Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość CHCEMY TESCOLANDU

Gość CHCEMY TESCOLANDU

Gość śnięta Makrela
Ludzie!!!! nasz topic umiera!!!!!!!!!!! Czy już nie lubicie chodziż co TESCO???!!!!

Gość Edward Kobyła
Ja z moja małżonką Eleonorą chodzimy tylko do TESCO. Jesteśmy emerytami i mamy mnóstwo wolnego czasu, TESCO jest naszym życiem, i bardzo miło spędzamy tam nasz wolny czas. Chcielibyśmy również zainicjować KLUB SENIORA TESCO. Można by przy herbatce TESCO pograć w brydża itd... Co o tym sądzicie???

Gość Senior TKZ
A moze by tak przy TESCO wybudować Dom Spokojnej Starości Tesco? To dobry pomysł bo wnuki seniorów mogłyby ich odwiedzac przy okazji zakupów w TESCO. A seniorzy czuli by się potrzebni poprzez bezinteresowną pracę na stoiskach z makrelami. Uważam że władze uczelni Wyszej Szkoły Nauk o TESCO powinny zorganizować cykl wykładów "Narodziny, życie i przemijanie a TESCO". A mojego przedmówcę muszę skorygować, iż gra w brydża odbywać się ma za pomocą kart TESCO, a serwowanym trunkiem ma być obowiązkowo WÓDKA TESCO. Powodzenia!

Gość Senior TKZ
No chyba że seniorzy są poważnie już chorzy to możemy pójść na kompromis i im serwować Piwo TESCO KORZYSTNY ZAKUP. Pragne jednak podkreślić życiodajne właściwości WÓDKI TESCO i stanowczo odradzam rezygnowanie z niej całkowicie. W czasach wielkiej zarazy jeszcze ludzkość nie odkryła właściwości WÓDKI TESCO i sami zobaczcie jak to się skończyło....

Gość Stowarzyszenie Umarych Makreli
Witam. W imieniu Wyzszej Szkoly Nauk o TESCO zapraszam wszystkich zainteresowanych na wieczorek z poezja pod hasłem przewodnim "Stowarzyszenie Umarłych Makreli". Wszystkich chętnych przywitamy przysłowiową lampką wódki TESCO. Zaprezentujemy pozezję dr Paliffki oraz jego psich pobratymców. Bedziemy mogli przedyskutować, oraz zaprezentować własną twórczość. Wśród gości zjawi się profesor Háztartási Keksz z węgier - laureat między innymi nagrody muzycznej jedynki. Oto jeden z wierszy dr Paliffki, który zostanie odczytany przez samego autora: "W makrelim świecie..." W makrelim świecie zyję, Wódki TESCO popiję. WódkęTESCO widzę I makrelą sięnie brzydzę. A gdy makrela odpłynie To tylko w TESCO winie, I nigdy za daleko Na śniadanie TESCO mleko I makreli ze dwa deko. Makrela makrela makrela, Jej kolor jak morela A smak jej w sobie zawiera Mososzer i inne środki Bynajmniej nie stokrotki I gdyby mogła mówić To co by powiedziała??? No cóż rzkłby ten zwierz TESCOwy??? Zdejmijcie mi z płetwy kod paskowy! dr Paliffko

Gość Stowarzyszenie Umarłych Makrel
Witam. W imieniu Wyzszej Szkoly Nauk o TESCO zapraszam wszystkich zainteresowanych na wieczorek z poezja pod hasłem przewodnim "Stowarzyszenie Umarłych Makreli". Wszystkich chętnych przywitamy przysłowiową lampką wódki TESCO. Zaprezentujemy pozezję dr Paliffki oraz jego psich pobratymców. Bedziemy mogli przedyskutować, oraz zaprezentować własną twórczość. Wśród gości zjawi się profesor Háztartási Keksz z węgier - laureat między innymi nagrody muzycznej jedynki. Oto jeden z wierszy dr Paliffki, który zostanie odczytany przez samego autora: "W makrelim świecie..." W makrelim świecie zyję, Wódki TESCO popiję. WódkęTESCO widzę I makrelą sięnie brzydzę. A gdy makrela odpłynie To tylko w TESCO winie, I nigdy za daleko Na śniadanie TESCO mleko I makreli ze dwa deko. Makrela makrela makrela, Jej kolor jak morela A smak jej w sobie zawiera Mososzer i inne środki Bynajmniej nie stokrotki I gdyby mogła mówić To co by powiedziała??? No cóż rzkłby ten zwierz TESCOwy??? Zdejmijcie mi z płetwy kod paskowy! dr Paliffko

Gość tesco tesco
och te tesko

Gość Eleonora Ursyn-Kosmalec
Ooooh jak pieknie, dawno nie czytalam ja tak pieknej poeezji, chyba przyjde na to spotkanie (najbardziej mnie kusi darmowa wódka TESCO).

Gość babacia stasia
Zachwycona jestem to prawdziwa kresowska poezja!

