Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość Jezykoznawca
To nie jest jezyk chinski! To jest jezyk bulgarski, wiem bo bylem kiedys w chorwacji w bukareszcie i tam w tym jezyku mowili

Gość zwariowana makrela
chyba na Wegrzech jest Bukareszt prostaku!

Hmmm...ja fikam koziołki dla przyjemności, a nie dla zrzucania okrągłości lubo zakupu byle makreli, po której niedobrze jest do niedzieli :D ;) Językoznawco - bułgarska gramatyka w Tesco pewnie z wódką fika :D co zaś do tłumaczenia, to już większego nie ma to znaczenia. :D Choć z bólem przyznać to muszę, że jeśli by było, to się wzuszę ;) :D Bułgarski, chińskim ja nazywam :P A teraz...już się zmywam :D 🖐️

kiedy byłem w TESCO w Poznaniu, zauważyłem, że tam wiara też fika niezłe koziołki, były takie poznańskie, zupełnie inne niż te np. w Bukareszcie.

Tíz éves évfordulóját ünnepli a Tesco-Global Áruházak Rt. 21,4 százalékkal, 124,8 milliárd forintról 151,6 milliárd forintra nőtt a Tesco-Global Áruházak Rt. első féléves nettó árbevétele a tavalyi hasonló időszakhoz képest, ami a vállalat 10 éves magyarországi történetének legjobb eredménye.

Gość Marlenka22
Byłam wczoraj w TESCO. Czy od tego można zajść w ciążę? Pomóżcie!

Gość Dr Lu-bitch
W zwiazku z epidemia grypy, za regalami z karma dla dzikich wezy znajdziecie antybiotyki TESCO. Produkowane sa zgodnie z norma TESCO 19838/2004 w Moldawi. Zyczymy zdrowia i zapraszamy do naszych sklepow!

Marlenko !!! Jeśli Znajdziesz się w pobliżu regału z napojami wyskokowymi marki TESCO, to wszystko jest mozliwe. Po sporej ilości tych trunków, nawet facet moze zajść w ciążę ... Radziłbym więc kupić test ciążowy. Najtańszy i najlepszy jest marki TESCO.

Gość Uzemanyagacska
Utaznak vonattal egy fulkeben Uzemanyagacska Ur es a Vederecske Ur. Az ido lassan mulik, hirtelen az Uzemanyagacska Ur kerdezi a Vederketol: Talan megismerunk egymast egy kicsit? Nem lesz olyan unalmal az utazas. En Uzemanyagacaska vagyok, es On? Vederecske vagyok, Orolok! Par perc elmult, s hirtelen a Vederecske nevetni kezd, ami a rohogesse valt. Miert nevet? - kerdezi Uzemanyagacska. AAa.. semmi, csak az On nevebol osszealitattam egy verset, de csunya es nem akarok megsertodni Ont. Nem, nem fogok sertodni, kerem, meseljen! - kerte az Uzemanyagacska. Jo, rendben van, Uzemanyagacska, Uzemanyagacska Te hulye kurvacska! hehehhehehe ....egy ido utan, Uzemanyagacska is nevetni kezd. Mi olyan nevetseges kerdezi a Vederecske. Nem, nem akarako meselni - hulye vers onmagarol. Meseljen, meseljen - kerte a Vederecske. Jo, rendben van: Vederecske vederecske Te hulye fasz!

Gość tesco sluchacz
z niedowierzaniem przeczytalem o powstaniu nowego wydzialu. bardzo chcialbym moc uczeszczac do tej szacownej szkoly. jednak nie jestem wstranie odpowiedziec na zadane pytania kwalifikacyje. tesco znawcy pomozcie mi spelnic mi moje najwieksze marzenie jakim jest studiowanie w tej szkole. musze dodac iz liznalem troche wegierskiego co prawda moja nauka tego wspanialego jezyka rozpoczela sie w auchan w budapeszcie ale mam nadzieje ze to mnie dyskwalifikuje z gory. za wszelka pomoc bardzo dziekuje.

