Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawa-Inka

miesiac miodowy

Polecane posty

Aha i cena zalezy tez np od tego czy chcesz z lotniska na wyspę dostac sie statkiem (ok4h płynie na Kuredu) czy wodolotem (40min) ja tam mysle ze jak sie nie ma choroby morskiej to statek jest fajny bo poogladasz sobie inne wysepki po drodze no i duzo taniej ale to juz co kto lubi :)

a nie ma nic po 13.07 bo potem to dopiero 20.08 trochę za późno. Może tam coś z pogoda jest wtedy nie tak

nie nie wszystko ok heh tylko ja mam napisane te daty ktore bralismy pod uwage :) wszystkich nie sposywalam bo po co wiec` pewnie podobna cena do naszej bedzie skoro to tylko kilka dni po pamietam ze najdrozsze byly we wrzesniu chyba jakos :)

Gość gość
Jedno z cudowniejszych połączeń, jakie powinny wam się spodobać - https://logostour.pl/kraje/meksyk Bo chyba jednak połączenie Kuby i Meksyku jest bardzo dobrym pomysłem. Trochę wypoczynku i zwiedzanie. Zaliczacie wszystko najważniejsze miejsca w obu krajach. Mnóstwo atrakcji, dosyć intensywny wyjazd, ale niezapomniany - przecież tych atrakcji jest tam po prostu ogrom. A kto nie chciałby zaliczyć tych dwóch miejsc?