Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegria321

NA WAKACJE DO WLOCH CZAS RUSZAC!!

Polecane posty

Gość alegria321
ale te karty to sa na komorke tez?a i chcialam sie jeszcze zapytac jak z angielskim u wlochow slyszalam ze kiepsko ale wciaz mam nadzieje ze to stare utarte opinie

Gość baczekbaczeksmierdzacybacz
uwazaj na zlodzieji pelno ich tam kieszonkowcy to plaga

potwierdzam ze kiepsko u nich z angilelskim, w moim przypadku tak bylo, ludzie nawet nie wiedzieli co to znaczy DOG

Gość alegria321
o matko a ja myslalam ze jakos sie dogadam po angielsku ;(

Na zlodziei rzeczywiscie trzeba bardzo uwazac, szczegolnie na malych romow i chyba ogolnie na wszystkich. Z angielskim to zalezy. Na polnocy Wloch sa ludzie ktorzy sa w stanie komunikowac po angielsku, moze nie jakos perfect, ale da sie jakos zrozumiec:)), natomiast na poludniu to wlocha gadajacego po angielsku raczej sie nie uswiadczy.

nie dogadasz si etam po anguielsku nawet mlodzi go nie znaja wszyscy oczekuja ze umiesz wloski skoro jestes w ich kraju gadaj po wlosku jak cos to jeszzce migi wchodza w gre:)

Gość alegria321
to mnie nie pocieszyliscie:( no coz dziekuje za posty i pomoc :) ja ide juz sapac dobrej nocki

na polnocy Wloch w wiekszych miastach jest szansa, ze dogadasz sie po angielsku, na poludniu natomiast juz nie.

Gość KINIAK19
hej ja wyjezdam we wrzesniu na poczatku czy ktos moze mi napisac jaka jest wtedy pogoda we wloszech jakie ciuchy powinno sie zabrac ze soba?