Gość tesco sluchacz
z niedowierzaniem przeczytalem o powstaniu nowego wydzialu. bardzo chcialbym moc uczeszczac do tej szacownej szkoly. jednak nie jestem wstranie odpowiedziec na zadane pytania kwalifikacyje. tesco znawcy pomozcie mi spelnic mi moje najwieksze marzenie jakim jest studiowanie w tej szkole. musze dodac iz liznalem troche wegierskiego co prawda moja nauka tego wspanialego jezyka rozpoczela sie w auchan w budapeszcie ale mam nadzieje ze to mnie dyskwalifikuje z gory. za wszelka pomoc bardzo dziekuje.

Gość tesco sluchacz

Gość tesco sluchacz

Gość tesco lotto
uprzejmie informujemy że z dniem 01.10.04 urochamiamy nową grę liczbową TOTTI LOTTIszczególowych informacji udzielaja pracownicy naszego oddzialu w Budapeszcie przy ul. Nagytetenyi. Do wygrania atrakcyjne nagrody: m.in koszulka czołowego zawodnika druzyny pilkarskiej Włoch: TOTTIEGO!!!! oraz wiele innych atrakcyjnych nagrod, jak np. zapas makreli dla calej rodziny na caly rok!!!! Serdecznie zapraszamy!!!

Gość TESCO Profesor
Szanowni czytelnicy. Nazywam sie Prof. dr hab. Uzemanyagacska. Studiowalem miedzy innymi na Nagytetetenyskim TESCO w BPeszcie. Otoz chcialbym rozwiklac zadanie z testow kwalifikacyjnych. 245 m = 0,245 km 650 km + 0,245 km = 650,245 km zakladajac ze masa kota od warszawy do bp jest stala, to znaczy ze sie nie zmienila. Alez bylo by to bzdurne zalozenie, jakoze wyprowadzajac nastepujace rownanie: (ta dwojka za x oznacza do kwadratu) x 2 - x 2 = x 2 - x 2 korzystajac ze wzorow skroconego mnozenia (x - x)x = (x- x) (x + x) dzielimy obie strony przez (x-x) x = x+x x=2x, dzielimy przez x i otrzymujemy, ze 1=2!!! To szalenie wazne rownanie wyprowadzil znany radziecki uczony J. Tescov, potem zmodyfikowal je K. Makrelov i wyglada nastepujaco: 1=1,99 To rownanie jest podstawa matematyki TESCO. No bo jezeli kilogram zywca kosztuje 5 zl, a kilogram kielbasy tesco 1,99, to oznacza to ze nasze niskie ceny wynikaja z naszej matematycznej reguly. I my ptrafimy dzialac cuda. Tak wiec wracajac do kota, jego masa nie byla stala, jego masa sie zmieniala! I to od poczatku drogi az po sam koniec masarni w TESCO gdzie zostal dodany do kielbasy, a przed tem jeszcze zostal spasiony makrelami karma dla kotow TESCO!!! Tak wiec, kilogram kota wazy dwa kilo (wedlug Tescova), i 1,99 kg wedlug Makrelova! odpowiedz ostateczna: kilogram kota wazy 1,99 kg, Z Warszawy do Budapesztu jest 650 km. Od akademika na Nagyteteny do TESCO jest 245 metrów. Kot przejechał trasę z Warszawy do akademika pociągiem Bathorym w wagonie bydlecym, a następnie po dojechaniu autobusem do akademika poszedl na piechote do TESCO. Glowa kota wazy pol kilo a kot ma 45 cm dlugosci. Ile wazy kilogram kota?

Gość Wyzsza Szkola Nauk o TESCO
Serdecznie zapraszamy na serie wykladow, ktore wyglosi Profesor Zenon Teskiewicz na nastepujacy temat: "Rola TESCO w chodowli maczno-paszowej bydla rogatego"

Gość Ogloszenie o prace
Wegiersko - bulgarska korporacja z siedziba w Bukareszcie poszukuje absolwentow Wyzszej Szkoly Nauk o TESCO z biegla znajomoscia jezyka wegierskiego na stanowisko: KOORDYNATORA DO SPRAW KASOWYCH Pénztáros CV z listem motywacyjnym w jezyku bulgarskim prosimy o przesylanie na adres: tesco@tesco.gov.pl Oferujemy -prace w ciekawym zespole -kontakt z klientem -zapach makreli -zatrudnienie na 3/4 etatu (czyli 120 godzin tygodniowo) -premie za co 10-ta nadgodzine. Od kandydatow oczekujemy rowniez zdolnosci manualnych przy pracy na kasie.

