Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość dział makrellingu TESCO
Rusza nowa zabawa wakacyjna, pod nazwą "OBGADUJEMY NIEOBECNYCH". Dziś Paliffko. Paliffko wraca z wywczasów 10-tego, do tego czasu każdy może dopisac poniżej kilka słów prawdy o nim.

Gość autobusowa kurczyłapa
Chciałam powiedzieć, że ten Paliffko to niemyty cygan! Ma mordę jak szczerzuja. Zawsze jak wracam z zakupów bezpłatnym autobusem TESCO, ten wszawy płetwal rozsiądzie się wygodnie i nigdy nie chce ustąpić mi miejsca, chociaż stukam go laską.

Gość doktor Lou Bitch
pan Paliffko jest moim stałym pacjentem. Wykonuję mu regularnie czyszczenie odbytu. Podczas ostatniego badania per rectum przygotował mi niespodziankę - znalazłem w jego odbycie piękną herbacianą różę. Jednak niezależnie od tego miłego gestu, uważam, że ma małego pyrdka.

Gość Wiaderko
Paliffko, Paliffko ty głupia dziwko !

Gość Typowy Cham
Moze nie uwierzycie ale pisze wlasnie z tesco w Poznaniu :-D Maja tu darmowego neta, jakas pieprzona promocja no to pisze i wcinam makrele :-D

TESCO w Poznaniu nazywa się TEJSCO! Jestem oburzony nową zabawą w obgadywanie mojego najlepszego przyjaciela Paliffka, podczas jego pobytu w Jugosławii. A niech was makrela kopnie.

Gość Ekspedientka
A do tego to złodziej! I pijak! Bo każdy pijak to złodziej! (mowa rzecz jasna o Paliffku)

z cyklu \"wielkie odkrycia TESCOgraficzne\" TESCO POLO (OK. 1259,99-1329,99) Tesco Polo pochodził z rodziny wypychaczy zwierząt. Jego ojciec Janos i matka Zsolt byli weneckimi wypychaczami i w latach sześćdziesiątych XIII wieku podróżowali do TESCathay (w Chinach) w celach handlowych (skupowali psy na skóry). W roku 1271 udali się tam na jeszcze jedna wyprawę, zabierając młodego Tesco ze sobą. Przybyli na dwór Psiego Chuja - mongolskiego władcy TESCathay. Pozostali tam przez 24 lata i jako rzemieślnicy, wyrabiający z psich skór artystyczne fatałaszki zgromadzili ogromne fortuny. Tesco zdobył zaufanie chana, a później samego Tuhajbeja, który zanił rozsierdziłsja, wysyłał go z wieloma misjami do Indii, Birmy (obecnie noszącej oficjalną nazwę Suwałki), oraz na misje stabilizacyjne do Iraku, gdzie podbijał wrogie markety, ze sztandarem TESCO, niósł uciśnionym ludom dobre ceny. Tesco Polo wrócił do Wenecji drogą morską (na kanwie jego przygód w drodze powstał film, opowiadający o facecie w łódce) w 1295 roku, lecz podczas bitwy między Hondą chińską i japońską został ujęty przez Genueńczyków. Przebywając w więzieniu, sporządził szczegółowy opis swoich podróży na Wschód. Wenecjanie byli zdumieni jego opowieściami o pałacu Psiego Chuja. Budowla była tak ogromna, że sama szafka nocna mogła pomieścić 6000 flaszek wódki TESCO. Podróże Tesco Polo wzbudziły zainteresowanie badaniami i handlem wśród społeczności weneckiej, a Wenecja umocniła swą pozycję ośrodka handlu światowego. Dzięki książce Tesco Polo zaskoczeni Europejczycy poznali zaawansowanie cywilizacji chińskiej. Podczas gdy w Europie podstawą rozliczeń handlowych było złoto i srebro, w Chinach funkcjonował już bon towarowy TESCO. W Chinach istniał również dobrze zorganizowany system zakupów przez internet, natomiast w Europie nie można było mieć pewności, czy zamówione makrele dotrą do celu.

Gość aptekarz z Sraspatak
Dziś znowu zawitaliśmy w hurtowni. Muszę przyznać, że jestem nieco rozczarowany. Tyle się nasłuchałem od różnych hurtowników jak tam jest fajnie i że można się wciągnąć. To jednak bujda! Wybór towaru o wiele gorszy niż w TESCO, a hurt-mama nie dość że ledwo rozumie po polsku, to jeszcze nie umie zareklamować towaru (nie wspomnę, że zalatywała nieświeżą makrelą).Więcej tam nie idę, bo nawet jak kolega robi zakupy, to nie można w środku zaczekać, bo podobno straszy się klientów! A co to ja mam niby gębę jak Paliffko?

