Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

JAK POKOCHAC SIEBIE??????????????

Polecane posty

Pandora89 - jeszcze z soba nie gadam :P czasami tylko jak mi sie przypomni coś śmiesznego to uśmiecham sie do siebie :P nie potrafie tego powstrzymać, nawet jak jestem w miejscu publicznym :P

noo, to teraz Pandora lap Krytyczna i zasuwajcie na zakupy heh, ja sie na kosmetykach nie znam wcale, ostatnio lubuje sie w ich ograniczaniu, to jeszcze zniesie, ale ze ciuchow nie umiem sobie dobierac za bardzo, to juz gorzej

trzeba zrobic cos dobrego - wszystko prawda, ale tu, jak widzisz, siedza trzy egoistki, ktore chca dla wlasnej korzysci siebie polubic a powiedz, co proponujesz dobrego robic, zainspiruj nas jeszcze, bo pomysl z afryka, jakze szczytny, niestety upadl

trzeba zrobic cos dobrego - dobrze mówisz ;) kurde, musze tylko sie wyleczyć z tej cholernej niesmiałosci jaką nabyłam od czasu zerwania :O ale mam nadzieje że na to pomoże Doc. dr hab. lek od lobotomii te verde :P

no i mamy konkluzje, JAK POKOCHAC SIEBIE??????????? --> zrobic lobotomie :D dobra, Krytyczna, bierz te swoje wszystkie kosmetyki i dawaj na polnoc, a ja rzucam studia i ide na przyspieszony doktorat z lobotomiologii

Kobiety ja mówie poważnie z tą adopcją na odlgłość ;) kosztuje to 20 zł miesiecznie... już nawet szukałam tego na necie ;)

dawaj Krytyczna, to jest calkiem niezly pomysl to na serio tak wyglada ze oprocz tej kasy ma sie kontakt z tym dzieciaczkiem? i powiedz mi jeszce, czy to bardzo stale zobowiazanie, bo ja mam tendencje do bankrutowania, wiem, nieduza to kasa. bo ja juz nie mam dzis sily googlowac

ogólnei ja chce zaangażowac w to moją grupe na studiach ;) kosztuje to 20 zł miesiecznie jak pisałam ;) spcjalna fundacja "przydziela" sierote, z którą piszesz listy, wysyłacie sobie zdjecia itp. jest to dosyć zobowiazujące... ja napewno jak już będe miała prace, zaadoptuje osobicie ;)

hmm, pierwsze dziecko wczesniej niz moja mama, ja nie wiem, czy tak wypada, tyle razy mowila ze jeszce nie chce wnukow heh, dziewczyny, poprawiacie mi humor

ano wlasnie, ta stala praca.. ale w sumie, jakies tam dochody miewam, a jak nie to wyzej wspomniana mama pewnie tez dolozylaby na wnuka a jak to sie robi, Krytyczna, podziel sie wiedza z leniami

łaa, ale oni tam ode mnie za dużo wymagają - \"„Adopcja na odległość” to również ofiarowanie modlitwy...\" życie...

a ja jak zawsze probuje naiwnie doczekac az wspollokatorki wroca z imprezy.. a pewnie wroca pozna noca bezszelestnie, jak zawsze. ale juz mi sie troche oczka kleja, wiec poooowoooli tez zaczynam myslec o spaniu

Krytyczna, na moje oko, siedziec mozna i w fotelu, i na fotelu ;p ja tam nie sprawdzam, jak siedzisz, ja juz nawet nie pamietam jak fotel wyglada

te verde- patrząc swoim krytycznym okiem stwierdzam że jednak siedze dupskiem w fotelu :P musze sie powoli zmywać, bo dusze sie w pokoju :O a jak otworze okna to wlecą mi komary, otworze drzwi to mama będzie wrzeszczeć że jej stukam w klawiature :P ciezkie mam życie, dobranoc 🌼

Gość trzeba zrobic cos dobrego
nie musi byc z grubej rury, oczywiscie mozna zakladac schronisko. ale mozna sie zgłosic do schroniska ,zeby wyprowadzac psy( bo z tym zawsze problem) aebo zawezc im stare koce . Ale w ogole wyjsc do ludzi - ja np wczoraj poszlam na odczyt, bardzo mila i madra prelegentka, wiec jej to powiedzialam (przemagajac niesmialosc, a jakze), ona sie bardzo ucieszyla, rozgadalysmy sie potem i wręcz zaprzyjaznily. No i fajnie.Nie trzeba sie bac mowic ludziom czegos milego, nawet obcym. Kiedys kobiecie w kasie w banku powiedzialam,ze ją podziwiam,ze to strasznie trudna praca, bo ja bym sie co chwile mylila ( bo prawda) i ona byla wdzieczna,ze ktos to docenia a nie opieprza i pogania. No i potem jak cos zalatwialam,to juz zawsze dziendobry- dziendobry - co slychac - milo.Kiedys nie bylo kolejki to mi prawie pol historii zycia opowiedziala, widac tez jej sie chcialo ludzi, co ja zaaprobuja.

dobranoc Krytyczna :) Trzeba zrobic cos dobrego - siedz tu z nami czesciej, wlasnie moze razem faktycznie cos wymyslimy bardziej konstruktywnego niz zarty o schronisku - jak chocby ta adopcja, dla mnie to cos o czym zawsze jakby myslalam, ale jakos nigdy nie bylo po drodze, a moze teraz sie w koncu zmobilizuje by ruszyc ten mozg leniwy i sie dowiedziec czegos ja ze swojej strony moge jeszcze propagowac oddawanie krwi, dla kobiet :P nic strasznego, a tez pomaga, a potem jeszcze mozna zdobyczne 8 czekolad oddac dzieciaczkom jakims (choc niestety, tak wspanialomyslna nie jestem...)

ja tez sie dołączam do tego pomagania :D a miła to raczej zawsze byłam, i niestety ludzie to wykorzystywali :( musze stać sie asertywna :) miła i przyjazna ale czasami stanowcza :) pozdrowienia dziewczyny :D

laski.. a moze byscie zaczely to postanowione pomaganie od mojej przeprowadzki? ;p bo umieram juz, a to dopiero polowa, a potem mnie czeka jeszcze raz to samo za tydzien... gledze, bom zmeczona pozdrawiam 🖐️

no juz pisze adres na forum, do tego nazwisko i bmi :D ale jesli do szzcecina Ci nie za daleko, to dawaj, kazda reka sie przyda, choc raczej jutro, dzis juz padlysmy (jest tez taka opcja, ze jutro bede bezdomna, bo jak zwykle wszystko na ostatnia chwile... Ktos mnie zaadoptuje na tydzien?)

nie zapomnij jeszcze napisać numeru buta :P zaraz do ciebie jade :) nie ma to jak mała popołudniowa przejażdzka z śląska do szczecina :D

Krytyczne, no prosze Cie... ;( bmi to jeszcze moze i ujdzie, ale takie kopyto - w zyciu! A tak z innej beczki - kto dzis wygra mecz? bo wlasnie sie dowiedzialam ze niedlugo wychodze, trzeba miejsce zajac :)