Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonfa

pierscionek za 14tys.

Polecane posty

Myslisz,ze mam rozdwojenie jazni? :) Tak naprawde jestem okropna stara panna, ktora tylko marzy o pieknym pierscionku ?:)

Gicior ja nikomu nie musze udowadniac niczego. Nie bede robic zdjecia,zeby udowodnic cokolwiek dziewczynom na kafeterii. Przeciez nie musicie mi wierzyc. Jest mi to obojetne. Ja wiem co nosze na palcu.

Gość drogi bonfa
Temat ma jeden, ukryty cel - sprowokowanie zazdrosnych odpowiedzi i nadmuchanie swojego ego :) Guzik Cię obchodzą opinie innych, czy warto, czy Twoja dziewczyna się ucieszy itd. Sikasz w majtki na myśl, co zaraz będziesz kupował, aż musiałeś przyleźć na forum i się tym podjarać :D Pomysł chybiony z jednego prostego powodu: facet, jesteś biedakiem :) Jak przeczytałam pierwszy post to myślałam, że wydać 14 tys. to dla Ciebie jak splunąć :) A to się okazuje, że to równowartość aż 2 Twoich pensji. Także rada: zanim się pochwalisz bogactwem, stań się najpierw rzeczywiście bogaty, bo inaczej wieś sobie robisz :) A kupno pierścionka polecam. Piękna, kosztowna biżuteria zawsze cieszy kobietę i tyle. Takie już chyba jesteśmy :P

Gość piękny będzie
nie zapomnij tylko dodać przy wręczaniu pierścionka metki z ceną

Gość kwestia gustu
Są gusta i guściki- moja bratowa na widok świecidełek piszczy z radości, ja ich nie znoszę. Lubię skromną biżuterię, nie obwieszam się jak sroka. Pierścionek z jak najmniejszym kamieniem- prosty w swojej formie. Taki wybrałam sama. Uważam, ze jeśli Ciebie stać, dziewczyna lubi bizuterię to czemu nie zapłacić choćby 50 tys za taki pierścionek. Każdy powinien znać swoje możliwości. Mi starczyłby prosty pierścionek za 5 zł. i tak byłabym szczęśliwa :) Mój kochany wielokrotnie na początku związku próbował mnie uszczęśliwić biżuterią, aż do czasu kiedy zrozumiał, że zamiast do jubilera po świecidełka wolę się wybrać na targi staroci po naznaczoną znakiem czasu np. szafeczkę nocną, lustro albo gliniany garnek :) Dlatego uszczęśliwiajcie swe kobiety tak jakbyście chcieli...ale miejcie na uwadze również ich upodobania :) Pozdrawiam.

Gość eqd
Bonfa nie przejmuj sie tymi zazdrosnymi laskami i kupuj! Wiekszosc z nich po prostu dostalo (albo wie ze dostanie) jakas tanioche u jubilera na rogu ( np ta sekata to typowy przyklad zazdrosci ) a pozniej jeszcze klepia ze jak z milosci to niewazna cena...buahahahaha. Takze kupuj i szacunek.

Zgadza się, jak z miłości, to cena nie ma znaczenia. Działa to również w tę drugą stronę, czyli nie 14tyś, ale np 400 zł. Nie sztuka wywalić kupę kasy, sztuką jest kochać kogoś całe życie, choćby i z drucianą obrączką na palcu:) Z drugiej strony, gościu jakieś dziwne dylematy masz. Stać cię - kupuj, twoja i twojej laski sprawa. Każda z nas jakiś tam pierścionek ma, jedne za 200 zł, inne za 2 tyś, ale i tak liczy się powód kupna pierścionka, nie jego cena:) Kup jej jeszcze do tego jacht i dom z basenem - nie ma sprawy - ale kochaj ją przez całe życie.

Gość eqd
Nie przesadzaj Lura z tym domem i jachtem....wiadomo ze przed slubem to intercyza obowiazkowa - pamietaj bonfa!

Gość szlona80.80
Tez taki chcem!!!! :((((((((((

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin