forgetfulness 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Czy słyszałeś/aś o istnieniu elektronicznego papierosa? może sam/a go masz? Jeśli tak to napisz proszę czy jest to skuteczny sposób na rzucenie palenia. Twoja opinia będzie mi bardzo przydatna. Mój facet bardzo dużo pali i oboje kombinujemy jak temu zaradzić. Zdrówko już mu szwankuje, ma niekiedy problemy z oddychaniem :O :( szkoda mi go. Już parę razy walczył z tym jednak wszystkie próby nie przynosiły mu dłuższych sukcesów w czasie... najczęściej udawało mu się nie palić przez tydzień, dwa tyg. Ten odruch trzymania papierosa w ręce uzależnia równie mocno jak nikotyna. Zastanawiamy się nad zakupem owego papierosa http://allegro.pl/item377703160_e_papieros_zdrowe_papierosy_prawda_wejdz.html Jednak przedtem chcielibyśmy poznać opinie o tym wynalazku:P w końcu to nie tani wydatek. Słyszałam również że są papierosy ziołowe nie wiem czy elektroniczny ma powiązanie z jakimiś ziołami, pewnie nic już do środka się nie wkłada, ale nie daje głowy nie chcę się zagłębiać w tym jak wychwalają go na allegro sprzedawcy gdyż najlepiej opierać się na Opiniach Ludzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach