Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość TESCO Muniek
a ogladaliscie "Szczupaki nie placza"?

Gość TESCO fraszka
O Szczupaku Niezla bedzie na weselu awantura Gdyz zamiast szczupaka podano szczura!

Gość ksiądz kapucyn
TESCO cierpliwe jest, łaskawe jest. TESCO nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości. TESCO nigdy nie ustaje!

Gość TESCO Halik
Ten niezwykle "mily" czlowiek Rafal, to niemyty harcerz! w dodatku robi rozne sprosne rzeczy z szczupakami w zamian za winogrona i slodycze. (on im wsadza do paszczy)!

Gość rymujący reumatyk
Czekoladka, winogronko - to szczupaka jest jedzonko

Gość Ciocia Hermenegilda
z potraw weselnych najbardziej smakowaly mi zeby w czekoladzie, szczur w galarecie oraz azorki.

Gość kierowniczka sali
zaprzeczam podłym pomówieniom, jakoby na główne danie podano szczury - ręczę za to głową, że były to ryby, no sama je z pułapki wyjmowałam !

Gość Wujek Stasiek
kuna.. jak mi sie po tym weselelelichu sie pic chcialo o ukrna no, a sie mi cala rodzina zatrruuula kurna ta wodka. co to kurna bylo !?? do jasnej! jakis metyl czy co kurna...?

Gość Swiadek
Niniejszym informuje, ze przylapalem Rafala O. na zapleczu w kuchni, jak w okolicach klatek na szczupaki tzn na szczury zabawial sie z nieletnim szczupakiem i wkladal mu do pyska! Toz to ichtiopedonekrofilia!!

Gość Wedkarz Jozek
opisywane tu zjawisko wylawiania szczupakow z klatek na szczury jest dosyc powszechnie stosowana metoda polowu. My lapiemy karpie na list polecony. Wysylamy danemu karpiowi list polecony, a gdy ten udaje sie na poczte po odbior listu - my sie przyczajamy i przy okienku pocztowym z zaskoczenia zarzucamy na niego siec i mamy karpia!

Gość Shogun
ALE ŚWIRY POPIEPRZONE!!! SPRZEDALIBY SIĘ ZA łYK TESCOWÓDKI !!!

Gość racja racja
sprzedaliby tez babcie

Gość Fotograff
Jakiś czas temu zlecono mi robienie zdjęć na pewnym weselu (nie powiem dokładnie u kogo, bo to mała miejscowość, gdzie wszyscy wszystkich znają, a poza tym nie ma tu TESCO, tylko same Biedronki, jak okiem sięgnąć). Robiliśmy zdjęcia w studio, po czym okazało się, że świadek jest uderzająco podobny do poszukiwanego szpiega (kropka w kropkę). Kiedy zdjęcia ukazały się w lokalnej prasie, natychmiast poszedł na odwach. Wogóle całe to towarzystwo było podejrzane. Po skończeniu zdjęć, pan młody pod pretekstem udania się do toalety, zdemolował i obsikał mi całą łazienkę, a do tego jeszcze wykręcił żarówkę. W sumie dobrze się stało, bo w kiblu mam teraz ciemnię.

Gość Waldemar Śmierduszycki
A propo`s. TESCO w Wyśmierzycach (tak, tak!) w porozumieniu z miejscowym Zakładem Energetycznym oferuje promocyjne wyłączanie prądu w domach. Jedynie 1,99 za godzinę! Chcesz zakończyć krępującą wizytę i się pozbyć z domu teściowej? Chcesz znienacka wydygać żonę albo wuja? Zamów usługę "EGIPSKIE CIEMNOŚCI TESCO"! Za dopłatą 3,99 zł wyszkolony pracownik TESCO podpierdoli wcześniej z Twojego domu wszystkie świeczki, zapałki i zapalniczki.

Gość Zuzka M.
A co ma robić jak jestem z Suwałk a tam nie ma TESCO? :-o

Gość TESCO WIZJONER
Wkrótce będzie. Nie bój żaby.

Gość okoliczni mieszkancy
Nie boj zaby???!?!?!?? Juz nam osma zabke stawiaja na osiedlu cholera jasna!!!!! ZADAMY NISKICH CEN!!!

Gość Menelutor
chcialbym powiedziec, ze jutro moi znajomi to normalnie leca na tzn dooo Egiptu. A zatem, z cyklu obgadujemy nieobecnych.... hm.. no wiecie:)

Gość pan Janek
ten szczerbaty lachudra obszczal mi drzwi i narzygal do przyczepy co stala na podworku winem ryzowym. jak go zobacze to psem poszczuje!

