Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Tośka_

Nie chciałam mieć dotąd dzieci , ale dzisiaj się złamałam...

Polecane posty

Witam. Jestem młodą kobietą i nie planowałam raczej dzieci. Ale dzisiaj nastąpił przełom- będąc na spacerze zobaczyłam malutkiego chłopca - miał około dwóch latek. Chłopczyk był ubrany w marynarską bluzeczkę i jasne spodenki,które słodko wyglądały na jego małym ciałku. Był z mamą. Biegał po trawie ciekawy świata. Byłam nim zauroczona. Też bym chciała mieć takiego brzdąca... :) koniecznie chłopca. pozdrawiam wszystkie Mamusie 🌼 ps: jak zaplanować płeć dzieciątka, aby urodził się synek?

czytałam że dzieciątka splodzone w samym środku cyklu to chłopcy, a i jeszcze że pikantne jedzenie wpływa na płeć - nie wiem jak i czy to nie jakiś mit, ale warto spróbować - mój Synek był poczęty w 14 dniu cyklu ;-)

nie da sie zaplanowac plci. pozatym córeczki też sa fajne i ciekawe świata... a tak wogole to dziecko to nie tylko lalcia wystrojona w sliczne ubranko... Niestety bardzo rzadko tak to wyglada... :D:D:D

o widzę że podobny nick mamy :) dzieki za wypowiedź, a jak ma na imię Twój synek ?

witam ciepło wszystkich :) ciekawi mnie jakie imiona nadałyście dzieciom co do jednej z wypowiedzi - tak, wiem że dzieci to przede wszystkich odpowiedzialność i obowiązki ale i miłość :)

nie pierwszy raz ale nigd jeszcze czyjeś dziecko nie zrobiło na mnie takiego wrażenia mały aniołek :)

toska ja mialam na mysli co innego :D:D odpowiedzialnosc milosc jasne chodzilo mi o to ze "dziecko brudne dziecko szczesliwe"... moja mialą dzis frajde bo sie calą zakopalą w piachu...:D:D:D jak sie ubrudzi z uszami np dzemem albo zupą to wtedy widze ze jest najszczesliwsza... a piekne ubranka zazwyczaj konczą tragicznie u nas :( sa tylko 3 minuty piekne i czyste :D:D:D