Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microphone40

Dlaczego tylko zsolariowane, w opietych ciuszkach niunie maja wziecie

Polecane posty

nie zgadzam sie z tym ze nikt sie nie oglada za kobieta która jest zadbana ale jednoczesnienie jest lalka.zreszta o gustach sie nie dyskutuje.

a ty rzeczywistosc masz chyba zbyt wysokie mniemanie o sobie,napewno nie kazdy facet sie za toba oglada.

Gość ytury
a co sie Wam w nich nie podoba???!!! ta 2 dziewczyna ze zdjecia sliczna jest, zazdroscicie jej? wedlug mnie nie jest przerysowana ani tandetna jest ładna, i to znaczy ze puszczalska i ma puso w głowie? Chciałabym wygladac jak ona

Gość ytury
i wcale takie wziecia nie maja - bo faceci sie ich boja!!!!!!!!!!

pistacjaa "a ty rzeczywistosc masz chyba zbyt wysokie mniemanie o sobie,napewno nie kazdy facet sie za toba oglada. " A Ci powiem,że większosć. Ale dodam, że oni sa czasami nie fajni:-(

Gość
ja nie rozumiem tego wszystkiego - prawda jest taka, że faceci mają różne gusta, jeśli chodzi o dziewczyny.... żadna z moich najbliższych przyjaciółek/koleżanek nie chodzi na solarium, nie używają też samoopalaczy. Nie noszą opiętych mini ani dekoltów do pasa. Część z nich się prawie nie maluje. Część owszem. Niektóre noszą \"zwyczajne\" ciuchy, niektóre bardziej oryginalne, ale nie są to stroje w kolorkach oczojebny niebieski, róż, biel jakieś złoto czy srebro, i oczywiście pokazujące jak najwięcej ciała. Część z tych dziewczyn ma/miała faceta i to raczej normalnego, który nie leci na laski które mają wszystko na wystawie. Bo gdyby chcieli taką laskę, to by się z takimi zadawali, a nie szukali \"normalnych\" dziewczyn. no bo sorry, ale gdyby mój facet leciał na takie, to nigdy by nie poleciał na mnie :P

mam kolezanke ktora taka jest blond wloski, oczy czarne niesamowicie od tuszu, obcisle ciuszki.. ale ma zarabistyu charakter, smiechu co nie miara z nia jest:) tez zmienilam zdanie o takich balbinach bo ubieraja sie i maluja tak jak im sie podoba tak samo z wlosami a czy tylko takie maja wziecie? no jasne, na jednorazowy seks, a i owszem:)

Tak,tak a łyzka na to mówi niemozliwe. Jakos te laleczki nidy nie zodstaja starymi pannami. One lubia seks najczęsciej. I to one wybieraja kiedy chca jednorazowy a kiedy nie:-)

heh no ja ci powiem ze czesto widze takie laleczki z lysymi grubymi facetami, jest czego zazdroscic?:o rzadko sie widzi jakiegos super eleganckiego goscia wlasnie z taka balbina ostatnio widzialam takiego faceta, przystojny neisamowicie a obok niego byla babka ktora miala troche nadwage, i tu nie wysmiewam sie z niej bo sama nie mam figury modelki ale chce pokazac ze nie zawsze takie lale sa w przystojniakami wiec ja im nie zazdroszcze:P

Gość
taaaa towar czyli tzytzki na wierzchu, tyłek tak samo a potem taki kolo opowiada wszystkim, jaką ma zajebistą sucz :/ porażka cóż moi znajomi raczej z takich szydzą. a trudno żeby np metal leciał na taką laskę :P

Gość
właśnie ja się zastanawiam, jak to jest, że jak laska jest tak zrobiona, zgrabna itd, nawet ładna (jeśli zmyć z niej tynk), a facet to zazwyczaj kark albo podtatusiały kapłon który wygląda na "sponsora" :/ powinna tu być jeszcze definicja zarąbistego faceta, bo dla mnie to jest mężczyzna inteligentny, słuchający dobrej muzyki, czytający książki, mający zainteresowania inne niż komputer, samochody, piłka nożna i wyrywanie panienek.

eh no ja go akurat nie mialam przyjemnosci znac tylko mowie ze z wygladu:) wysoki, ciemne wlosy, ladne kosci policzkowe i takie pierdy:P

Gość
ja już kiedyś pisałam na forum o znajomym facecie - wysoki, przystojny, elegancki, wysportowany, lekarz. a jego żoną została naprawdę duuuuża kobieta, tak że przez nadwagę nie mogła zajść w ciążę, dopiero kiedy schudła to się udało, no ale nadal jest pulchna. oczywiście wg kafe on powinien mieć chudą lasię, a ona powinna siedzieć sama w domu, bo była "tucznikiem".