Gość OGLOSZENIE O PRACE
Wegiersko - bulgarska korporacja z siedziba w Bukareszcie poszukuje absolwentow Wyzszej Szkoly Nauk o TESCO z biegla znajomoscia jezyka wegierskiego na stanowisko: KOORDYNATORA DO SPRAW KASOWYCH Pénztáros CV z listem motywacyjnym w jezyku bulgarskim prosimy o przesylanie na adres: tesco@tesco.gov.pl Oferujemy -prace w ciekawym zespole -kontakt z klientem -zapach makreli -zatrudnienie na 3/4 etatu (czyli 120 godzin tygodniowo) -premie za co 10-ta nadgodzine. Od kandydatow oczekujemy rowniez zdolnosci manualnych przy pracy na kasie.

byłem ostatnio w odwiedzinach u znajomych u znajomych w małej miejscowości - Teskonstancinie. Zaobserwowałem tam poważny problem. Otóż ze wszystkich skrzynek na listy giną gazetki TESCO. Zostają tylko te z auchan, których nikt nie czyta, a gazetki TESCO mają tak wielkie wzięcie, że od razu się rozchodzą. Trzymam właśnie w ręku najnowszy numer TESCO (zabrałem cały nakład !:)). Gorąco zachęcam do lektury. Znajdziecie tu m.i.n katalog kolekcji zimowej, oferty świeczek nagrobnych, oraz jak zwykle najświeższe ceny jeszcze świeższych makreli, które jak wiadomo, wachają się w zależności od kursu dolara i ropy naftowej.

Gość Biedronka Bogar
TESCO king, ty patalachu, Psi synu te twoje TESCO to lichwa w porownaniu do naszej biedronki!

Gość MinisterZdrowia
z przykrością donoszę o zanieczyszczeniu ostatniej partii wódki TESCO! UWAGA! alarm dla całego kraju! wódka TESCO wyprodukowana po 13 lipca 2004 powoduje nieodwracalne zmiany w mógu! zgłaszano przypadki pacjentów zachowujących się anormalnie już na sam widok trunku! ewentualne komplikacje zdrowotne prosimy niezwłocznie zgłaszać w ministerstwie!

Gość dr Burski
To tylko pół prawdy! Otóż WSHYSTKIE partie wódki TESCO były zatrute od początku świata! Słynne są już w lekarskim światku historie o studentach spożywających wspomniany trunek, a następnie sikających do kantoru wymiany walut, ewentualnie próbujących wyłudzić łapówki w autobusach za pomocą masek terrorystów i "przepustek" wykonanych z etykiet po wódce... Jednak czy nie warto zapaść na taką chorobę?

Gość Jadwinia
Ratunku!!! Mój mąż napił się skażonej vódki TESCO!!! Od samego rana zachowuje się irracjonalnie! Wziął prysznic, zadzwonił do mojej Mamusi z zaległymi życzeniami świątecznymi i - co najbardziej szokujące - zmienił rolkę papieru toaletowego!!! O nie! Muszę lecieć! Mój mąż właśnie... zmienia skarpetki!!! Pomóżcie! Nie wiem co robić!

Gość Andrzej S.
U twojego męża prawdopodobnie doszło do poważnych zaburzeń osobowości, w wyniku czego wytworzyły się w mózgu nowe połączenia. Polecam zastosowanie transu hipnotycznego. Zapraszam Panią, męża i wasze dzieci na terapie do mojego gabinetu.

Gość Citipunk -Dyr. Dzialu PR
OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKRUSU Tesco Polska sp z o.o., we współpracy zTesco Strores SR a.s. , realizując program Unii Europejskiej "Integracja 2004", polegający na wdrażaniu sprawdzonych rozwiązań konsumpcyjnych w innych krajach Zjednoczonej Europy ogłasz wyniki konkursu na projekt W trosce o zdrowie naszych klientów, oraz w odpowiedzi na nurtujące ich pytania dementujemy informacje iż jakoby spożycie produktu po terminie ważności do spożycia niosło za sobą przykre konsekwencje. W badaniachkontrolnych, uczestników podzielono na dwie reprezentacyjne grupy, z których jedną zadawano winem w okresie przydatości do spożycia, a drugą winem przeterminowanym o 12 miesięcy. Nie stwierdzono róznic w interakcjach osobników z poszczegulnych grup kontrolnych. Zaobserbowano jednak wiele pozytwywnych zachowań, nie występujących przed zadaniem winem. Były to empatia, błogi uśmiech, skandowanie Hasła:" TESCO TESCO vyhodny nakup". Uczestnicy deklarowali również cheć udziału w kolejnych badaniach, co tłumaczy jakość produktu samo za siebie.

