Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impotentczykosmita

Co z nim jest nie tak? IMPOTENT CZY KOSMITA?

Polecane posty

co to znaczy cłaościowo myslec? to znaczy, ze gdy wam sie napisze "daje kwiatki, jest romatykiem" to macie kisiel w majtach, a nie myslicie co z tego wynika... a potem mamy 100908 tematow na kafe "moj facet to taki dobry czlowiek, ale zupelnie mnie nie podnieca"

"kwiaty na 1 spotkaniu? to jawny komunikat - "uwazam sie za takiego cieniasa, ze musze Ci podziekowac za to, że byłaś tak łaskawa, by sie ze mną spotkać" " Monopolu na racje nie ma nikt :P Wierz mi , ja kwiaty dostawalam od takich mezczyzn , ktorzy na pewno nie uwazali sie za cieniasow ;)

"Komiczne,wbij sobie wreszcie do tej łepetyny,że PRAWDZIWI,MĘSCY faceci o tej godzinie wracają z pracy,a nie od rana do nocy klikają na babskim forum!" do 15 to gdzie sie pracuje? na budowie? na kasie w markecie? :D

Angel - nigdy nie wiesz co jest w srodku, ale ja nie pisze o kwiatach w ogole, tylko dawanych ciągle... to proba przekupienia kobiety - tak po prostu

Gość niezla
no jasne ze w markecie,a ty myslales ze gdzie? :)

Gość niezla
ale kobiety lubia byc czasem przekupione kwiatami wiesz?? moze ty masz sposob na kobiety mowiac im wprost- chodz to cie bzykne?? komiczne :D

Gość za mało
W szpitalu,urzędach,na budowie.....i wszędzie tam,gdzie na pewno nie będzie okazji do spotkania z takim jak Ty leniem.....

Gość za mało
Męskie jest być utrzymankiem tak zapracowanej kobiety....wszak przeczytałem dziś na jakimś forum wypowiedź PODOBNO Twojej partnerki...uskarżającej się na nawał pracy...:P

Wy myslicie, ze Pani o nicku Jestem kobieta komicznego to naprawde moja kobieta? :D:D:D Nie mam wiecej pytan, dyskusja z wamu byla rozkoszą :D

Gość niemeski to ten co ma
wielka klate i dres , zloty lancuch na szyi i bleee cos tam jeszcze mescy sa faceci to potrafia wyczytac wszystko bez slow

Gość nie WY nie WY
tylko ona to powiedziala

Gość AUTORKA SIE ZMYLA
ma polewke z nas to prowokacja :O

Gość za mało
WYBACZ kOMICZNE,ale mnie ponosi jak czytam Twoje bufoniaste tyrady....aczkolwiek chyba przegiąłem,sory brachu!;)

Gość za mało
Azali i Ty zajęta kobieto marnujesz tu czas.....witamy !

Gość imotentczykosmita
eh to nie jest prowokacja facet jest wysoki, ciemny blondyn, niebieskie oczy - w moim typie :) nie, nie przegladalam jego wyciagow z konta ( ?! :S ) ale wiem, ze biedny nie jest .. ale to w tej sytuacji jest niewazne mi chodzi wlasciwie teraz tylko o to,czy on moze jakims psychopata nie jest? dziwne ze byl w dwoch takich dlugich zwiazkach a z tym calowaniem to jakos mu nie wychodzi.. nie wiem czy on mieszkal z tymi dziewczynami czy nie.. ja juz dawno przestalam wierzyc, ze ksiedys przyjedzie do mnie jakis ksiaze z bajki :D

Gość imotentczykosmita
ps. wczoraj dostalam dwa kwiaty - nie mieszkamy w tym samym miescie.. jedna rozowa roze ( nie mogl znalezc czerwonej w swoim miescie) i druga czerwona bo znalazl w moim miescie :D wczoraj nawet zapytalam sie go ( co bylo malo dojrzale ) czy on nie jest kosmita albo czy moze jest chory ... :S

Gość skiela taki ewenement

Gość za mało
W moim pojęciu NORMALNY facet to ktoś opiekuńczy ,potrafiący okazać kobiecie należny jej szacunek...ktoś na pierwszej czy drugiej randce wskakujący do łóżka,to erotoman,albo lekkoduch pragnący załapać HIF-a lub syfa...

Gość tiaaaaaaaaaaaa
komieczne jak zwykle trafia w sedno:P, ech babki lykacie na miekko, powiedzialabym moze nie "calosciowego" ale glebszego spojrzenia rzeczywiscie czesci kobiet brakuje-naiwne i powierzchowne wnioski wyciagaja.. zreszta heheh dotyczy to rowniez jak najbardziej facetow, coz ludzi dziele nie na mezczyzn i kobiety, ale na glupich i madrych..

od sexu na 1 randce do braku umiejetnosci całowania jest daleka droga... ale nie ma to jak podac "sensowne" argumenty i sie nimi jeszcze podniecac

Gość zmanierrowana krytykantka
hahhaha daj adres do faceta ktory slucha celine dion i lubi komedie romantyczne co za kicz

jedna rozowa roze ( nie mogl znalezc czerwonej w swoim miescie) i druga czerwona bo znalazl w moim miescie dowcipnis z niego. co za polot! :D

komiczne przyznam ze wygrywasz w ilosci topikow

facet to autokreacjonista, ktory wmowil sobie, ze jest colinem farrelem czy innym aktorzyna nie ty jestes dla niego atrakcyjna lecz on sam dla siebie

Gość gej kafeteryjny
gej? to ja go chcę jak się nie podoba założycielce topu