Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale nerwymam

nowa funkcja w n-k

Polecane posty

Go艣膰 HIHIHIHIHIhehe
a ja nie wiem o czym m贸wicie. Powchodzi艂am r贸偶nym znajomym na ich konta, ale ani u nich ani u siebie nie mam wzmianki 偶e by艂am u nich? Jak to mo偶liwe? A nie mam haczyka przy tej opcji, bo jestem ciekawa kto b臋dzie wchodzi艂 :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abaabi
Pewnie Twoi znajomi maj膮 zaznaczon膮 t膮 opcj臋 i dlatego nie widniejesz,jako odwiedzaj膮ca... On s膮 niewidoczni dla kogo艣,ale r贸wnie偶 nie widz膮,kto ich odwiedza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abaabi
Te偶 na to licz臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalnie inwigilacja
Kurcze wesz艂am i strach:) Nawet nie mozna popatrzec na ludzi 偶eby nie wiedzileli o tym? Nie mam czasu czytac tego wszytskiego ale mam 2 pytania i uprzejmie prosze o odpowied藕: 1. Kiedy wesz艂a ta funkcja? 2. Jak zrobi膰 偶eby inni nie widzieli 偶e ogl膮dam ich profil?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i prosze bardzo
prosze napiszcie o co chodzi z tymi mailami bo tez wczoraj poszlalam

Udost臋pnij ten post

Nie przewidzieli chyba konsekwencji :) Trzeba by艂o napierw zrobi膰 ankiet臋 - popyta膰 ludzi.A potem wprowadza膰 jakiekolwiek zmiany. A nie tak 艂ubudu. Ludzie robi膮 sobie dodatkowe konta - to i si臋 wszystko poblokowa艂o. P.S. Jak Ci mija dzie艅 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olewajmy wulgarnych debili
a u mnie 艣miga:)

Udost臋pnij ten post

Pogod臋 to jakby艣 u mnie opisa艂a. Ci臋偶kie chmury i chyba zaraz zn贸w b臋dzie pada膰. Taki senno-barowy dzie艅,偶e nic mi si臋 nie chce robi膰. Normalnie leeeniaaaa mam :) I chyba napij臋 si臋 kolejnej kawy, bo zaraz zasn臋.

Udost臋pnij ten post

matko co za dzieci!!!!! jak wam to nie pasuje to mo偶ecie sobie to wy艂膮czy膰 w ustawieniach prywatno艣ci na samym dole......:o

Udost臋pnij ten post