Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wkurzona

co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość bardzo wkurzona

miał zdjęcie modelki w komórce a ja je wykasowałam tak dla zartu;p nawet nie zauwazył dopiero po2miesiacach jak mu powiedziałam a terazprzysyła mi mmsa z jej zdjecie i pisze ze wróciła ale z kolezankami wkurzyłam sie nie wiem czy napisac mu zeby sie z nia teraz bawił czy wysłac mu modela

bardzo fajnego masz faceta- lubię ten rodzaj poczucia humoru- jak ci się znudzi to mi go oddaj:P

hahaha, dowcipny chłopak, świetny:D sama widzisz, że nie napalał się widokiem tej modelki, skoro nawet nie zauważył jej \"zniknięcia\"

hehe,przeciez to zarty.ty tez sobie skombinuj jakiegos faceta w komórce.naprawde masz fajnego chlopaka co ci przeszkadza ze ma jakies zdjecia w komórce skoro przez 2 miesiace sie nie zorientoał ze skasowalas zdjecie.

Gość tralalablebleble
Fajne poczucie humoru.Wyślij mu zdjęcie model i napisz że Ty też masz kolegów:):).

Gość bardzo wkurzona
mam ochote napisac mu żeby sie dobrze bawili, a ten typ poczucia humoru....pfff mam ochote czasami go puścic kanem :p bo mnie wkurza czasami

Wyślij mu modela i powiedz, że do ciebie przynajmniej przychodzi 'świeża krew', zużytej nie lubisz :P

wyslij mu tez zdiecie jakiegos modela z dopiskiem - a ja znalazlam sobie nowego kolege ;) czy cos w tym stylu :D ale spoko koles, jak wszyscy mowia powyzej, nie masz czego sie martwic, jesli nie zauwazyl jej znikniecia przez taki dlugi czas :D

wiesz ja też w tym nic takiego nie widzę:) ot zwykłe przekomarzanie wyslij mu zdjęcie wielkiego łoża ja często mówię- kochanie jak będziesz wracał to napisz mi sms- bo muszę zdazyć schować kochank i on pisze" wracam, chowaj zdziśka do szafy"

właśnie o to chodzi jakaś cholerna zazdrośc jest dla związku zabójcą

Gość bardzo wkurzona
nie chce wyjsc na zazdrosna własnie wprost preciwnie ale to jest chamskie po co mu jakies laski w komórce?to takie dziecinne:o

ale to jego komórka a facet zawsze ma coś z dziecka

Gość wazka
przesadzasz. Co z tego ze ma zdjecie jakiejs modelki. Jakby mial rozneglizowane zdjecie swojej kolezanki z pracy to bym sie zaniepokoila...

ja swojemu o zgrozo kupuję czasem ckm- i jeszcze większa o zgrozo sama go też czytam

Gość bardzo wkurzona
to mam mu wysłac zdjecie faceta czy nie reagowac

Gość demoniczny pocałunek
znaleźć mózg :) naprawdę sama nie potrafisz podjąć decyzji? :P

nie rób nic co jest niezgodne z twoim podejściem do tego masz do wyboru- albo zastanowic się czy warto o to drzeć szaty jeśli uznasz to za żart- ale nie wbrew sobie- odpowiedz żartem jeśli nie- powiedz mu po prostu- kochanie nie bawią mnie takie żarty

Gość naprawde przesadzasz
nie ma w tym absolutnie nic złego....poza Twoją chyba wręcz chorobliwą zazdrością...