Gość TESCO Halik
Czolem! witam was moi serdeczni na kolejnym odcinku "Pieprz Auchan"! Wlasnie wrocilem z wojazy po Balkanach. Zgodnie ze stara zasada"no Tesco no fun" ostatni lyk swiezego powietrza zaczerpnelismy na madziarach w Tesco na nagyteteny. Juz po przekroczeniu granice ludzie wydali sie nieswoi, przyszczate ryje przypominajace gottriego zaczely sie roic jak szarancza. Jechalismy z zamknietymi szybami i z zalem spogladalismy na brak Tesco. Gdy dojechalismy do Sarajeva przespacerowalismy sie aleja snajperow i splunelismy uznajac miasto za oske zla. W koncy dojechalismy nad morze! Sladow Tesco nie odnalazlem. Postanowilem wziac sprawy w swoje rece, i zanurkowalem w morzu w celu odnalezienia tescowego boga swiezosci - zdechlej makreli. niestety. Te pastuchy wybily wszystko co tanie, a sklad tutejszej wodki mocno odbiega od przyjetych przez Tesco norm. z pogarda opuscilismy ten kraj wracajac na lono nagyteteny, gdzie w Camponie nasze tescolorowe sny mogly znowu sie spelnic. pozdrawiam was zdechlaki! Ahoj wam w dupe!

Gość Profesor Tescov
Zdraswujtie moi kochani! Ja uze bede gawaril po polsku .. no. Dzisiaj chcialbym was poinformowac o moim nowym odkryciu jakim jest makrela syntetyczna. Otrzymalem ja z wlokien powstalych po spaleniu vanilia izu ostya-oczywiscie przepis jest tajemnica scisle strzezona przez sejfy centralnych chlodni Tesco. zapach ryby uzyskalem z zageszczonego wyciagu z pyska gottriego. jak wiemy, oddech gottriego przypomina niby to sledzia, niby to szprota, niby to dorsza, a jak mowi stare polskie przyslowie "jedzcie dorsze gowno gorsze", zapach ten po dodaniu krowiej kupy idealnie przypomina zdechla makrele. Moj wynalazek bedzie tanszy od tych wylawianych ze sciekow, a nabyc go bedzie mozna w Tesco na Stalowej, z wyrazami pogardy, Tescov.

Gość John Maslanka
Dzisiaj osoba nieobecna jest cygan gottri, wiec z pelna pogarda mozemy mu napluc w twarz i zdeptac tego szczura!

Gość Slavik
Ma szczescie ze jestesmy rozumni ludzie, bo juz by dawno mial pare bagnetow w zebrach

Gość Gottri
To nie ja zwariowalem!!!!! Jak mozna miec na pseudonim gottri???

Gość niech zyja WAKACJE w Tesco
tesco........ tescot o pomysl na wakacje w miescie :D:D polecam wykup wozka za 1zl :D i jazda po parkingu - np. w duecie jest tyle mozliwosci ile produktow w tesco:D:D polecamy tez jazde rozpedzonym wozkiem wprost na kraweznik i wylatywanie w powietrze:D:D no i upadek na tesco trawnik:p a poza tym inna atrakcja moze byc wjazd z tescoprzyjacielem w wozku w szereg zlaczonych wozkow, ktore czekaja samotne na klientow na tescoparkingu :D - naazywamy do tesco parkowaniem :D:D tylko prosze uwazac na glowe bo mozna sobie guza narobic :D:D jak widac tesco zyje i w sercach mlodych nie pijacych jeszcze wodki tesco ludzi :p duzo tanio (czasami za darmo - szczegolnie owoce :D:D TESCO!!!) niech zyja wakacje w tesco!!!!!

Gość Bocianiarz
Tesco ostatnio wykazało się dbałością o środowisko naturalne. Zużyte billboardy przetwarza na papierowe wióry, z którym potem bociany budują gniazda na dachach, gdzie zmierzaja klienci zozgrzani wódką Tesco...

Gość John Makrela
Pragne uroczyscie poinformowac ze Dzisiaj nasz kasjer z dzialu rybnego Jaroslaw Psikuta wychodzi za maz. Slub odbedzie sie w Ostrowii Mazowieckiej przy ulicy Ostroleckiej. Wsrod gosci weselnych znajda sie miedzy innymi Kopec, Stara Kurczylapa i Radek Lis. Nasz sklep przygotowal mu specjalna niespodzianke na stol weselny - mianowicie kontener najnowszego wynalazku Prof Tescova - syntetycznej makreli.

Gość Zagadka szynszylowa
obyscie mieli duzo tchorzofretek i szynszyli, i zyli dlugo i tanio!