15:03 rzeczywistosc Bo towar z najwyższej półki jest dla tych najlepszych tylko zauwaz, ze nie kazdy uwaza za najlepsze to samo, co Ty. moze dla Ciebie jakis napakowany koles po solarium, z lysa pala i sluchajacy techniawy to "gorna polka", ale wierz mi, ze wiele kobiet nawet nie obejrzaloby sie za takim typem 🖐️

Kuraiko "a trudno żeby np metal leciał na taką laskę " dokładnie wczesniej tu sie jakas Pani wypowiadała,że jej mąż jest harleyowcem i tez nie lubi takiego typu. Ja lubie dresiarzy z szybkimi furami i oni lubia mnie:-)

Taki typ kobiet przyciaga okreslonych facetów. Swój swojego znajdzie. Nie chce nikgo obrażac ale jak ja bym takiego metala na osiedle przyprowadziła to by mi go zjedli z tymi jego smiesznymi bucikami. Facet ma byc łysy i duzy. Jak dla mnie.

ok, rzeczywistosc - Ty masz swoj gust i nikt Ci nie wmawia, ze masz miec inny. ale nie gadaj tak, jakbys tylko Ty byla alfa i omega, a kazdy, kto ma inne zdanie - myli sie. bo to, ze dla Ciebie wielki i lysy facet jest atrakcyjny, nie oznacza, ze jest taki dla kazdej dziewczyny, bo mi np. nie podobaja sie lysi pakerzy, wrecz odpychaja mnie seksualnie. wiec chocby nawet teoretycznie lecial na mnie tlum takich, to i tak zadnego bym nie chciala. wiec to nie jest kwestia "najwyzszej polki blabla" tylko tego, co sie komu podoba. a co do opalenizmy - tez kwestia gustu. odrobina pewnie nie zaszkodzi i wielu osobom jest do twarzy, ale ja np. nie lubie opalenizny, wiec dlaczego mialabym ja miec tylko dlatego, ze podoba sie.. komus innemu? lubie swoja blada cere, mam obsesje na punkcie chronienia przed zmarszczkami, a poza tym opalenizna jest obronna reakcja organizmu przed szkodliwym promieniowaniem, wiec nie jest objawem zdrowia, tylko wystawiania skory na dzialanie niezdrowych czynnikow.

anyżówko "Ty masz swoj gust i nikt Ci nie wmawia, ze masz miec inny. ale nie gadaj tak, jakbys tylko Ty byla alfa i omega, a kazdy, kto ma inne zdanie - myli sie. " No pokaz gdzie ja tak napisąłam? To własnie wy twierdzicie, że jak dziewczyna wygląda jak typowa niunia to pusta blachara na jednorazowy seks

Temat jest o tym,że takie lalki maja wzięcie. Ja nie mówię, że takie dziewczyny jak wy nie maja ale na bank mnijsze bo typowa laseczka ma byc opalona, ładnie ubrana i szczuplutka:-)

Gość niezla
rzeczywistosc- zgadzam sie z toba w 100 % byly pokazane dwa zdjecia, obie laski ladne moim zdaniem, zadbane, opalone, czy sie komus podobaja czy nie to jego sprawa, a czy sa kurwami- tego wiedziec nie mozemy, jesli stoja na ulicy i sie sprzedaja za kase lub za talerz zupy to sa, ale to tez ich sprawa, faktem jest ze 99 % facetow sie za taka obejrzy i to napewno nie dlatego zeby ja wysmiac!!

Gość
wiecie co - u mnie na roku była taka laska. jako osoba naprawdę super, chociaż trzeba przyznać, że na początku oceniłam ją po wyglądzie, jak na wycieczkę gdzie trzeba było w lekkie górki podejść ubrała szpilki no i jej totalnie stringi wystawały jak siedziała :P to nie do końca taki typ jak opisany - nie chodziła do solarium, ale używała samoopalaczy, włosy miała ciemne niefarbowane, ale super zadbane, figurę kobiecą, czyli tyłek i biust, a poza tym szczupła. Do tego pełny make-up, ciuszki takie kobiece, dekolty itp. Owszem, niektórzy faceci się za nią oglądali, ale raczej typ prymitywa i karki. Można powiedzieć, że miała powodzenie. Ale co z tego, że ci kolesie co niby ją zarywali, to jednocześnie szydzili z niej. A to dlatego, że widocznie nie była taka łatwa jak im się wydawało (w ogóle nie była łatwa :P). poza tym kpiono z niej, że ma pełny make-up niezależnie od sytuacji, np na obozie sportowym, gdzie większość wypacykowanych lasek sobie odpuszczała. co ciekawe bardziej kumplowała się ze mną i z innymi "spokojnymi" dziewczynami niż z laskami bardziej przypominającymi opis z pierwszego posta :P

