Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawa-Inka

miesiac miodowy

Polecane posty

Gość fafarafaa
Ja też polecam Turcję i wcale nie jest oklepana!

polecam Malediwy - nie są aż tak drogie zależy od terminu wyjazdu, moje zdanie jest takie że do Egiptu można polecieć zawsze (proszę tu o nie linczowanie mnie przez osoby które tam jadą ;) ), a podróż poślubna jest jedyna taka więc warto zaszaleć, tym bardziej że naukowcy szacują że za około kilkanaście lat tych wysp już nie będzie więc warto je zobaczyć bo są przepiękne :)

dla mnie Egipt jest wlasnie takim szaleństwem bo przy takich wydatkahc, jakie mamy to ten wyjazd jest naprawde zyms wyjątkowym, oczywiscie z checia zamienilabym go na te Malediwy, ale nie mam co narzekac :) Bronia, no to ile Ty placisz za te Malediwy?

Gość rozanne
mi się marzą Hawaje - tam napewno jest pięknie i egzotycznie :) Tak więc proponuję: 1. Hawaje 2. Dominikanę 3. Majorkę

ja bym sie na Hawaje bala biorac pod uwage te wszytskie huragany w tamtych okolicach...

Sękata bedzimey jechac zaraz po weselu więc jakoś przełom czerwca/lipca - za dwie osoby samolotem z Niemiec na 10 dni to koszt ok 5.500 tyś za osobę.

hm, to powiem ci Bronka, że jak na 10 dni no to duzo za osobe :o tnz. no jak sie na nic inengo nie zbiera, to może i nie dużo...ale my za tyle samo dniu do Egiptu płacimy all inclusive w jednym z najlepszych hoteli wraz z oplatami - 6300 za 2 osoby!! W Egipcie nigdy nie byłam, a żeby leżec na plaży za 10.000 to kurde jak dla mnie dużo. Ale jak juz wspominalam wczesniej, Malediwy sa przepiękne i gdbym miala mozliwosc-tez bym pojechala:) ale my wykanczamy dom i to pozera mnostwo kasy...

Ja sobie zdaje sprawę że to niemało jest z tym ze my mamy mieszkanie wykończone, i w sumie żadnych innych wydatków oprocz raty kredytu, ktorą spokojnie spłacamy, nawet o wyposażenie dla dziecka nie mam się co martwic bo tak się złożyło że mam 20 lat młodszego brata i mama moja wszystko dosłownie wszystko oprócz wózka zostawiła dla mnie, zaczynajac od butelek przez ubranka a kończąc na fotelikach, wiec wyprawa jak ta lala kosztowała kilka tysiecy ;) zatem jedziemy na Malediwy starac sie o dopełnienie tej wyprawki hehe ;)

ano tak sie zlozylo że ja zostałam powita z młodzienczej przedmaturalnej milości a mój brat faktycznie ma teraz 5,5 roku i był planowany ;) dla mnie to troche dziwna sytuacja bo mam do niego uczucia siostrzano-macierzyńskie ale bardzo duzo się dzięki niemu nauczyłam wiec myslę że nie bede się bała co z własną pociechą począć heh ;)

Broneczka25 czy możesz mi dać namiary na to niemieckie biuro, my też chcemy lecieć na Malediwy - mail: madzia77@interia.eu

Cortina ---- my będziemy z biura TUI lecieć bo tam najtaniej wychodzi :) i naprawdę różnica miedzy wylotem z Polski a dojazdem do Niemiec i wylotem stamtąd jest bardzo duza!!! Ostatnio pojawiła sie tez oferta w Triadzie ale tam maja drogo i mniejszy wybor Malediwy najlepiej wychodza z TUI :D

sprawdzałam TUI ale nie mozna nic jeszcze zamawiać na lipiec 2009, a kiedy wy lecicie?

Gość no a jakże
nie no zamawiać nie można ale orientowaliśmy się na ten rok a wiele się raczej nie zmieni :) mamy ślub 27.06 więc myślę że wylot jakoś koło 30.06

no właśnie - babeczka z biura nam też o tym mowiła !!!! sama zapomniałam dopiero teraz mi się przypomnialo jak napisałaś - a kiedy Wy byście się wybierali???

my bierzemy pod uwage tylko wyspeke KUREDU bo czytalismy najwiecej opinii pozytywnych o niej i nie jest ona droga w porównaniu do innych wysp wiec tak: 2.07 - 13.07 wylot z Frankfurtu to koszt 5.600 zł /os 20.08 - 31.08 ----"-------- kosztuje 5.820zł /os 30.06 - 13.07 wylot z Berlina 8.890 zł/os 30.06 - 13.07 wylot z Monachium 7.350zł /os ceny zależą od domkow - my bierzemy na plaży i bez żadnych dodatków typu jacuzzi - tamte są dużo drozsze podobnie wylot z Berlina jest najdroższy a Frankfurt najtańszy ceny na początku września idą chorendalnie do gory wiec lipiec jest cacy jeśli o to chodzi :)