Gość Pysk Szczupaka
Jako pysk szczupaka bylem swiadkiem wydarzen z Ostroleki. Maltretowano mnie na rozne sposoby, a to jakis palant darl sie w mikrofon lamiac elementarne zasady poczucia rytmu, a to jakis inny pedryl wsadzal mi do pyska. Zeby chociaz wodka tesco byla....

Gość Detektyw Makrela Makrelowski
chcialbym kategorycznie zdementowac pogloski o nijakim "szczupaku", ktory pojawil sie na stole. Otoz po wnikliwym sledztwie za pomoca powszechnego atlasu zwierzat, zostalo udowodnione, ze owy "szczupak" w rzeczywistosci za zycia byl SZCZUREM! Charakterystyczny profil pyska oraz ogon ze strychnina to przepraszam bardzo, ale z ryba nie ma nic wspolnego.

Gość Policjant Edek
UWAGA KOMUNIKAT!!! Pilnie poszukujemy sprawce wielu kraks spowodowanych szalencza jazda zielonego poloneza, ktory miedzy innymi wyprzedzal na trzeciego, potracil staruszke i niewidomego, zepchnal cysterne do rowu i zbluzgal perfidnie grupke pielgrzymow. Cale zdarzenie mialo miejsce miedzy godzina 15 a 16:45 na trasie warszawa-bialystok w okolicy Wyszkowa w dniu 13 sierpnia. za wszelkie informacje z gory dziekujemy.

Gość Policjant Wladek
Nie dogonilismy ich gdyz pilismy za bezpieczny likent i jakcys mlodzi ludzie zaholowali nas na bunkry

Gość tescoonet
400 tysięcy młodych ludzi ze 193 krajów przybyło do Kolonii, by uczestniczyć w Światowych Dniach Tesco, których punktem kulminacyjnym będzie wizyta Benedykta XVI. Papież przyjedzie do Kolonii w czwartek, a zakończy swój pobyt w niedzielę zakupami w TESCO na błoniach Marienfeld (teren byłej kopalni odkrywkowej węgla brunatnego). W zakupach będzie uczestniczyć co najmniej 800 tysięcy pielgrzymów.

Gość kucharz weselny
To nieprawda, że to bigos zaszkodził! I to nieprawda, że to były szczury a nie ryby! Fakt - miały długie zęby, futerko i długi cienki ogon, ale to właśnie nowy gatunek szczupaka śródziemnomorskiego, który ominął blokady, jakimś dopływem dostał się do Narwi i zacumował w naszym hotelowym kiblu.

Gość ryboza
Ta rybka to świetna była! A w dodatku szef kuchni nafaszerował ją jeszcze różnymi smakołykami tak, że nawet nie śmierdziała! A nawet gdyby to był i szczur, to świadek zeżre wszystko!

Gość inspektor z dochodzeniówki
W związku z licznymi oskarżeniami kierowanymi pod adresem niejakiego Rafała, ps. "MĄCIWODA", chciałem zdementować plotki, jakoby w czasie swojego zniknięcia rwał małolaty w pobliskim gimnazjum. Ma on na ten czas żelazna alibi: rwał pensjonariuszki zakładu opieki społecznej! Tym samym zamykam usta wszelkim oczerniaczom i zawistnym Panom Młodym, którzy zazdroszczą mu, że oni już nie będą mogli sobie pofolgować! No chyba że... znam pewnego hurtownika w Satoraljaujhely...

Gość gość spod stołu
Witam! Dobroczynny wpływ wódki TESCO, spowodował, że dopiero dziś jestem w stanie złożyć życzenia Młodym. No więc: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU! ...A może to miało być inaczej...

Gość uwiedziona przez świadka
Oburzają mnie kłamliwe oszczerstwa wysuwane pod adresem niezwykle miłego człowieka, jakim jest Rafał. Został on pomylony ze świadkiem, który jak wszyscy wiemy zdefraudował prezenty, podrywał cudze żony oraz prowokował bójki między pijanymi wujkami. Mnie też uwiódł! Jak ja mogłam być taka ślepa! A żeby tego było mało to sam się nażarł, napił, a potem wypier... Ja to bym nie chciał takiego świadka nawet do ubicia muchy w kiblu! Mnie to się wydaje, że tego ciula to musiała tam nasłać Biedronka!

Gość Pan Wojnar
A pan mlody smierdzial makrela! Garnitur mial jak stara wywloka i byl pijany! Prezenty schowal za poszyciem w bagazniku - dopiero przy bunkrach banknoty wylecialy w powietrze... Kazdy pijak to zlodziej!

Gość TESCO Halik
Jak sie nazywa chlopak ktory szcza? .... SZCZUPAK!