Gość Citipunk -Dyr. Dzialu PR
OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKRUSU Tesco Polska sp z o.o., we współpracy zTesco Strores SR a.s. , realizując program Unii Europejskiej "Integracja 2004", polegający na wdrażaniu sprawdzonych rozwiązań konsumpcyjnych w innych krajach Zjednoczonej Europy ogłasza wyniki konkursu na projekt etykiety nowego produktu. Zdolności plastyczne uczestników przerosły nasze oczekiwania. Z wielkim zaszczytem ogłaszam iż zwycięzki projekt można oglądać na stronie http://www.republika.pl/citipunk/znackove.jpg Zwycięzca konkursu otrzyma talon na dwie butelki produktu- jedna od Tesco, druga ze środków Unijnych.Wartości nagrody wynosi 2x25.50SKK, bon można zrealizować w dowolnym Sklepie Sieci Tesko na terenie Unii Europejskiej. Nie mógłbym przy tej okazji zapomnieć dodać, iż nasz produkt sięga głęboko w Polską tradycję, i jest jednym z nielicznych produkowanych wg tradycyjnej receptury z prawdziwych jabłek. Doznania smakowe przewyższają wielokrotnie jakością podrubki produkowane przez konkurencje z porzeczek, czy wiśni. Drodzy klienci, pamiętajcie że oryginalny produkt można napkuic tylko w Tesco !!! Tesco nie odpowiada za skutki spożycia wspomnianych wcześniej podrubek W trosce o zdrowie naszych klientów, oraz w odpowiedzi na nurtujące ich pytania dementujemy informacje iż jakoby spożycie produktu po terminie ważności do spożycia niosło za sobą przykre konsekwencje. W badaniachkontrolnych, uczestników podzielono na dwie reprezentacyjne grupy, z których jedną zadawano winem w okresie przydatości do spożycia, a drugą winem przeterminowanym o 12 miesięcy. Nie stwierdzono róznic w interakcjach osobników z poszczegulnych grup kontrolnych. Zaobserbowano jednak wiele pozytwywnych zachowań, nie występujących przed zadaniem winem. Były to empatia, błogi uśmiech, skandowanie Hasła:" TESCO TESCO vyhodny nakup". Uczestnicy deklarowali również cheć udziału w kolejnych badaniach, co tłumaczy jakość produktu samo za siebie. Pozdrawiam wszystkich klientów serdecznie Citipunk Dyrektor działu Public Relations

Gość Lily
Chciałam się zapytać, czy Wyższa Szkoła Nauk o Tesco honoruje nową maturę? A jeśli tak, to które przedmioty będą punktowane?

Gość Ojciec Dyrektor
Wyższa szkoła Mediów w Toruniu ogłasza nabór na kierunek Spiker radiowęzła TESCO. Szczegóły: http://www.ojczyzna.pl

Gość WIKTOR BATER
Nasza stacja wykryła kolejną prowokację na miano tej z Gliwic 1939. Otóż reżim Łukaszenki na Białorusi rozpoczął drukowanie takich oto materiałów http://www.markovic.sk/big/tesco.jpg tylko po to aby obrzydzic kochającemu zakupy narodowi białoruskiemu korzyści płynące z picia wódki TESCO. Obawiamy sie ze moze toskonczyc sie równie tragicznie jak na kaukazie, kiedy to zawistni Ingusze zaatakowali szkołę w Biesłanie tylko dlatego że w Osetii jest TESCO a w Inguszetii go nie ma. O oblężeniu TESCO w Sarajewie chyba nie muszę przypominać.

Gość Zrozpaczony
Uswiawdomiliscie mi ze minalem sie z zyciowym powolaniem idac na inna uczelnie niz Wyzsza Szkola Nauk o Tesco. Bracia jak mam teraz naprawic ten zyciowy blad???:(