Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwed

zabawna historyjka, na temat ...mhh? urody?

Polecane posty

Gość dqwdwed

Wiec tak.Wyprowadziłam sie z mojego małego miasteczka na studia, do duzego miasta.Tam dorabiałam sobie jako fotomodelka, a takze biorac udział w reklamach, poniewaz jestem osobą dosc fotogeniczną.Dzieki temu mogłam sobie studiowac dziennie.Niedawno odwiedziałam moją dawna kolezanke z podstawowki,ktora mieszka w naszym małym miasteczku.Kiedy tylko zaczełsmy gadac o kosmetykach i najnowszych trendach w modzie , ona wyleciałą do mnie z takim tekstem ni z gruchy ni z pietruchy..."wiesz co ja się w ogole nie maluje, a jak ide przez miasto(chodziło jej o nasze miasteczko), głowną ulica, to kazdy facet sie za mną ogląda, trąbia i nawet w tylnych lusterkach na mnie patrzą, nawet baby sie na mnie glapią, no mowie cie", a po chwili jej matka weszła i mowi,no faktycznie Aska ma racje, latają za nim jak koty w marcu.. mhh, troche mnie to zdziwiło, zbiło z tropu, bo moja koleżanka, nie nalezy do brzyduli, ale to raczej przecietna dziewczyna, tak jak mowila w ogole sie nie maluje, nosi nie dopasowane okulary i w ogole ubiera sie dosc dziwnie, ze tak powiem nie ma troche gustu, bo do pomaranczowej spodnicy np, ubiera rozowa bluzkę w ciapki....własnie dlatego z nia o modzie gadałam.. Mi, ze tak powiem, srednio zalezy, czy goscie w bmkach ogoleni na łyso sie za mna ogladaja(bo tacy tylko są w naszym miasteczku).W dodatku miałam wrazenie, ze dała mi do zrozumienia"ze nie dbam o siebie, bo nie chodze do solarium"..bo powiedziala mi"ales ty blada, niezdrowo wygladasz", a ja na to, ze dbam własnie o moją skorę, dlatego nie chodze na solarium..o moja koleznka, az purpurowa od opalających trumień..(czyli solarki..i smiała sie ze mnie, ze nie chodze w miniowkach tylko w spodaniach.. normalnie mnie zazyło, ze dla miejskiej dziewczyny, szczytem marzen i proznosci jest to, ze moze sie pochwalic, ze sie za nia faceci w jej miasteczku ogladaja...dla mnie to normalne, ze faceci za mna wodzą wzrokiem, w ogole tego nie rozumiem,jak to mozna przezywac jak mrowka okres/?w ogole o co jej chodziło nie wiem"/?jakas babska zagrywka?

Gość fdddd
miastowa sie znalazla prosze ja ciebie :/ spierdalaj -co srodek do dezynfekcji wc relkamujesz? modelka hehehhe

Gość szaman22222
no zabawna, bo ładna kolezanka gada z brzydka, brzydka sie przechwala, ze kazdy facet w miasteczku małym sie za nia oglada, a ta ładna, w ogole sie nie przechwala, choc mogłaby bo przeciez, ma faktycznie tą urodę, skoro bierze udział w reklamach i jets fotomodelką.. mnie sie wydaje, ze kolezanka, ci zazdrosci tego.ze zrobiłas jakas tam powiedzmy kariere w wiekszym miescie, wiec chce tez pokazac, tobie ze cos znaczy w waszym miescie rodzinnym:) zwykle tak jest jest ze prozne i zarozumiałe są dziewczyny nie koniecznie ładne a te ładne sa skromne

Gość ....jedna lepsza od drugiej...
:o

Gość dqwdwed
nieważne co reklamuje nawet jest środek do dezynfekcji to co z tego?ważne, ze mam pieniądze, żeby móc studiować i sie utrzymywać, za własne, a nie za rodziców pieniądze!! w ogóle nie jestem żadną miastową, mam zamiar wybudować się w przyszłości na wsi..w górach w dużym mieście jestem tylko ze względu na studia i pracę

Gość LoooooooooL
!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️

Gość szaman22222
fddddd Ty chyba jestes podobna do opisowanej dziewczyny, skoro się tak oburzasz?:)i jej bronisz?uderz w stół, a nożyce sie odezwą;)

