Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

wybieram sie nad morze-jakie kosmetyki powinnam zabrac?

Polecane posty

napewno krem z giltrem,jakis balsam po opalaniu.konkretnie chodzi mi o to czy sa jakies preparaty na znamiona barwnikowe,czyli tzw.pieprzyki.kiedys mialam juz problem ze przez slonce musialam miec usuwany taki pieoprzyk,bo nie chronilam skory....dlatego chce teraz kupic cos zeby te pieprzyki mocniej smarowac bo sie boje zeby powtorki nie bylo.ale nie wiem co kupic.a twarz tym samym kremem smarujecie co cialo?i czy jest roznica jakiej firmy kupie kosmetyk?

wydaje mi sie ze nie ma roznicy jakiej firmy kupisz kosmetyki do opalania.w pierwszych dniach oczywiscie filtr wiekszy,potem mniejszy.a po opalaniu-to zalezy,niektorym wystarcza zwykly balsam nawilzajacy,a niektorzy specjalne chlodzace lub lagodzace kosmetyki wybieraja.chron wlosy,moze jakis spray do nich albo szampon z filtrem.a co do tych znamion to zapytaj w aptece i ci napewno doradza a ostatecznie to wlasnie kremem z wysokim filtrem chyba mozna smarowac.chociaz chyba postawilabym na apteke,bo juz mialas z tym problem wczesniej.....ale wszystko dobrze sie skonczylo?

na szcescie tak,usunieto mi te znamie,nie bylo zlosliwe,teraz tylko blizna zostala :) troszke duza bo pod wplywem slonca ten pieprzyk urosl i bardzo zaczal sie \"paprac\" i wiekszy fragment skory muieli usunac ale cos tam,wazne ze jest ok.dlatego tez sie martwie zeby nie bylo to samo,a troszke tych pieprzykow mam na ramionach i rekach i na nogach kilka.

Gość gość
Przede wszystkim Filtr nie tylko do skóry ale również i do włosów. Polecam Wax Sun.