Gość Rozalia Rosestein
Ten menel zamknal mojemu synkowi kawalek miesa w szafce w akademiku! Nigdy mu tego nie zapomne! Wszystkie ubrania musial wyrzucic bo przesmierdly zgnilizna! Na dodatek ten parobek szatana spijal go i kazal mu spiewac hitlerowskie piosenki! Na pohybel mu! Na jaremu!!!

Gość a szynszylova lova
A mnie to o 4 nad ranem puszczał piosenki o "lick my pussy" itp! a my akurat rano jechaliśmy do Łachowa Podlaskiego!

Gość ostatni wpis

Gość Jose Yebieraz Alerano
a ja ci udowodnie ze to nie jest ostatni wpis

Gość Henryk Tesckiewicz
Rok 1647 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś wyprzedaze i nadzwyczajne promocje. Współcześni kronikarze wspominają, iż z wiosny klienci w niesłychanej ilości wyroili się z Dzikich Blokow i zniszczyli koszyki i trawniki, co było przepowiednią napadów blockerskich. Latem zdarzyło się wielkie zaćmienie słońca, a wkrótce potem kometa pojawiła się na niebie. W Warszawie widywano też nad miastem mogiłę i krzyż ognisty w obłokach; odprawiano więc posty i dawano odprowadzic koszyk, gdyż niektórzy twierdzili, że zaraza spadnie na kraj i wygubi rodzaj ludzki. Nareszcie zima nastała tak lekka, że najstarsi ludzie nie pamiętali podobnej. W południowych województwach lody nie popętały wcale wód, które podsycane topniejącym każdego ranka śniegiem wystąpiły z łożysk i pozalewały parkingi przedsklepowe. Padały częste deszcze. Tesc rozmókł i zmienił się w wielką kałużę, słońce zaś w południe dogrzewało tak mocno, że - dziw nad dziwy! - w województwie bracławskim i na Dzikich Blokach zielona ruń okryła stepy i rozłogi już w połowie grudnia. Tymczasem w Tesco nie działo się nic nadzwyczajnego i nie było innych walk i potyczek jak te, które się odprawiały przy wyprzedazach w MediaMarkt, a o których wiedziały tylko orły, jastrzębie, kruki i zwierz polny.

Gość TESCO PREDATOR
grrrrrrr, anytime....

Gość znany hollywoodzki reżyser
Witam! Chciałem powiedzieć, że na planie współpracuje mi się z aktorami wyśmienicie. Wszyscy podchodzą do filmu bardzo profesjonalnie i dają z siebie wszystko. Mają też wiele ciekawych inicjatyw. A dlaczego obsadziłem TESCO Boya w roli PREDATORA? No cóż - to jedyny członek ekipy, który wcale nie potrzebuje charakteryzacji! Poza tym jest tani jak artykuły w TESCO, dlatego gra wszystkie 8 głownych ról za jedną gażę! To jak ośmiopak wódki TESCO! Dobre i dużo! Nie muszę chyba mówić, że gdy golnie sobie po maluchu przed każdym ujęciem, to nawija po hollywoodzku jak Clint Eastwood!

Gość znany hollywoodzki aktor
Wszystko fajnie, tylko czemu to ja zawsze dostaję świńskie kwestie? Już mam dość tych dowcipów o stodołach i o echo. Poza tym, teraz moja kobieta nie chce mi już nic pokazywać, bo się boi, że ma coś za duże! Muszę ją zabierać do TESCO i pokazywać wielką pakę chipsów TESCO, żeby ją przekonać, że duże jest fajne!

Gość PREDATOR - Kevin Peter Hall
Chciałem powiedzieć, że lądowanie mojego statku w tym filmie było nieco twarde, ale na szczęście wylądowałem w TESCO na dziale kołder i poduszek, więc nie było tak źle! A te świetne ujęcie lotu koszącego! Oscar za zdjęcia dla operatora!

Gość nie ma wodki szkoda

Gość IROL
widze ze topik troszke zgasl, ale nie martwcie sie w irlandii jest duzy wybor cudownych TESCOwych trunkow. Wodka jest w dwoch rodzajach jest jeszcze GIN I WHISKY. Czuje sie tutaj jak w TESCORAJU. POZDRAWIAM