Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóż ...

co sądzicie o tym krzesełku ?

Polecane posty

Wizualnie mi się nie podoba :) Wolałabym by był na kółkach ,oczywiście z blokadą.Ja właśnie mam na kółkach i wszędzie bez noszenia krzesła wejdziemy w każą dziurę.

mi sie te składane krzesełka nie podobaja oczywiscie kólka to podstawa, poza tym kilka poziomów wysokości tez sie przydaje, takie składane nie sięgnie do stołu poza tym mam jeszcze z 3 stopniowa regulacja oparcia ale szczerze mówiąc nie korzystam z tego w ogole

ważne żeby było wygodne praktyczne i bezpieczne :) wygląd ma najmniejsze znaczenie :)

mało praktyczne, ma dużo zakamarow i łączeń , wiec gdy dzieko coś wyleje bedzie tam sie ogomadzilo i ciagle bedzie brudne i oblepione, wiem bo sama już wychowałAM 2 DZIECInajlepsze sa praste krzeseła oczywiście z rególacjami ja preferuje drewniane oczywiscie z niekim siedzeniem , i możliwością rozłozenia potem tego na krzesło i stolik, poprostu jak dziecko zaczyna chodzić to woli samousiąśc na krzesełko kolo wlasnego stliczka wiec nie ma dodatkowych wydato i taki zesraw starcza do kilku latek

my mamy wlasnie takie na kólkach tyle z baby ono i narazie nam sluzy. najpierw odczepialam blat i karmilam małą zupą a teraz sama w nim je, bawi się klockami, rysuje ... Jeszcze nam napewno dlugo posluzy :)

Ja mam z tej firmy krzesełko http://www.alexis.com.pl/index_pl.htm ono jest podobne do tego z drugiego linka.Jestem zadowolona! Mój ma prawie 3 lata i w nim siedzi.Na początku krzesełko było wysokie a teraz masz ustawione na nisko,tace się wyciąga wiec mały sam wejdzie i sobie ją zapnie.

a jesli chodzi o to ze "jak dziecko zaczyna chodzic to woli samo usiąść" to zalezy od dziecka. moje dziecko nie usiedzi 5 minut na pupie. ma krzeslo i stoliczek i narazie sie na nie tylko wspina. jak jej dam kredki to z nimi biega po pokoju i boje sie ze sobie do oka wbije. a tak to wsadzam do tego krzesla klade kartke i kredki i mala super rysuje obok stoi kubeczek z piciem chrupki- jak ma ochote to sobie bierze chrupke napije sie ... dla mnie rewelacja. takie stoliczki pewnie sie sprawdzają... ale nie u 14 miesiecznego dziecka... moze po 2 roku zycia...

Gość no cóż ...
dziękuję za wszystkie opinie :)

MaMani moje tez nie usiedzi samo. A co do krzesełka, to wiem z doswiadczenia. Jezeli kupuje sie takie moduowe to musisz zwrocic uwage czy to krzesełko jest przytwierdzone do stolika, wtedy kiedy jest jedno na drugim. Bo moja córcia dostala takie samo tylko drewniane i długo nei posluzylo, a głupio prezent zastapic innym produktem :/ Córcia zaczela sie nózkami z siła odpychac od tego podnózka i krzeselko sie odchylalo, bylo nieebzpieczenstwo ze wypadniez calym krzeselkiem. No i zwróc uwage na pasy, musza byc dobrze wykonane, funkcjonalne i wygodne nie takie pitu pitu. Taka jest moja opinia