Gość łahahaahah
poszczałam sie ze śmiechu :O

Gość dzin in the bottle
Chyba jednak przezywasz, bo o tym napisalas:D

Gość gaaaalop D
chyba sie troche zagalopowalas............ :O

Gość szaman22222
jasne,ze przezywam...teraz płacze i wyrywam włosy przed kompem..pije drinka na pocieszenie i ide sobie z tego powodu podciąć żyły naprawde nie ma sensu, moje zycie...bo za koleznka oglądają sie chlopacy..hehe

Gość szaman22222
udałem tylko autorkę... myslicie, ze autorka na serio przezywa?skoro jest modelką i zrobila kariere , a jej kolezanka nie??hehe mylicie sie

Gość onaksjjdd
sama sobie odpowiadasz w temacie wydalo sie :D co za kretynka

Gość dzin in the bottle
ironia na sile, kolejny dowod tego, ze to przezywasz :D Polecam wiecej dystansu do siebie!

Gość dqwdwed
dodam, ze usunęła konto na naszej klasie, bo jedna osoba jej napisała, ze sie zestarzała..bez sensu..

Gość dzin in the bottle
a wlasnie przezywa, bo jest przyzwyczajona do komplementow, a tu zwykla wiejska dziewocha jej nie podziwia.

Gość fajerwerkdymny
przeciez to jest wymyslona historia..nie wierze w cos takiego!

Gość co rude to do lasu
o matko ale śmieszne...zaraz pęknę ze śmiechu taka śmieszna ta historyjka :O:O:O...ale ty pusta jesteś żeby zakładać taki topik..a to że jesteś modelką wcale nie oznacza że jesteś ładna....bo przeważnie modelki to anorektyczne maszkary :O

Gość dqwdwed
wlasnie dlatego, ze jestesm przyzwyczajona do komplementow i mam ich tak duzo,nie robią na mnie wrazenia-to psychologia moja kochana

Gość Wymyslnona czy nie...
ale za to beznadziejna....... ! :O 🖐️

Gość dqwdwed
jestem fotomodelką!!a nie modelką, a to roznica, zbyt kobiecie kształty mam na modelke smieszni jestescie, jak ktos napisze, ze jest modelka, to napiszecie-bo modelki są na ogoł anorektycznymi maszkarami... a jak ktos napisze, ze ma kobiecie ksztalty, to to ze gruby!! ciagle w dupie zle. wam.nikt wam sie nie podoba hehe

Gość dqwdwed
zapomnialam dodac ze musze sie ruchac z kazdym z agencji modelek zeby dalej mnie w niej trzymali :(

Gość dredsugar
a czemu nikt nie zwroci uwage, na to jak jej kolezaneczka jest pusta, skoro twierdzi ze KAZDY FACET SIE ZA NIA OBEJRZY!!przeciez to wyrazna podpucha, nie ma mozliwosci, zeby kazdy sie za nia obejrzał, bo faceci maja rozne gusty, a niektorzy faceci maja tyle kultury ze sie nie ogladaja za dziewczynymi

Gość co rude to do lasu
no na pewno nam się nie spodoba taka zarozumiała baba jak ty :O...myślisz że jesteś super bo jesteś fotomodelką?..jesteś pusta jak te wszystkie modelki czy fotomodelki...wielke gwiazdy z siebie robią bo płyn do srocza reklamowały :O

z nikim sie nie musze ruchac, marne podszywacze, widze, ze wam gula chodzi..a co nie moge byc fotomodelka?bo zaraz sie stado podszywaczy zazdrosn ych pojawia i wmawia ze sypiam z kims tam hehe zazdrosne polaczki, w stanach jak byłam nikt nie był takim zazdrosnikiem jak w Polsce

w ogole nie jestem zarozumiała, wręcz uchodze w moim towarzystwi fotomodelek za skromną..a wy mnie dobrze nie znacie, wiec po jedym poscie nie stwierdzicie, ze jestem zarozumiała.. za to znajomi nazywają mnie "skromnisia'"

Gość co rude to do lasu
hehe dobre:o..gula nam chodzi :D..ty naprawdę jesteś taka pusta a ja myślałam że tylko udajesz..

Gość co rude to do lasu
po tym co wypisujesz widać że jestes zarozumiała,zapatrzona w siebie...skromnisia pewnie w odwrotnym tego słowa znaczeniu..tylko ty tego nie rozumiesz pustaczku :o