Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale nerwymam

nowa funkcja w n-k

Polecane posty

Coralik--masz 艣wi臋t膮 racj臋. Ja dopiero teraz,od kiedy mamy to wsp贸lne konto, sprawdzam ustawienia. I stwierdzam,偶e zak艂adaj膮c konto i potem je u偶ywaj膮c - mo偶na WSZYSTKIE swoje dane ukry膰 przed obcymi. Szkoda,偶e ludziska do艣膰 p贸藕no zdali sobie z tego spraw臋,偶e s膮 "monitorowani" :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zapomnialam dodac ,ze odhaczam sobie funkcji i niech mnie widza ze wlaze !!! Przez takie wlaznienie do znajomych znajomych i ich znajomych odnalazlam wiele osob . A bo to czasami nazwisko sie zapomni a buzie pamieta albo odwrotnie. Czasem ludzie maja odhaczone ze nie sa pokazywani wyszukiwarce wiec to jest jedyna metoda. Wchodzisz na znajomego albo srednioznajomego albo kogos kogo nie znasz a miaszkal na tym samym osiedlu i w jego znajomych odnajduje sie swoich ,ktorych sie szukalo. Ciekawe kiedy "nk" zablokuje przegladanie cudzych znajomych ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak to jest z nk
jak ostatnie 30 osob :| skoro mam 5 nowych komentarzy a zarejestrowane 2 osoby ktore mnie odwiedzily

Udost臋pnij ten post

Loch Ness ,nie wiem czy widzialas ,ze jest taka opcja wysylania na komorke - zdjec . Przeciez to wszystko mozna zablokowac. Chyba kazdy z nas wie komu chce swoje pyszczydlo pokazac a komu nie. Obawiam sie ze "nk" zrobi sie jak blogi gdzie wlaza i pisza " fajny blog ,wejdz do mnie i zostaw komentarz". Swoja droga tyle ludzi sie wkurzylo ze mysle ze zawiesza tych "gosci ,gosci".

Udost臋pnij ten post

Coralik--sprawdzam sobie poma艂u opcje. WSZYSTKO mo偶na zablokowa膰. 艁膮cznie z pokazywaniem danych w "Szukaj znajomych". Ale chyba -z zasady - w NK nie o to chodzi艂o. To mia艂 by膰 portal spo艂eczno艣ciowy. Niestety, jak to w Polsce - wysz艂o jak zwykle :)

Udost臋pnij ten post

Loch Ness - tak jak mowisz wylazi polski tok myslenia. Zaskakuje mnie ze dorosle kobiety sa takie glupie i wyzywaja inne ,ktore byly na profilu jej faceta / meza. Az takie sa niedowartosciowane i tak sie boja ze jak ktos wejdzie to im go odbierze ? Jak mi taka napisala ,no to co moglam sobie pomyslec ..." o chlopie ,"zazdroszcze" ci tej kobiety. Zaj*bista jest jak sanki w maju. Mnie to wali bo nie mieszkam w Polsce i nie chodze po ulicach ale moge sie zalozyc ze dojdzie do bojek ulicznych jak taka zazdrosnica rozpozna na ulicy laske ,ktora wlazila na profil jej faceta .

Udost臋pnij ten post

Wiesz.Hm. Do b贸jek mo偶e nie - ale awantury w domach b臋d膮. A zdania typu:"Czemu ta szmata w艂azi艂a na tw贸j profil??" b臋d膮 nale偶a艂y do porz膮dku dziennego. A za艣lepionej zazdro艣ci膮 kobiecie trudno jest wyt艂umaczy膰, 偶e nie ma si臋 呕ADNEGO wp艂ywu na to, kto i kiedy odwiedza profil. I w zwi膮zku z powy偶szym dziwi mnie fakt,偶e 偶onaty i dzieciaty facet pisz臋, jaki to jest on seksowny. To jest w艂a艣nie 偶enuj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ej, gdzie w swoim profilu t o sprawdzic kto do mnie wchodzil?

Udost臋pnij ten post

Czyli jak zwykle trzeba podejsc do wszystkiego z dystansem. Tu gdzie mieszkam bardzo popularne jest "my space" ,chyba z 80% ludzi to ma . Oczywiscie tez sa funkcje blokowania roznych wiadomosci . Ogolnie jednak ludzie udostepniaja zdjecia , wsrod nich pewnie tez sa jakies "nieodpowiednie" ale jeszcze sie nie spotkalam zeby ktos kogos wyzywal. Przynajmniej nie ma takiej paniki jaka jest teraz na "nk". Szkoda ,ze moj maz nieczytaty i niepisaty po polsku bo chcialbym zobaczyc jakie ma branie :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

ejjjjjj no na pierwszej stronie jak byk ,tam gdzie jest ktos sie dodal do twojej szkoly. I czytajcie do diabla a nie ciagle te same pytania . Ja zanim zaczelam tu pisac to przeczytalam caly topik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak nie wiadomo o co
chodzi to chodzi o pieni膮dze

Udost臋pnij ten post

Lochnessku hahah no przeczytalam bo ja jestem perfekcjonistka -taka chorobe mam :D:D:D Ten link co podalas , to bylo do przewidzenia. Liczba kont wzrosnie bo prawie kazdy bedzie mial drugie albo trzecie. Pozegnam sie na teraz bo nie tylko komputerem czlowiek zyje. Milego weekednu i "do zobaczenia" :):)

Udost臋pnij ten post

Lochnessik ja to samo ,juz odchodzilam od kompa ale jeszcze luknelam tu hahah Nalog ,to sie nazywa nalog !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aquamarina5
ja te偶 zauwa偶y艂am chyba chwil臋 za p贸藕no t臋 funkcj臋 - by艂am na profilu wielebnego , kt贸ry wie o mojej nim fascynacji - napisz臋 mu w kolejnym mailu 偶e odhaczy艂am t臋 funkcj臋 i teraz b臋d臋 mog艂a bezkarnie ogl膮da膰 jego profil - jak dot膮d 30 razy dziennie - hehehhehe ;PPPP No i teraz ludzie b臋d膮 d艂u偶ej zastanawia膰 sie gdzie wej艣膰 a gdzie nie... ale wtedy te偶 uwaga !!!! odnotuje sie 偶e p贸艂 dnia przez t臋 refleksj臋 siedzimy na NK zamiast pracowa膰 albo lepi膰 pierogi dla spracowanego m臋偶a ;)))))

Udost臋pnij ten post