Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

JAK POKOCHAC SIEBIE??????????????

Polecane posty

wielkie dzieki 🌼 ja naprwde musze zdobyć siły żeby go zostawić :( on mnie zniszczył wszytkich aspktach mojego życia, od seksu po wiare w to że jestem wartosciowa :( czasami mam go ochote zabić grrrr

pomysl sobie, krytyczna, ze gdzies tam w swiecie zyje cudowny facet, ktory czeka na Ciebie, a Ty marnujesz czas z byle jakim. bo nadal naiwnie wierze, ze sa jeszcze na swiecie cudowni faceci

i takim oto sposobem z 'jak pokochac siebie' robi sie 'jak rzucic faceta'.. troche off ;)

dobra, to wracamy do topiku :D jakie macie cele? mój cel do uwierzyć w to ze mam bogete wnętrze i jestem wyjątkowa (nawet jak to nieprawda, ludzie, którzy mają wygórowane wyobrazenie o sobie jest na świecie lepiej :P )

Pandora89 - mój też był złoty ;) rok temu pisałam dokladnie jak ty ;) wszytkie kumpele mi zazdrosciły, wszytkie go stawiały za wzór !! pamietaj że na świecie było przed tobą miliony kobiet, które za bardzo zaufały.. nie chce straszyć, ale nikomu nie życze takiego zdezenia z rzeczywistoscią !

ano wlasnie, juz nie chcialam czarnowidztwa uprawiac, ale krytyczne ma racje. owszem, fajna sprawa wierzyc, ufac, ale chyba nigdy nie mozna tak do konca, niestety... ja sie czasem boje ze juz nie potrafie, choc wcale jakos mocno zycie mi (jeszcez?) nie dokopalo

aj, to jeszcze gorzej chyba, Pandora, to my juz Cie straszyc nie musimy. a powiedz, dlugo jestescie razem?

w zasadzie chyba nie tyle popracowac, co uwierzyc ze nie ma nad czym pracowac. o to chyba chodzi w tym calym lubieniu siebie..

no i zakładamy sektę :) Pandora, na pewno nie zdoalabys przekonac NAS ze nie ma w Tobie nic wartosciowego a Krytycznej jak bedzie trzeba zrobimy lobotomie i tyle (cały dzien dzis gadam o lobotomii, dziwne...)

wiece co mi pomogało kiedyś utrzymac pewnosć siebie? otóz, zaczełam zwracać wiekszą uwage na ludzi, pewnych siebie... tych takich, co zawsze są w centrum uwagi, i co są ogólnie strasznie trendy :p...i doszłam do wniosku że niejednokrotnie to straszne gnioty (przeraszam za szczerość)... wiec dochodziłam do wniosku że to ja jestem lpsza i fajniejsza (moze to głupie)... ale dzieki temu rosło moje uwielbienie dla siebie :p

Gość trzeba zrobic cos dobrego
dla kogos, nie musi byc to wielka rzecz, ale da satysfakcje,ze sie jest potrzebnym, ze sie na cos przydalo. Moze byc drobiag - poiwedzenie komus czegos milego, jakas rada, usmiech. Ludzie odpowiedza usmiechem i zrobi sie cieplej.Sam sie za to pochwalisz i polubisz

no nie wiem czy glupie, Krytyczna. ja tez w swoim czasie czesto uzywalam sformulowania \'inna, nie mowie ze lepsza\' - zartem, ale jednak a to ze ci pewni siebie cos takim zaufaniem tuszuja, to tez prawda, ja np naleze do niesmialych, nie strasznie jakos, ale niesmialych a to co dorzucil gosc przed chwila tez dobre, faktycznie, z czysto egoistycznego punktu widzenia warto \'czynic dobro\', poprawia humor

to, Pandora, pomagaj duzymi dobrymi uczynkami :P - mowia ze dobro wraca, choc nam wystarczy zeby Ci samopoczucie poprawilo, zebys uwierzyla, ze jestes 'dobrym czlowiekiem' - bo chyba dobrych ludzi lubimy filmu tez nie widzialam, taki ze mnie kinematograficzny analfabeta..

mozemy np zalozyc schronisko, wyjechac do afryki nawracac pogan, albo chociaz przeprowadzic reforme sluzby zdrowia - kafeteryjne frustratki dla dobra ludzkosci ale mi odbija na wieczor

Pandora ja mam pelno niedociagniec, ja jestem cala jedno wielkie niedociagniecie, i taka siebie uwielbiam, taka wlasnie 'jutro bede idealem', ciagle cos w sobie zmieniajaca. a tak w ogole ja tu jestem nie po to, zeby Was poprawiac, ale zeby pokazac Wam, ze nie ma po co

buuu, no i widzisz, dwa razy starsza od Ciebie jestem, i nie mam zadnych oszczednosci!

te verde- spoko, będziemy mu najwyżej malowac obrazki jak egipcjanie :D a tak swoją drogą jeśli chodzi o wiek ja mam 21 latek ;)

krytyczne oko - a oszczedności tez nie mam :O wszytko co dostane od razu wydaje na ciuchy, kosmetyki, kosmetyczki i imprezy :o zero dyscypliny... buu

na pewno pomoze, Pandora, wybierz sie na porzadne zakupy, od razu swiat jest troche ladniejszy a ja teraz biedna, lenilam sie przez pol roku, i pewnie wszystko co mam wydam na fryzjera i dojazdy ogolnie pojete hmm, marnie widze te nasza afryke, dziewczyny, nie chce was dobijac

Gość trzeba zrobic cos dobrego
jest to jeszcze dobre o tyle,ze skupianie sie na innych ludzich czy dzialaniach pozwala zapomniec o sobie, o swoich mankamentach. Ludzie z kompleksami to na ogol egocentrycy, wydaje im sie,ze caly swiat przejmuje sie ich wygladem, zachowaniem itd. Tymczasem inni zauwazaja nas glownie pod katem stousnku do nich samych . Obchodzi ich czy ktos jest dla nich mily, a nie, czy ma pryszcz na nosie albo ma nie taka pracę jakby chciał.