Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababay

nie umiem zdecydowac sie na drugie dziecko? moze wpadka?

Polecane posty

Gość bababay

zawsze jak planujemy to i tak nic z tego.moze najlepsza bylaby wpadka?

Gość bababay
no wlasnie i tak sobie z mezem nieraz myslelismy ze moze bez zabezpieczenia sie bedziemy kochac no i co bedzie to bedzie.

Wtedy to na pewno będzie dzidziuś :D Wcześniej to mówiłam że zacznę działać jak Kacper będzie miał ok 2 lat,potem że 3...... i tak końca nie ma! :P

Gość bababay
nie chodzilo mi o to ze bedziemy sie z mezem tak do konca kochac on oczywiscie nie bedzie sie spuszczal do srodka . tylko nie bedziemy stosowac zadnych gumek tabletek itd. podobno ta k tez mozna chyba wpasc nie?

Gość to super
"nie tak do konca" to na leb odstaniecie, stosunek przerywany jest strasznie niezdrowy dla psychiki koles nerwicy dostanie

Gość bababay
ale partner te z tak mysli

Gość my tak wlasnie
sie doczekalismy - 3 miesiac :)

Gość bedziecie sie
spuszczac na zewnatrz to impotencje w wieku 40 lat sobie zafundujecie, 21 wiek a ludzie jak w sredniowieczu

Gość astro55
no sory ja myslalam ze wpadka to jest jak guma peknie albo jak sie tabletki zapomni wziac,albo jak niechce sie raz gumy zlozyc,a wlasnie planowanie dziecka to nie uzywanie zabespieczenia,oj cos ty zakrecona jestes

Gość bababay
hej jak tobie sie cos nie podoba to wyjdz z tego topiku i zajmnij sie pozyteczniejszymi sprawami niz siedzieniem przed komputerem i klepaniem glupot.

Gość bababay
to bylo do BEDZIECIE SIE

Gość calkiem niewinna
Czy z tym stosunkiem przerywanym to prawda?ze mezczyna ma pozniej klopoty?Ja z moim Kochaniem, od ponad 3 lat kochamy sie w ten sposob.Za niedlugo planujemy dzisiusia.Czy przez to teraz mozemy miec problemy, starajac sie o bobasa?

Gość bedziecie sie
"Napięcie, które powodowane jest przez stosunek przerywany, może prowadzić niektóre osoby do neurotycznego niepokoju, impotencji, oziębłości seksualnej i zaniku orgazmu u kobiet, paradoksalnie do przedwczesnej ejakulacji. Istnieje uświadomiony związek między praktykowaniem stosunku seksualnego a drażliwością, znerwicowaniem, wrogim nastawieniem małżonków do siebie."

Gość bababay
to nie jest prawda. poprostu baba sie chciala do mnie doczepic i tyle. nie przejmuj sie badz spokojna.

Gość bababay
o widze ze ktos tu do ksiazki zajrzal. ciekawe tylko co to za ksiazka.

Gość bedziecie sie
poczytaj w internecie, w ksiazkach, posluchaj seksuologow, ja mam podstawy pisac to co pisze a ty sobie tylko sama wymyslasz "ze to nie prawda bo ja tak robie i jest dobrze"

Gość bedziecie sie
moze napisz do jakich ty ksiazek zagladasz i wyczytujesz ze stosunek przerywany jest ok?

Gość bababay
nie czytam ksiazek bo nie mam czasu na pierdoly.

bababay-no niestety z tym stosunkiem przerywanym to prawda!!!!!!! Jeśli chodzi o dzidziusia to po prostu kochajcie się bez zabezpieczeń do końca jak dzidziuś będzie to będzie jeśli nie......to nie. Choć powiem CI, że jak się chce mieć maluszka to wcale nie tak łatwo go zrobić!:( Pozwolę sobie zapytać w jakim wieku masz pierwsze maleństwo?????

Gość bababay
wiem ze 2 dziecko nie jest tak latwo zrobic. nam stosunek przerywany odpowiada. ale kochamy sie przewaznie w gumce. ale jak partner dochodzi to i tak wychodzi......ale mi sie zarymowalo!!

Gość my tak wlasnie
to po cholere wychodzi skoro ma gumke??? Oj faktycznie cos z toba nie teges... A w ramach wyjasnienia, ze my tak sie doczekalismy, chodzilo mi o to ze przestalismy sie zabezpieczac i po ponad roku zaszlam w ciaze.

Gość co to za przyjemnosc
straszne, po co wychodzic to chore tyle metod antykoncepcji jest a wy takie bzdury wymyslacie

ja wpadlam(s. przerywany!!) i teraz nawet sie ciesze, nie musialam podejmowac decyzji o drugiej ciazy:Di tak chcialam 2 dzieci, ale w wiekszym odstepie czasu...roznica wieku bedzie jednak wynosila 2 lata i 2 mce pozdrawiam:)

Gość bababay
a jak gumka peknie? to pozniej co? lamet i nic wiecej...