Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale nerwymam

nowa funkcja w n-k

Polecane posty

Go艣膰 no kurde ale nie ma i nie b臋dz
ale po choler臋 oni to raz w艂膮czaj膮, raz wy艂膮czaj膮:O czemu to ma s艂u偶y膰???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nom te cFFaniaki...oh 偶al...
jest..w艂膮czyli j膮... ja j膮 potrzebuj臋 ..moge podgl膮da膰 kolesi a p贸偶niej si臋 z nimi zapoznawa膰...tak tak tak :D:D:D... wiem 偶e nie kt贸rzy si臋 nie ciesz膮 ale mi jest suuuuuuuuuuuuper x]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no kurde ale nie ma i nie b臋dz
a funkcja jest nadal wi臋c mo偶na sobie odhaczy膰 i mie膰 j膮 wy艂膮czon膮 albo i w艂膮czon膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 toaletka
a mi nk nawet sie wlaczyc nie chce :(

Udost臋pnij ten post

dobry wiecz贸r :D ja tam mam j膮 wy艂膮czon膮 :P dobrze mi si臋 偶ylo bez tego, do szcz臋scia mi to ca艂kowicie niepotzrebne

Udost臋pnij ten post

Lochnessik ,witam dzisiaj slonecznie:) Czy ktos moze zauwazyl ,ze \"nk\" ma zawsze problemy w tym samym czasie co nasze kafffeeee ? Ten sam serwer ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapatrzonaaa
Nie wiedzia艂am 偶e ludzie to takie 艣winie, kto艣 zmieni艂 has艂o na n-k do naszego konta!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapatrzonaaa
wstyd藕cie si臋... gnoje, chamy, szm..., peda艂y og贸lnie to ja jestem bardzo spokojna, ale teraz mi nerwy pu艣ci艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapatrzonaaa
czy偶by nasza klasa skasowa艂a nam konto ?:/;/ Je艣li tak to robimy nowe! Wracam za 30 min..

Udost臋pnij ten post

Hm. Nie wiem na ile jest to prowokacja, na ile insynuacja a na ile sama nie wiem co. Ale ja na Tajniaku loguj臋 si臋 bez problemu. Chyba 偶adna z nas nie by艂aby na tyle inteligentna inaczej - 偶eby zrobi膰 co艣,przeciw samej sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeee tam mi ca艂y dzie艅
nk normalnie hula艂a natomiast kafe zaci臋艂a si臋 na godzinie 12:14 i dopiero dzia艂a艂o wieczorem:P

Udost臋pnij ten post

Potworku, ja pytam, czy wolno doda膰 do znajomych, czy to te偶 "艣ci艣le tajne" :D

Udost臋pnij ten post

co do k艂opot贸w z logowaniem - ja logowa艂am si臋 bez 偶adnych problem贸w (no, chyba, ze zamiast tab wcisn臋艂am capsa i wtedy mi p艂aka艂o, ze haslo nieprawid艂owe ;)) tajniaka do znajomych nie dodaj臋, chocia偶 w sumie... tylu mamy ju偶 "znajomych", ze pewnie zgin臋艂abym w t艂umie i nikt by mnie tam nie zauwa偶y艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelinay23
nawet jak sie zaznaczy ze nie chc aby bylo widoczne kogo ja ogladalam i kto mnie ogladal to inni maja w profilu ze wchodzilismy na ich profil,

Udost臋pnij ten post

g贸wno prawda :P (sorki ale ju偶 mnie mdli o tego typu \"rewelacji):P

Udost臋pnij ten post

hej wam to znowu ja :) tym razem zadam pytanie z innej beczki ale niekt贸re z was s膮 obcykane w tej naszej klasie wiec moze ktoras mi pomoze??mianowicie chodzi mi o to jak wykasowac w miejscu gdzie si臋 loguj臋 ( has艂o, u偶ytkownik) zapami臋tane haslo itp....wchodze na profil mojego by艂ego ch艂opaka no i on jutro przyjezdza do Polski na urlop,nie bedzie mia艂 tu kompa bo tam zostawia i niewykluyczone 偶e zajrzy sobie na moim bo pewnie bedzie mnie nawiedza艂 bo sie przyja藕nimy niby dziewczyny pomozcie jak wykasowac zeby - jesli przyjdzie mu ochota wejsc na nasza klase - zeby nie zobaczyl ze wyskoczy przy logowaniu jego nazwa profilu i haslo w moim kompie ????bo mi zapamietuje to oczywiscie jakby on to odkryl wtopa na maxa , moze wiecie jak to usun膮膰??

Udost臋pnij ten post

o rany ale ze mnie ciota zrobilam to wlasnie za pomoc膮 ustawien mozilii, nie potrzebnie pisalam wystarczy艂o chwile pog艂贸wkowac jesli chodzi o poprzednie posty - sprawdzalam to i odznaczenie tej funkcji dzia艂a natychmiast, wchodzilam na profil by艂ego - chwilke po odznaczeniu juz nie bylo "mnie wida膰" chociaz moze zdarza sie ze nie zawsze "za艂apuje"....

Udost臋pnij ten post

Ja jestem :) W艂a艣nie wr贸ci艂am z tzw. miasta - z zakupami. I stwierdzam z ca艂膮 stanowczo艣ci膮,偶e miasto ju偶 mnie m臋czy. Za du偶o ludzi - za du偶o szumu. Eh.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbarraa
pewnie ze lepsza.

Udost臋pnij ten post