Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość TESCO Halik
Oczywiscie moj drogi przedmowco, Blava to debil z wrodzona brzydota. Spotkalem takich jak on w puszczy w Kongo, buntowali tubylcow przeciwko wyrabywaniu lasow tropikalnych. Nie wiedzieli oni przeciez ze wycinka jest pod TESCO, wiec dopiero kiedy wytlumaczylem tubylcom jakie szczescie ich spotkalo zaprzestali prowokacji i sabotazu na maszynach budowlanych, i przestali robic psikusy robotnikom z budowy (wrzucali im np weze i skorpiony do butow ...hehehe.. maja poczucie humoru). Co znaczy zaglada 1000 gatunkow drzew i ptakow, kiedy TESCO zapewni im tysiace nowych produktow, ktorymi beda sie mogli cieszyc kazdego dnia. Dzisiaj moga pic wodke TESCO, dzieki czemu ich kobiety teraz chodza na polowania na promocje!!

Gość John Makrela
Drogi TESCO Haliku. Doprawdy wzruszyla mnie twoja opowiesc. pozdrawiam Ciebie i wszystkich typow twojego pokroju.

Gość Menelutor Szynszylowy
A ja chcialem wam powiedziec, ze moj kolega to kupil prosze ja was sobie opla Tescie, tzn daewoo kadeta. Ostatnio widzialem go jak szczal na ulice o 23:06 czasu warszawskiego. to dopiero pedryl!

Gość Pan Zenek
Zostalem zaproszony na slub i wesele takiego marnego typa. Pozatym mam byc jego swiadkiem. Zwracam sie do was z prosba abyscie mi podpowiedzieli co by mozna mu kupic na prezent? Chodzilem godzinami po TESCO i jedynie kolpaki do malucha i napraforgo olaj przykul moja uwage. Moze mi cos doradzicie? A moze lepiej sprezentowac jakas kwote, sam sobie pojdzie i kupi co trzeba! PS. 800 forintow by wystarczylo??? (zestaw wodka TESCO+VANILIA IZU OSTYA+TESCO KENYER)

Gość budoznawca
drogi Panie Zenku! w odpowiedzi na Pana pytanie pragne zasugerowac, iż najlepszym prezentem dla Pana znajomego byla by wycieczka do Budapesztu, ktora Pan moglby zasponsorowac. Z pewnoscia miesiac miodowy spedzony w przytulnym hotelu na ulicy Nagytetenyi sprawi, iz znajomi Pana pokochaja ten uroczy kraj i jego klimat. ps. obok tego wspanialego hotelu znajduje najlepszy supermarket na wegrzech, w ktorym panstwo mlodzi moga robic codzienne zakupy.

Gość Pan Zenek
a zmieszcze sie w 800 forintach??

Gość MARNY TYP
ty stary grzybiarzu! Odwołuje zaprosznie na moje wesele i na bycie moim świadkiem, ty pachołku Leader Szajsa, nakarmię cię pasztetem patomorfologicznym z promocji, albo zaaplikuję ci go doodbytniczo, ty kanalio!

aha, ten samochód to daewoo TESKadett i jestem z niego bardzo zadowolony. Mało pali na tydzień i zużywa mało wody w spryskiwaczach. Jest tylko nieco skośny i śmierdzi gotowanym kotem-kurczakiem, ale można się przyzwyczaić.

Gość TESCOrsarz
Jestem korsarzem, rabuję statki i gwałcę na morzu karaibskim. Moja robota jest ciężka, na szczęście czasami robię sobie przerwę i piję wyśmienity rum TESCO, za jedyne 750 Forintów. W tym czasie moja papuga zajada pieprz TESCO, ja ją karmię lewą ręką, a w prawej trzymam trzcinkę TESCO, nie takie dziadostwo, jak bambus z IKEI za 8 złotych, ale najprawdziwszą trzcinkę TESCO. Moje ofiary na wszystkich wodach dobrze znają tę trzcinkę, albo też klamrę od mojego pasa. Hej! ciągnij Lilly, małą Lilly, Hej! ciągnij Lilly, małą za fał

Gość hodowca kóz
Jestem właścicielem wielkiego koziego rancho, na którym prowadzę eksperymenty genetyczne. Moją zasługą są nowe, nieznane dotąd gatunki kóz, jak choćby : WISkozy, NARkozy, PERkozy, czy GLUkozy. Ostatnio, pod wpływem wódki TESCO stworzyłem nowy, fenomenalny gatunek : TESCOzy, które wyglądają jak kura, która przypomina nieco osła.

Gość proboszcz z parafii w Wólce
Pochwa Chciałem powiedzieć wszystkim jakie TESCO jest wspaniałe. U nas, w Wólce Tescowskiej, dostajemy końcówki 99 od promocji, TESCO funduje nam wino mszalne w baniakach po 200 Forintów i wspaniałą koszerną waniliową Ostyę na komunię. Jest ona tak dobra, że ludzie walą do spowiedzi, aby móc przystąpić do komunii, tak więc przestępczość spadła- wszyscy okoliczni złodzieje, mordercy i inni żule chodzą teraz codziennie do kościoła, by móc dostać ostyę TESCO, ulice naszego miasteczka stały się bezpieczne dzięki TESCO!!! I to za tak niewiele - TESCO chciało w zamian tylko jedną małą rzecz, odrobinę reklamy-teraz zamiast krzyża nad ołtarzem wisi logo TESCO

Gość proboszcz z Tulczyna
My niestety mamy daleko do TESCO - najbliższe jest w Lublinie, jednak dojeżdzamy tam naszym starym polonezem. Ostatnio nowy ksiądz wikary kupił w TESCO laptopa i próbuje poderwać na niego naszą babcię Józię. Dotąd byłem przeciwny komputerom, ale odkąd tak tanio kupiliśmy go w TESCO, dostrzegam wiele jego zalet. Mogę porozumiewać się przez gg z proboszczem ze Starej Wiosny, ściągać sobie mp3 z hutą 99, czy oglądać filmy o murzynach. A to wszystko dzięki TESCO.

Gość Dr Lou Bitch
Informuję wszystkich, że w Elmedzie dostępna jest nowa usługa medyczna, a mianowicie TESColonoskopia - czyli wtłoczenie do jelita grubego znacznej ilości wódki TESCO. Na razie nie wiem jeszcze czemu ma to służyć, ale na pewno coś wymyślę. Aha, koszt zabiegu to jedyne 999 zł

Gość Wladzio z rybnego
witam wasze opryszczale mordy!jestem krolem zycia! wrzucamy raniuuuutko makrele do naszego "jeziorka", tego dla klientow i ppppozyczamy wedki z dzialu sportowego i se lowimy. To sa prawdziwe owoce Mueorza! Dopiero potem przychodza te z POLITY i i myja kible, a my nasze makrelki wrzucamy za lade i sprzedajemy naszym klientom. PS. to i tak lepsze jakby szynka byla z biedronki

Gość Pani Basia
to skandal! ostatnio zakupione przeze mnie makrele mialy zapach zuzytej wkladki damskiej wymieszany ze stolcem! Jestem zbulserwowana!

Gość Miodek
zbulwersowana, zbulwersowana

Gość Pani Basia
no mowie przecie ze zbulserwowana

Gość TESCO Manager
prosze popic wodka TESCO a objawy niesmaku po naszych czystych. swiezo z potoku wylowionych makrel znikna. Chociaz ja wielokrotnie spozywalam i bylo smaczne

Gość Pan Maciej G.
w zwiazku z rozpoczynajaca sie kampania prezydencka, chcialbym zaprosic wszystkie kobiety do porzucenia pracy w TESCO i zwolnienie miejsca mezczyznom.

Gość Mlodziez Wszechgiertychowska
no wlasnie! sluchajcie go patalachy!

Gość Traktorzysta Lodzia
Czy w TESCO mozna kupic zestaw do urynoterapii?

Gość DupaJasiuPierdziStasiu
cos mi silnik bierze plyn od spryskiwaczy, prosze o pomoc!! tak po dwoch tygodniach ze dwie szklanki mi wzial!!! BLAGAM POMOZCIE!