Gość babcia stasia
a i wodeczki bym pociagnela

:D 🖐️ Wódka psuje uzębienie i niszczy wątrobę, kto jej dużo chleje, leży prędko w grobie. :) Makrela zaś w Tesco, pachnie raczej szmatą, nie warto jej jadać, płacić także za to. Miast przeto, produktami tymi się zachwycać, ja wolę koziołków sztuk parę pofikać. 🖐️

Gość Mordechaj Tecsower
A ci głupi Palestyńczycy nie mają u siebie ani jednego TESCO! :-p

Gość mjr. Izaak Bumsztajn
Palestyńczykom zabronilismy posiadania TESCO na terenach autonomii, dlatego iż wódka TESCO była wspaniałym paliwem do rakiet Kasim które są używane przy atakach na żywdowskich osadników z Węgier i Słowacji (własciwie to cyganie o żydowskim pochodzeniu). Poza tym palestynczycy stojący w kolejkach do kas stosują terror (kradną batoniki przy kasach, nie oddają toreb do przechowalni).

Gość Tarek Ashraff Youseff
Wobec tak podłej żydowskiej prowokacji - trzeba to ujawnić! Otóż Jaser Arafat w podziemiach swej Kwatery Głównej w Ramallah posiada prywatne TESCO. Kubatura nie jest może imponująca ale wybór towarów wyśmienity! Makrele kosztują tylko 0,99 centa za kg! Rakiety Kassim można nabyć już za 99,98 dolarów! I tak dalej. Więc niech się ta banda z Tel Avivu nie wymądrza!

My dobrze wiemy kto za to odpowiada. Nie od dzis wiadomo że szejka Jassina oslepili agenci Żabki aby nie mógł zobaczyc obłednych promocji w TESCO. My wiemy że Arafata kupiło Leader Price i że niezgodnie z Koranem pije tylko wódke Carefour. Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na takiego muzułmanina to bym nawet nie splunoł A ty tarek jestes juz przez nas namierzony. My wiemy że jestes dwulicowy i oprócz wystrzeliwania rakiet rozdajesz ulotki Auchan

My dobrze wiemy kto za to odpowiada. Nie od dzis wiadomo że szejka Jassina oslepili agenci Żabki aby nie mógł zobaczyc obłednych promocji w TESCO. My wiemy że Arafata kupiło Leader Price i że niezgodnie z Koranem pije tylko wódke Carefour. Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na takiego muzułmanina to bym nawet nie splunoł A ty tarek jestes juz przez nas namierzony. My wiemy że jestes dwulicowy i oprócz wystrzeliwania rakiet rozdajesz ulotki Auchan

Gość TESCO Halik
moi drodzy czytelnicy! Dawno już sie z wami nie widziałem i nawet nie wiecie jaka radość napełniła me serce! Dzisiaj opowiem wam o Miskolcu. Miasto typowo przemysłowe, zamieszkałe w 90% przez mniejszość cygańską, mówiącą ze specyficznym akcentem. Tutejsze TESCO leży zaraz przy trasie wylotowej na Kazincbarcika, które w prawie całości zamieszkałe jest również przez mniejszość cygańską. Stanowią oni główną klientelę tutejszego marketu. Kupują oni najczęsciej TESCO Napraforgó Olaj w butlach 5l oraz Háztartási Kekszek w opakowaniach 3 kg (1kg wychodzi za 339 Ft). Przykładowe menu takiego cygana to np: jako aperitiff wódka TESCO przystawka - haztartasi kekszek zupa - wodke tesco podgrzac do temperatury wrzenia, a gdy woda wyparuje, powstanie zupa danie główne - tu pozwolicie ze zacytuje TESCŁOWICZA - słynnego dziennikarza kulinarnego. W blokowiskach Miskolca zyja zwierzeta potocznie nazywane przez cyganow "POTKANY". Po zlapaniu takiego potkanya patroszymy go, obcinamy ogon ale nie wyrzucamy (zrobi sie z nich zupe z potkanyich ogonow pozniej), wnetrze wypelniamy karma dla psow TESCO i smazymy na oleju napraforgo TESCO 30 minut, az zapach zgnilizny i strychniny zamieni sie w zapach spalenizny. na deser haztartasi kekszek i wodka TESCO. ZYCZYMY SMACZNEGO!!! a po wegiersku smacznego to "POTKANY SAJONARA"

Gość Erika Tescbach
W odpowiedzi na wysunięte przez Pruskie Powiernictwo roszczenia do Polski, postanowiliśmy powołać nasze Teskie Powiernictwo. Już obliczyliśmy straty jakie odniosła Polska podczes drugiej wojny światowej oraz naturalne jej następstwo - czyli 50 lat komuny przez które nie powstało w Polsce anie jedno TESCO!!! Wyliczona sume przliczylismy na wodke TESCO, a oto ilosc hektolitrow wodki TESCO jaka niemcy sa nam winni!!!: 9274677492000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000034538394893893000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000034343000000000000000000000000000000000000000000000000000 Czyli dokladnie tyle ile ma dunaj od Regensburga do ujscia Morza Czarnego! NIEMCY ODDAJCIE NAM NASZA WODKE TESCO!!!!!

