Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna88

biała skóra i solarium

Polecane posty

mam wręcz białą skórę ,ale tylko na twarzy której nie da sie naturalnie na słońcu opalić , ide jutro 1 raz na solarium . na ile minut bym ewentualnie mogła??

Gość e tam nie da się
a próbowałas z wyższym filtrem, najlepiej mineralnym, tak przez kilka dni, teraz jest ładna pogoda solarium nie da ci szybko efektu bo musiałabyś zacząć od 5 min co drugi dzień i chyba długo poczekasz aż cos bedzie widać nie lepiej słońce + balsam brązujący? no i łykasz b-karoten (najlepiej z wit E)?

już chyba wszystkie balsamy do twarzy brązujące wypróbowałam , ale ja mam cerę jak porcelanowa lalka i nawet jak bardzo się staram rozsmarowac równo to i tak mam straszne plamy:(:(:(

Gość aniusia181
a byłaś u dermatologa? ona/on na pewno by Ci pomogli;) a tak wogołe to sie opalam w stroju i nie uzywam zadnych kremów do opalania. poprostu na sucho:) wtedy mnie najszybciej bierze słońce i staje się brązowa;) ale oczywiscie u innych osób mogą powstać wtedy jakies podrażnienia ale ja tak niemam. moze tez warto zebys tak sprubowala

naprawdę wszystkiego i na wszystkie sposoby próbowałam uzyskać opaleniznę , no tylko nie w solarium - jutro ide pierwszy raz