Gość TESCadett Mechanik
musisz wymienic piorka od wycieraczek, a jesli nie pomoze to trzeba bedzie rozebrac i zobaczyc czy silnik nie wzial slomki i nie przystawil do zbiornika z plynem do spryskiwaczy. moze wtedy saczyc. PS. sprawdz czy wystarczajacy jest poziom wosku w swiecach

Gość Obsługa Wesel
Witam Państwa! Jesteśmy firmą, któa od ponad 6 lat zajmuje się profesjonalną oprawą imprez weselnych. Chciałem Państwu zaoferować hit sezonu! WESELE W TESCO! Jesteśmy w stanie zapewnić wszelkie możliwe wygody Państwa gościom: wolne miejsca siedzące na podłodze wykładanej gresowymi kafelkami, toalety z pourywanymi kurkami i oczywiście bez ciepłej wody. O żołądki naszych gości zadbają profesjonalne hostessy serwujące próbki spleśniałych serków, jogurtów i przeterminowanych wafelków. Państwa młodych przywitamy po staropolsku: chlebem TESCO z ulepszaczami i słodką solą TESCO. o północy zaserwujemy tort z wystawy naszego działu słodkości, który dojrzewał do spożycia przez ostatnie 2 lata. O bezpieczeństwo gości zadba profesjonalna ochrona, która niesfornych gości przywita na zapleczu piętnastoma kijami pod kolano. Dla gości, któzy przesadzą z alkoholem przygotowaliśmy specjalne akwaria trzeźwiące - wystarczy umieścić w nich głowę delikwenta, a odór śniętych karpi i makrel natychmias otrzeźwią hulakę. Muzykę zapewni profesjonalny DJ, grający przeboje sprzed 20 lat (by uniknąć płacenia tantiem), przyjmujący zamówienia na piosenkę za jedyne 1,99 PLN. Te i inne niezapomniane chwile uwieczni nasza telewizja przemysłowa, której kamery rozmieszczone są na całej hali. Na koniec weselnej nocy nasze kasjerki podliczą każdego gościa i przekaża Państwu rachunki, byście mogli ściągnąć dług z każdego zaproszonego. Nasze pojemne parkingi pozwalają na zapraszenie do 1000 gości! Wszelkie informacje pod naszą całodobową infolinią: 0-700-TESCO ZAPRASZAMY!!!

Gość tesconet/świat
ZAMACHY TERRORYSTYCZNE W STOLICY TESCO Wczoraj doszło do serii zamachów terrorystycznych w Anglii, skąd pochodzi TESCO - informuje nasz korespondent w Iraku Jontek Pipciuś Przepustnica. Skala zamachu była tak wielka, że jest wiele ofiar śmiertelnych, wielu rannych, albo takich, którzy złamali sobie paznokieć. Na szczęście jednak żadne ze sklepów sieci TESCO nie urpiał. Londyn, który jeszcze do wczoraj świętował wybór na gospodarza paraolimpiady i zbierał flaszki z wódką TESCO do konkurencji picia na czas, dziś pogrążył się w rozpaczy. Z Nowego Yorku mówił Mariusz Max Kolonko

Gość TESCOrrysta
Przyznaje sie do falszywego alarmu o podlozeniu bomby w judaistycznych centrach wielkiego Boga Forinta tj. Westel, Mammut, Arkad w Judapeszcie. Dzieki temu zmusilem tych bekartow madziarskich do wstapienia do TESCO. Dzieki temu sprzedaz wodki TESCO podskoczyla nam. Zapowiadam dalsze akcje tego typu!

Gość mmmmioodzio
wodeczka TESCO, cod miod palce lizac! polecam do makreli i ostyi

Gość hydraulik Zenek
W zwiazku z ostatnia akcja promujaca nasz kraj we Francji pod postacia penerskiego typa podajacego sie za hydraulika chcialbym wyrazic STANOWCZY prostest i potwierdzic, ze prawdziwy hydraulik pije wodke TESCO i ma twarde jaja jak syberyjski kowboj!!! Ta ciota przynosi nam kupe wstydu, moglby chociaz miec czapke z daszkiem z dzialu miesnego z napisem TESCO....