Gość Erika Tescbach
W odpowiedzi na wysunięte przez Pruskie Powiernictwo roszczenia do Polski, postanowiliśmy powołać nasze Teskie Powiernictwo. Już obliczyliśmy straty jakie odniosła Polska podczes drugiej wojny światowej oraz naturalne jej następstwo - czyli 50 lat komuny przez które nie powstało w Polsce anie jedno TESCO!!! Wyliczona sume przliczylismy na wodke TESCO, a oto ilosc hektolitrow wodki TESCO jaka niemcy sa nam winni!!!: 9274677492000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000034538394893893000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000034343000000000000000000000000000000000000000000000000000 Czyli dokladnie tyle ile ma dunaj od Regensburga do ujscia Morza Czarnego! NIEMCY ODDAJCIE NAM NASZA WODKE TESCO!!!!!

Gość BiedronkoSzantażysta
WOW! Takim cyganskim meny nie pogardzilyby nawet gryzonie z biedronki!

Gość Januszek Smoliwąs
Chciałbym przekazać wam pewne sensacje! Otóż szantażyści z biedronki to agenci samej biedronki! specjalnie zrobili taka akcje zeby naglasniajac zwrocili na siebie uwage! Zacytuje wam nawet niektore wypowiedzi na forum z onetu: "i po co oni się tak wysilali? Przecież artykuły spozywcze z Biedronki nie nadają się do jedzenia...Byłam tam dwa razy - raz aby zorientować się co to za sklep (bleee!)drugi - z ciekawości czy coś się zmieniło (bleee, bleee!).Tam już nie da się nic gorzej zanieczyścić - wszystko smierdzące, stare i z przeklejoną datą ważności." albo "ja bylem raz za czasow studenckich. i starczy. skuszony ... ... niską ceną sałatki szwedzkiej, skończylem nad sedesem z torsjami. tej firmie juz dziekuję." trafiaja sie również parszywe podszywki kierowniczki biedronki: "Właśnie otworzyłam jogurt z Tesco i.. pleśń :| a wczoraj go kupilam... A w Biedronce wszyscy kupują bo jest TANIO i JAKOŚĆ produktów mniej się liczy niż cena niestety.... Jakbyście zarabiali kilkaset złotych w miesiącu nie gardzibiliście takim jedzeniem.... :| " Ludzie i tak wiedzą, u nas w TESCO produkty są zawsze świeże i tanie (np makrele). PRECZ Z BIEDRONKA!!!

Gość TESCO KOZAK
Drogi TescoHaliku! Odwołuje sie do twojej wiedzy obieżyświata, z pytaniem. Niedługo wyjeżdżam do krajów kończących się na -stan (Kirgistan, Turkmenistan itp.) aby szukac tam nowych pracowników Biedronki (niestety sytuacja życiowa w postaci braku w pobliżu TESCO zmusza mnie aby pracowac u tych faszystów). Bardzo chciałbym np zaprosic jakiegos Kirgiza czy Kazacha na wódke TESCO aby bliżej się poznać, lecz nie wiem czy w tych krajach znajduje się jakieś TESCO. Wiem skądinąd że czasami mongolscy romowie przybywają tam, rozkładają swe jurty i handlują produktami TESCO. Niestety ostatni taki karawan zaginął na pustyni Gobi (podejżewam Auchan o zasadzke) i te opalone tchórze już tam nie przybywają. Pomóż mi TESCOHALIKU i poradź gdzie tam jest TESCO oraz jakie lokalne potrawy moge zrobić z koncetratu TKZ i chleba. Interesują mnie też ceny gdyż zabieram tam niezbyt dużo mongolskich forintów i tylko kilkaset uzbeckich halerzy. Zgóry ci dziękuje i niech ci TESCO w promocjach wynagrodzi

Gość TESCO Halik
Nie wiem czy dobrze odpowiem na Twoje pytanie, ale spróbuję. Opowiem ci poprostu jedną historię z życia wziętą, Kiedy wojażowałem po Stanach Zjednoczonych (też zawiera -stan-), to nie spotkalem ani jednego TESCO! A ludzie jedli tylko hamburgery i mowili do mnie "what's up nigger".

Gość Savoir vivre po Wódce TESCO
TESCO Haliku! Jestem oburzona tym ordynarnym zachowaniem tych niemytych amerykańców. Podejrzewam, że ich niska kultura spowodowana jest przez brak wódki TESCO na ich rynku, wiesz to tak jak za komuny nie było u nas srajtaśmy to oni mają deficyt w tej właśnie dziedzinie. Dobrze że u nas jest wysoka kultura zwłaszcza po wypiciu kilku flaszek wódki TESCO.

Gość TESCO TAJLANDIA
Mam dla ciebie TESCO HALIKU nielada wyzwanie przybliżenia nam treści tej strony. Biorąc pod uwage Twoje liczne podróże pewnie nie będzie to stanowiło dużego problemu. Zapraszam na: http://www.tescolotus.net/. Czekam na rychłą odpowiedz.