakneblowal tygodniowymi gaciami

finek22========== jesli myslisz podobnie jak powyzszy podszyw to szkoda mi Twojej partnerki. a skoro powialo tu chamstwem i brakiem kultury to wybacz ale koncze gadke z Toba bo znizac sie do Twojego poziomu nie mam zamiaru. pozdrawiam. :)

Gość Brzechwa
aaaa ja gacinie piorę - chodze bez

Gość gagarinekekek
a ja kocham Kasiulka :)

Gość traxxxxxxxxxx
hehe