Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcela24

zauwazylam ze faceci biorą na żony proste dziewuchy

Polecane posty

skoro masz 24 lata i skonczone dwa kierunki to nie miałaś zbytnio dużo czasu na przyjemności i poznawanie zycia niestety wykształcenie nie przekałda sie na życie w partnerskim związku

Gość zmanierrowana krytykantka
"chierarchia" wartosci to jest moj nowy hit czyli autorko- tobie chodzi o to, ze facetci wola na zony proste kobiety niezaleznie od tego, ze sami sa inteligentni? nie zaobserwowalam tego w moim otoczeniu ludzie raczej sa siebie warci w parach -czy formalnych czy nieformalnych

Gość marionette
Eee tam, krytykantka, facet napisal madrego posta, w ktorym ujmuje istote sprawy, a Ty sie czepiasz ortografii... Dogadacie sie z Marcela.

"w moim otoczeniu ludzie raczej sa siebie warci w parach -czy formalnych czy nieformalnych" w moim RACZEJ odwrotnie.......

Gość *moje zdanie*
Inteligentna i wyksztalcona dziewczyna szuka ponadprzecietnego faceta z ktorym bedzie mogla porozmawiac na swoim poziomie. Przecietni faceci zdaja sobie sprawe, ze trudno im bedzie znalezc taka partnerke, dlatego wybieraja rowne sobie ;)

Eee tam, krytykantka, facet napisal madrego posta, w ktorym ujmuje istote sprawy, a Ty sie czepiasz ortografii... Dogadacie sie z Marcela. czepiam sie poniewaz nie jest trudno pisac ortograficznie we wlasnym jezyku. to stawia w innym swietle jego wypowiedz bo facet, ktory nie potrafi napisac ortograficznie ktorkiego posta musi widzec zagadnienie ambicji inaczej niz ten, ktory pisze ortograficznie.

Gość *moje zdanie*
Nie masz za duzych wymagan! Nie postepuj jak tamci faceci i nie badz z kims tylko dlatego, ze latwiej lub, ze trudno znalezc osobe na rownym poziomie. trzymam kciuki za ciebie.

Gość aaasssddd
Kobieta jak najbardziej ma prawo do własnych pasji, pędu ku karierze i tym podobnych szerokich horyzontów ale ja wybieram te spokojne, które umieją ugotować i wolą posiedzieć z mężem zamiast jeździć na zloty tłumacząc, że mają pasję. Nie potrzebna mi karierowiczka która tylko lśni i pachnie tylko taka, która potrafi z zamiłowaniem ogarnąć tematy domu i rodziny.

Gość pomysł na
marcela24 napisała 'chyba mam za duże wymagania co do facetów... ' A może ty nie mieścisz się w ich wymaganiach - byłaś kiedykolwiek w związku z jakimś facetem? Ktoś zabiegał o związek z tobą?

Gość opalony innym słońcem
To będzie temat numer jeden dziś:) komiczne - nie ma problemu, nie musisz siedzieć nad moimi tekstami i je korektować. ja tymczasem idę, rozwijać moje pasje jakimi są podróże(na razie na nogach) i słuchanie muzyki płynącej z mojego odtwarzacza mp3. miłego dnia!

ówarzam rze pszesadzacie trohe stom ortografiom ja zawsze sprawdzą w wordzie słowa i piszem bes błenduf

moje zdanie dzieki, bo chyba tylko Ty zrozumiales/łas o co mi chodzi.. pomysl na tak, bylam..

marcela masz racje co do jednego statystycznie te kobiety, ktore czyms sie zajmuja (okreslmy to jako kariere, pasje itp) wiaza sie pozniej. a te, ktora zakoncyzly juz etap drabiny w swoim zyciu i osiagnely stabuilizacje sa gotowe na zwiazek staly. ale nie wiem, czy wola takie kobiety faceci. moim zdaniem wyksztalcona osoba raczej nie zwiaze sie (szczegolnie na "zawsze") z osoba bez wyksztalcenia

"komiczne - nie ma problemu, nie musisz siedzieć nad moimi tekstami i je korektować" hyba korygowadź? :P

Gość *moje zdanie*
jest wiele kobiet, ktore potrafia pogodzic kariere z zyciem rodzinnym. To raczej faceci nie posiadaja takiej umiejetnosci.

Gość treluś moreluś
sorry za tą "chierarchię"; a swoją drogą musisz być dość upierdliwą osóbką gdy w moim poście tylko to rzuciło Ci się w oczy; hmmm chierarchia brzmi rzeczywiście fajnie i w sumie ładnie wygląda jak się je napisze

Gość pomysł na
Może opowiesz nam o swoim związku? Co cię w nim tak zabolało, że taka zgorzkniała jesteś dla związków, które się ułożyły? Może tu właśnie tkwi twój problem - napisz, może pomożemy.

ja nie lubiem na pszykłat jak kobieta ma własnem zdanie i jak za dórzo siem wtronca :P

Gość green_kitten
mi sie wydaje,ze to jest raczej tak,ze istnieje niewielka ilosc ludzi myslacych i jesli autorka postu do nich nalezy,to nie dziwie sie,ze ma problem.ja musialam bardzo dlugo szukac takiej osoby..takiej,z ktora moglabym po prostu rozmawiac i ktora nie znudzilabym sie w ciagu 2 tygodni i mi sie udalo...

drogą musisz być dość upierdliwą osóbką gdy w moim poście tylko to rzuciło Ci się w oczy; kazdego kto zna ortografie bola galki oczne kiedy cos takiego czyta to sie nie moze nie rzucic w oczy

"hyba korygowadź?" masz racje i mózyki.. sorry

Gość treluś moreluś
proste że pasje są ważne, kariera też ale bez przesady; sam uwazam że dla mnie jest istotna moja praca; zajecie mojej dziewczyny również, ale chyba czasem lepiej prace zostawiać w pracy; Tekst typu "chyba jestem zbyt wymagająca dla facetów" zupełnie mnie rozbił.

Autorko, to chyba dobrze ze swoj trafil na swego. Chcialabys byc na sile w zwiazku z jakims facetem czy z tym kims? Widzisz, te cechy ktore podajesz nijak sie maja do zwiazku i nie sa jakims priorytetem. Jezeli juz obserwuje zwiazki gdzie kobieta i zwykle maz sa dobrze wyksztaceni to problem polega na tym, ze facet nie czuje sie odpowiednio doceniony. Poza tym czlowiek wybiera, jest okreslony czas na cos. Niestety tych dwoch rzeczy ktore mam na mysli najczesciej dobrze pogodzic sie nie da (zwiazek i kariera). Wybierasz jedna i to ma swoje konsekwencje w realizacji drugiej. Poza tym jeszcze jestes mloda.

"kazdego kto zna ortografie bola galki oczne kiedy cos takiego czyta to sie nie moze nie rzucic w oczy" To teraz pora nauczyć sie zasad interpunkcji;) kropki, przecinki itd..

prawda jest ze niektore maja w glowie wzor - maz, dzieci i realizuja go niezaleznie od warunkow a pozniej nie wiedza czy mieszkac z matka meza w jednym pokoju, czy ze swoja w komorce za schodami i jeszcze z dzieckiem rownie dobrze mozna skakac z samolotu i w powietrzu dopiero rozgladac sie za spadochronem:p