15:40 rzeczywistosc anyżówko "Ty masz swoj gust i nikt Ci nie wmawia, ze masz miec inny. ale nie gadaj tak, jakbys tylko Ty byla alfa i omega, a kazdy, kto ma inne zdanie - myli sie. " No pokaz gdzie ja tak napisąłam? alez prosze: 09:23 rzeczywistosc Ja juz mam dosyc tych głupich tematów. No jak fajna pachnaca wydepilowana, umalowana, zrobiona dziewczyna ma się facetom nie podobać? otoz moze. jesli "zrobiona" - oznacza przesadna opalenizne, dlugie, kolorowe tipsy, tapete gruposci pol centymetra na twarzy, wlosy w trzech kolorach jednoczesnie - uwierz, ze MOZE sie taka nie podobac, chocby nie wiem, jak byla fajna. znam wielu normalnych facetow, ktorych takie cos nie kreci w ogole. 09:23 Boże jakie wieśniary tu sie musza wypowiadać. Aby cos takiego pisać jak np"ja się wcale nie maluje i mam kochanego męża" jesli uwazasz wszystkie niemalujace sie kobiety za wiesniary, to wybacz - sama musisz byc niezla wiesniara. 10:27 rzeczywistosc ile razy słysze takie teksty od kobiet w realu,że jej mąż to takich nie to w rzezcywistości (najczęściej) takiego łacha jak Twój ukochany taka solarka by własnie nie chciała. Ona maja wysokie wymagania ONE? buhahaha.. :D coz, jesli facet to dla Ciebie "łach" tylko dlatego, ze pewnie nie jest duzy i lysy :D Twoja sprawa, ale wierz mi, ze mnostwo normalnych, fajnych facetow wlasnie nie interesuja sie solarkami, bo maja znacznie wyzsze wymagania. wymagania solarki ograniczaja sie do miesni i lysej paly, moze jeszcze samochodu, bo to czesto typowe blachary. wiec nie rozsmieszaj nas tu z "wysokimi wymaganiami" :D 10:36 rzeczywistosc "Jest harleyowcem i ma zupelnie inny styl i gust.' Matko boska to sie nie masz czym martwić. Taki typek to nie ma szans na ładna panienkę wielu harleyowcow to zajebisci faceci, ale wyfiokowana solarka nie ma szans na takiego. nie wsiadlaby z nim na motor, bo jeszcze by sobie tipsa zlamala :D prawda jest taka, ze normalni, fajni i inteligentni faceci najczesciej smieja sie i nabijaja z takich laseczek. bo ladna kobieta nie potrzebuje tony makijazu, sztucznych paznokci, sztucznych wlosow i brazowej opalenizny, bo jest ladna bez tego wszystkiego. a te, ktore sie "robia" w ten sposob, widocznie czegos im brakuje :)

Gość dziewczyna-palacza
ja ma wiele kolezanek co nie chodza na solarkę i są naturalnie piękne i maja branie

Gość
temat zakładał, że TYLKO takie laski mają wzięcie. a to jest oczywista bzdura, bo wiele całkowicie innych typów lasek ma też powodzenie. no i jak tu dziewczyny piszą - na taki typ leci zazwyczaj określony typ faceta. oczywiście dużą rolę odgrywa tu stereotyp - intelektualista nie myślący penisem raczej nie zwróci uwagi na taką laskę właśnie ze względu na wygląd. to działa w obie strony - pewna grupa uznaje takie laski za głupie lasie, z kolei one i kolesie pewnego typu uznają tamtych za nudziarzy i frajerów. no sorry, ale jak laska nie nosi dekoltu do pasa i miniówy to nie musi oznaczać, że a) nie jest dobra w łóżku b) nie lubi sobie wypić c) gada tylko o filozofii :P

zgadzam sie z Kuraiko bo co racja to racja:D takie lale jasne ze maja wziecie ale u lysych karkow, a watpie ze normalna kobieta ktora ma co nieco w glowie chcialaby takiego koksa:P

Gość dziewczyna harleyowca
Wydaje mi sie ze taka blond niunia to nie odrozni Harleya od WSKi.....co tu duzo gadac...

Gość niezla
dlaczego od razu uwazasz ze blond niunia nie posiada mozgu i nie odrozni wski od harleya?? na jakiej podstawie tak sadzisz?? aha!! pewnie czytasz dowcipy o blondynkach,, no tak wszystko jasne :D :D :D